Download menu
-
Fórum
-
Pokec
-
Zkušenosti s DR 650
-
Cestovní rychlost
Cestovní rychlost
-
Roman
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #846
od Roman
zdravim!! zajimala by mne jaká je cestovní rychlost u DR 650 R. dik
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
-
dayw
-
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #848
od dayw
Ja bych uvedl tak 120 km/h, maximal 160 km/h...
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #850
od Wosa
I 130ka jde celkem v poho (RSE+vyšší plexi a nákrčák) těch 160je opravdu maximálka a ještě s bradou na budíkách:laugh:
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #852
od honz
pøesně tak, na R se fakt rychlejc jak 120 v kuse jet nedá, ten malinkej štítek tě pøed větrem moc neochrání. já jezdim nejradši tak 110 km/h.
-
petrtomes
-
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #853
od petrtomes
R neni moc stavene na silnic, spis do terenu.Taky proto nema starter, aby byla lehci. Rychlost kolem 100 az 110 po silnici uplne staci - aspon to tolik nezere!
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17142
od CIHELKA
Ahoj kluci s DRkama, dneska jsem poprvé provětral DR650 RSE r.v. 91. Doposavad zkušenosti s tímto typem moto žádné. Zátah má slušný, ale jak jsem se tady na webu dozvěděl, že by měla jet i 160? to teda nevím. Moje dnešní zkušenost na 5ku 80km/h 4000 otáček a řekl bych, že toho má tak akorát dost. Nevím jaká mám kolečka na řetězovém převodu. Origo jsou myslím 16/42 zubů. Tak to jsou mé první zkušenosti s DR. Jo ještě jsem zapomněl možná mi kecá tacho(ručička mi za jízdy trochu skáče) Toť vše tak ahoj na Šumavě
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17143
od CIHELKA
Tak mi to nedalo a seběhl jsem do garáže, sundal kryt od řetězu a spočítal zuby malého kolečka. A ejhle? Mám jenom 14 zoubků (ošidili stařenku...) Tak teď už vím, proč mi to trhá ruce a maximálka tak malá. Myslíte, že když dám větší kolečko tak to bude OK? Je lepší dát 15 nebo 16 zoubků? Budu jezdit 90% silnici. Díky Petr
-
Piwča
-
-
-
Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 21
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17145
od Piwča
V nějakém tématu je to tady popsáno, jaký kolečko tam dopředu a jaký tam dopředu, když vlatně čumim dozádu, co potom, jak před tím, jak na řídítkách visím nebo to mastím dvěstětřicet
Dej tam co tam patří.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 7
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17197
od Drack
Já sem tam prdnul 155 (6tikilo), pak už nestíhal Anděl strážný, ale kolik přeměřuje tacho, to stěží odhadnout, stává se to i jiným firmám, to +/-, čím výš, tím víc.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17208
od CIHELKA
Zdravim, tak ručička tachometru už doskákala, prasknul náhon. Tak jsem koupil nové kolečko 16 zoubků jak radil Piwča dej tam co tam patří a je to si myslím OK. Tak kdo by chtěl si ze stroje udělat trial, tak mám kolečko 14 zoubků skoro nové na prodej za pár kaček.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17215
od CIHELKA
Ahoj jestli jedeš na sraz, tak ho tam budu mít. Jestli ne, tak mi do mailu pošli telefon a domluvíme se. Ahoj Petr
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
-
Fórum
-
Pokec
-
Zkušenosti s DR 650
-
Cestovní rychlost
Vygenerováno za 0.353 sekund