Download menu

Chci koupit DR-RSE

• Herold
  • Avatar uživatele Herold Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #4753 od Herold
Chci koupit DR-RSE vytvořil uživatel Herold
Zdarec vsici,

zdravim vsechny na zacatek. jelikoz se chci stat majitelem DR-650 RSE tak sem zabrousil sem na ten to uzasny web a rad bych se vas majitelu povolanych touto cestou zeptal na par detailu. hlavni co bych chtel vedet je, na co si mam dat pozor pri koupi. detaily na ktere se mam zamerit, co se sype, kde jsou cisla motoru, podvozku, ramu atd. je nyni mnoho lakavych inzeratu ale nerad bych naletel. hodlam trosku cestovat i do zahranici a nerad bych se vratil z hranic pesky. budu vdecen za jakoukoli odpoved popr odkaz kde se toho mohu docist.

stastne km v sedle svych oru preje

herold

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4754 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Chci koupit DR-RSE
Škoda,že jsi se sem dostal až teď. Do pátku byla jedna bezproblémová RSE na prodej. Už je pryč.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 7 měsíců zpět #4755 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Chci koupit DR-RSE
Herold napsáno:

Zdarec vsici,

zdravim vsechny na zacatek. jelikoz se chci stat majitelem DR-650 RSE tak sem zabrousil sem na ten to uzasny web a rad bych se vas majitelu povolanych touto cestou zeptal na par detailu. hlavni co bych chtel vedet je, na co si mam dat pozor pri koupi. detaily na ktere se mam zamerit, co se sype, kde jsou cisla motoru, podvozku, ramu atd. je nyni mnoho lakavych inzeratu ale nerad bych naletel. hodlam trosku cestovat i do zahranici a nerad bych se vratil z hranic pesky. budu vdecen za jakoukoli odpoved popr odkaz kde se toho mohu docist.

stastne km v sedle svych oru preje

herold

Po adminovi by byla,jak nová ;) Tu bych si kopil sám a měl bych 2 DRka :whistle: Určitě jsi se rozhodnul dobøe.Musíš koukat na detajly,to prozradí hodně o majitely.Jak je na tom výfuk,ráfky,jestly jde motor čistě a tiše,zkontroluj stav oleje a barvu,kotouče... Je toho hodně,nejlepší by bylo zajet s někým kdo ho už nějakou dobu má a vyzná se v něm,tedy si ho sám servisuje a tak :side:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4759 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Chci koupit DR-RSE
Taky se pøimlouvám ject s někým...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4793 od honz
Odpověděl honz pro téma Chci koupit DR-RSE
Ono je fakt lepší, vzít s sebou někoho, kdo motorkám rozumí. Hlavně musejí sedět čísla jak motoru, tak rámu, štítku s techničákem. Jdi po typu, ten je v čísle u motoru, podle něho poznáš, jaký je to rok výroby. Setkal jsem se už s hodně klamnýma inzerátama, co slibujou rok 98 a ve skutečnosti je to 93 tøeba. Taky kilometry, motorka z 93 roku nemùže mít najeto 30tis. Počítej zhruba tak 3000-4000 tis. km/rok (to jen tak zhruba). No a další věcy jako zvuky z motoru, jestli teče olej, opotøebení kotoučù, rùzné oděrky, starty za studena a tepla a hlavně se projet a nekupovat za každou cenu, i když je člověk natěšený.

To jen tak zhruba, mùžete mě doplnit.

Pøeju šastnou ruku pøi výběru;)

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4795 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Chci koupit DR-RSE
honz napsáno:

Ono je fakt lepší, vzít s sebou někoho, kdo motorkám rozumí. Hlavně musejí sedět čísla jak motoru, tak rámu, štítku s techničákem. Jdi po typu, ten je v čísle u motoru, podle něho poznáš, jaký je to rok výroby. Setkal jsem se už s hodně klamnýma inzerátama, co slibujou rok 98 a ve skutečnosti je to 93 tøeba. Taky kilometry, motorka z 93 roku nemùže mít najeto 30tis. Počítej zhruba tak 3000-4000 tis. km/rok (to jen tak zhruba). No a další věcy jako zvuky z motoru, jestli teče olej, opotøebení kotoučù, rùzné oděrky, starty za studena a tepla a hlavně se projet a nekupovat za každou cenu, i když je člověk natěšený.;)

K tomu není co doplnit, tu poslední větu bych podtrhnul (takhle kupoval Pivča) ;)

* jo a taky to prodávající musí osobně odhlásit :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14256 od braby
Odpověděl braby pro téma Chci koupit DR-RSE
Zdar chlapi.
Nedávno jsem se svezl na DR 650 RSE a natolik se mi zalíbila, že nějakou shánim. Motorkám jakž takž rozumim, ale každej stroj má svoje specifika, takže na co bych si měl konkrétně u 650 RSE dávat pozor? Jo jinak kdybyste o nějaký slušný mašině věděli nebo dokonce prodávali, dejte vědět ;)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14260 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Chci koupit DR-RSE
Přijeď na sraz a dozvíš se tolik věcí že ti půjde hlava kolem :blush: :P No a určitě tě někdo nechá i zajezdit.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14274 od braby
Odpověděl braby pro téma Chci koupit DR-RSE
Na sraz bych přijel rád, ale mám to jaksi skoro přes celou republiku a to bych se svou stávající "motorkou" nedal :( Jedině kdybych na 100% věděl, že zpátky pojedu na DRku :)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14276 od Elektrik
Odpověděl Elektrik pro téma Chci koupit DR-RSE
To braby: A co máš za stroj?

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14279 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Chci koupit DR-RSE
Nevím co máš za stroj ale někde sem četl cestopis kde jeli kluci na simsonech kolem celé republiky a celé v pohodě!?!?Tak proč bys nemoh přijet??Pigiho klon jede na 125tce z Tábora.

Více
6 roků 8 měsíců zpět #21124 od roman.v
Odpověděl roman.v pro téma Chci koupit DR-RSE
Zdravim,
Zvazuju koupi DR650 RS nebo RSE. Je nejaky duvod, proc nejit do kick-startu (krome pohodli)? Mam si na neco dat pozor? Predem diky za info.

Více
6 roků 8 měsíců zpět #21126 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Chci koupit DR-RSE
Zkus si přečíst pár příspěvků níže,co se tu psaly před x lety,kdy tyto stroje vlastnilo více lidí zde z fora. A pak mrkni i do příspěvků mimo pokec. Chce to trochu pohledat ve starších kecech zdejších přispěvatelů. Pochybuji,že ti tu někdo v dnešní době bude psát co okouknout,porovnat,poslechnout...,když to tu bylo x krát napsáno.
Hodně zdaru při výběru moto.
A raději bych bral s čudlikem na starter-ne každý vychytá ten správný grif na skákání na páku...:evil:

Více
6 roků 8 měsíců zpět #21127 od roman.v
Ja uz to vcelku prosel, slo mi hlavne o tem rozdil kick-start a starter. I tak diky.

Více
6 roků 8 měsíců zpět #21129 od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma Chci koupit DR-RSE
Jednoduché-se startérem je o něco těžší a náročnější na baterku,ale zase pohodlí jaks sám napsal.Když si vezmeš nakopávačku,tak můžeš lítat i s vybitou baterkou...
Oboje má své pro i proti,promysli si i kde chceš na tom jezdit,jen silnice,nebo i terén ? Pokud i terén,tak bych sám za sebe doporučoval spíše nakopávačku,také jí mám a že nemá startér mi vůbec nevadí,jezdil jsem 2 roky právě s mrtvou baterkou a v pohodě,chytá studená na 3 pokus,ohřátá napoprvé.

Více
6 roků 8 měsíců zpět #21130 od roman.v
Díky za zprávu. Já bych ji pořizoval jako druhou motorku na cestu po střední Asii, takže kombinace jak asfaltu, tak lepšího i horšího terénu. