Download menu
Svíèky
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 16
18 roků 3 měsíců zpět #607
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Svíèky vytvořil uživatel Sniper
Rad bych se s vami podělil o nově nabitou zkušenost se svíčkami. Jelikož moje staré svíčky již potøebovaly výměnu požadal jsem kamarád aby mi zakoupil nové iridiové. Sice me staly majlant ale sem z nich naprosto nadšenej. a ted proc:
1) Startování je teď o mnoho hladší a daleko líp to chytá, a sytič musím mít zapnutý opravdu jen chvilku.
2) Zvuk motoru je taky takovej uhlazenejší,
3) Výkon bych øekl že je stejnej ale mám pocit že nemusím tolik øadit, to znamená že tam mùžu nechat vyšší rychlost, v nižších otáčkách neni to sice o moc ale je to lepší.
je možný že moje informace jsou zkreslený protože starý svíčky měli asi hodně nalítáno, ale ty nové jsou fakt fakt super.
Ale je to fakt jenom mùj názor, tak mě nekamenujte když za to vyhodíte \"zbytečně\" peníze
1) Startování je teď o mnoho hladší a daleko líp to chytá, a sytič musím mít zapnutý opravdu jen chvilku.
2) Zvuk motoru je taky takovej uhlazenejší,
3) Výkon bych øekl že je stejnej ale mám pocit že nemusím tolik øadit, to znamená že tam mùžu nechat vyšší rychlost, v nižších otáčkách neni to sice o moc ale je to lepší.
je možný že moje informace jsou zkreslený protože starý svíčky měli asi hodně nalítáno, ale ty nové jsou fakt fakt super.
Ale je to fakt jenom mùj názor, tak mě nekamenujte když za to vyhodíte \"zbytečně\" peníze
I cesta, je cíl
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- pigi
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 24
18 roků 3 měsíců zpět #610
od pigi
Odpověděl pigi pro téma Svíèky
Napiš prosím typ a cenu svíčky, taky mě to čeká.
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 16
18 roků 3 měsíců zpět #611
od Sniper
I cesta, je cíl
Odpověděl Sniper pro téma Svíèky
No vyrobce nevim ale staci zagooglit a mas to daj se najit i na ceskych motostrankach bez problemu.
Typ: DPR9EIX-9
Cena: cca 550,- za jednu.
Me je kupoval kolega motorkar proto nevim kde presne to koupit
Pac ja sem Lama a vymena oleje a svicek je jedna z mala veci kery zvladam
Typ: DPR9EIX-9
Cena: cca 550,- za jednu.
Me je kupoval kolega motorkar proto nevim kde presne to koupit
Pac ja sem Lama a vymena oleje a svicek je jedna z mala veci kery zvladam
I cesta, je cíl
- honz
- Velmi dobrý diskutér
18 roků 3 měsíců zpět #642
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Svíèky
taky nad tim pøemýšlím že koupím iridiový, zajímá mě jestli se tím něco zlepší, ale jak píše Sniper tak určitě jo.
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
- dayw
- Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #644
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Svíèky
Slušný tak do těch svíček bych tak šel,na zkoušku.
- Troy
- Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #654
od Troy
Odpověděl Troy pro téma Svíèky
Moje zkušenost: Na DR jsou Dva Druhy svíček, studený - DPR9EA a teplý - DPR8EA, na teplý to startuje nádherně, opravdu na otočení, což je dùležitý pokud nemáš kouzelný tlačítko ale jen kick start, studený jsou na extrém zátěz - les, bahno a tak prostě pokaždý když motor hicuje pøece jen trochu víc než pøi jízdě po silnici. Iridiový jsem nezkoušel takže je nemùžu hodnotit ale určitě budou mít něco do sebe. já byl pro běžný ježdění spokojenej s DPR8EA a hlavně s cenou - 115,- kč za kus
- Martin
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
18 roků 3 měsíců zpět #702
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Svíèky
To jsem rád,že jsi se svíčkama spokojený.Měl jsem obavu,zda jsem ti nedodal nějakej šunt.Značka NGK je dobré jméno.Sám jsem si včera taky pár objednal,tak až je prubnu dám vědět.
