Download menu
Chci koupit DR-RSE
- Herold
- Autor tématu
- Návštěvník
zdravim vsechny na zacatek. jelikoz se chci stat majitelem DR-650 RSE tak sem zabrousil sem na ten to uzasny web a rad bych se vas majitelu povolanych touto cestou zeptal na par detailu. hlavni co bych chtel vedet je, na co si mam dat pozor pri koupi. detaily na ktere se mam zamerit, co se sype, kde jsou cisla motoru, podvozku, ramu atd. je nyni mnoho lakavych inzeratu ale nerad bych naletel. hodlam trosku cestovat i do zahranici a nerad bych se vratil z hranic pesky. budu vdecen za jakoukoli odpoved popr odkaz kde se toho mohu docist.
stastne km v sedle svych oru preje
herold
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 92
- MotejlKuba
- Výborný diskutér
- XTZ 750 Superténéré
Zdarec vsici,
zdravim vsechny na zacatek. jelikoz se chci stat majitelem DR-650 RSE tak sem zabrousil sem na ten to uzasny web a rad bych se vas majitelu povolanych touto cestou zeptal na par detailu. hlavni co bych chtel vedet je, na co si mam dat pozor pri koupi. detaily na ktere se mam zamerit, co se sype, kde jsou cisla motoru, podvozku, ramu atd. je nyni mnoho lakavych inzeratu ale nerad bych naletel. hodlam trosku cestovat i do zahranici a nerad bych se vratil z hranic pesky. budu vdecen za jakoukoli odpoved popr odkaz kde se toho mohu docist.
stastne km v sedle svych oru preje
herold
Po adminovi by byla,jak nová Tu bych si kopil sám a měl bych 2 DRka Určitě jsi se rozhodnul dobøe.Musíš koukat na detajly,to prozradí hodně o majitely.Jak je na tom výfuk,ráfky,jestly jde motor čistě a tiše,zkontroluj stav oleje a barvu,kotouče... Je toho hodně,nejlepší by bylo zajet s někým kdo ho už nějakou dobu má a vyzná se v něm,tedy si ho sám servisuje a tak
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
- Wosa
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 0
- honz
- Velmi dobrý diskutér
To jen tak zhruba, mùžete mě doplnit.
Pøeju šastnou ruku pøi výběru;)
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
Ono je fakt lepší, vzít s sebou někoho, kdo motorkám rozumí. Hlavně musejí sedět čísla jak motoru, tak rámu, štítku s techničákem. Jdi po typu, ten je v čísle u motoru, podle něho poznáš, jaký je to rok výroby. Setkal jsem se už s hodně klamnýma inzerátama, co slibujou rok 98 a ve skutečnosti je to 93 tøeba. Taky kilometry, motorka z 93 roku nemùže mít najeto 30tis. Počítej zhruba tak 3000-4000 tis. km/rok (to jen tak zhruba). No a další věcy jako zvuky z motoru, jestli teče olej, opotøebení kotoučù, rùzné oděrky, starty za studena a tepla a hlavně se projet a nekupovat za každou cenu, i když je člověk natěšený.
K tomu není co doplnit, tu poslední větu bych podtrhnul (takhle kupoval Pivča)
* jo a taky to prodávající musí osobně odhlásit
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- braby
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
Nedávno jsem se svezl na DR 650 RSE a natolik se mi zalíbila, že nějakou shánim. Motorkám jakž takž rozumim, ale každej stroj má svoje specifika, takže na co bych si měl konkrétně u 650 RSE dávat pozor? Jo jinak kdybyste o nějaký slušný mašině věděli nebo dokonce prodávali, dejte vědět
- backmen
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 40
- braby
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
- Elektrik
- Diskutér
- Obdržená poděkování 0
- backmen
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 40
- roman.v
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
Zvazuju koupi DR650 RS nebo RSE. Je nejaky duvod, proc nejit do kick-startu (krome pohodli)? Mam si na neco dat pozor? Predem diky za info.
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Hodně zdaru při výběru moto.
A raději bych bral s čudlikem na starter-ne každý vychytá ten správný grif na skákání na páku...
- roman.v
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
- RedBoryyys
- Diskutér
- Obdržená poděkování 3
Oboje má své pro i proti,promysli si i kde chceš na tom jezdit,jen silnice,nebo i terén ? Pokud i terén,tak bych sám za sebe doporučoval spíše nakopávačku,také jí mám a že nemá startér mi vůbec nevadí,jezdil jsem 2 roky právě s mrtvou baterkou a v pohodě,chytá studená na 3 pokus,ohřátá napoprvé.
- roman.v
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
Trochu se právě bojím toho nakopávání, někde jsem se dočetl, že to vyžaduje zvláštní grif.
- RedBoryyys
- Diskutér
- Obdržená poděkování 3