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 16
18 roků 3 měsíců zpět #712
od Sniper
I cesta, je cíl
Jen jdi do toho tendle tejden jsem si dal 600km v silenym slejvaku ale muzu rict ze masa ani neskubla celou dovolenou i kdyz jsem na slovensku musel tankovat v \"NONAME\" benzinkach redenej benzin tak to bylo vsechno v pohode.
I cesta, je cíl
- Martin
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
18 roků 3 měsíců zpět #719
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Svíèky
To jsem rád,že jsi se v poho vrátil,ten slejvák ti vùbec nezávidím. V so jsme se byli svézt,chytil nás déš,ale vùbec se nám to nelíbilo. Nebyl nic moc ani jsme neprovlhli,ale pøeci jen hnus. poděl se s námi o zážitky od našich východních bratøí-rádi si něco pøečtem.Martin
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 16
18 roků 3 měsíců zpět #725
od Sniper
I cesta, je cíl
Neboj uz se pracuje na clanku sice to bude malej roman ale uz to sepisuju a pridavam obrazky akorat to bude chvilku trvat nez si seridim poznamky a myslenky
I cesta, je cíl
- pila2
- Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #755
od pila2
Odpověděl pila2 pro téma Svíèky
Ja jsem dával iridiový svíčky Denso. Stála jedna tuším asi 400kč. Pøesně už nevím protože jsem jich kupoval víc tak mi dal prodejce slevu.
Moje zkušenosti jsou úplně stejný jak bylo uvedeno. Výrazně lepší studený starty a døív se zandavá sytič. Motor jde líp - jde ho víc podtočit a je tišší.
Na \"motorkaøích\" se vedla několikrát diskuze na téma iridiové svíčky a spousta lidí tvrdí že jsou to vyhozený peníze. já si to nemyslím. Ten kdo má kickstartér ten rozdíl prostě pozná. Navíc je tady ta věc že u jednoválce kterej má obsah nad 600ccm je prostě spalovací prostor velkej to znamená že \"lepší jiskra\" zpùsobý lepší shoøení směsy. U menších objemù to nemusí být tolik znát.
Pak je tu ta věc že iridiové svíčky by měli vydržet daleko víc než obyčejné svíčky.
iridiové svíčky jsme dávali i do aut. Do octavie a do fabie. U obou je to znát - hlavně pøi studenejch startech. Oba motory běží vyrovnaněji a støíkačka drøív ubírá volnoběh. Na spotøebě jsme to nezaznamenali - možná se to projeví ale to bude asi jen o pár deci a to je o ničem.
každopádně si myslím že iridiové svíčky jsou dobrá věc a nejde o vyhozené peníze. Ona protě není jiskra jako jiskra.
www.kamikaze-tuning.com/denso.htm
www.denso-diesel.cz/moto/
Moje zkušenosti jsou úplně stejný jak bylo uvedeno. Výrazně lepší studený starty a døív se zandavá sytič. Motor jde líp - jde ho víc podtočit a je tišší.
Na \"motorkaøích\" se vedla několikrát diskuze na téma iridiové svíčky a spousta lidí tvrdí že jsou to vyhozený peníze. já si to nemyslím. Ten kdo má kickstartér ten rozdíl prostě pozná. Navíc je tady ta věc že u jednoválce kterej má obsah nad 600ccm je prostě spalovací prostor velkej to znamená že \"lepší jiskra\" zpùsobý lepší shoøení směsy. U menších objemù to nemusí být tolik znát.
Pak je tu ta věc že iridiové svíčky by měli vydržet daleko víc než obyčejné svíčky.
iridiové svíčky jsme dávali i do aut. Do octavie a do fabie. U obou je to znát - hlavně pøi studenejch startech. Oba motory běží vyrovnaněji a støíkačka drøív ubírá volnoběh. Na spotøebě jsme to nezaznamenali - možná se to projeví ale to bude asi jen o pár deci a to je o ničem.
každopádně si myslím že iridiové svíčky jsou dobrá věc a nejde o vyhozené peníze. Ona protě není jiskra jako jiskra.
www.kamikaze-tuning.com/denso.htm
www.denso-diesel.cz/moto/
Vygenerováno za 0.398 sekund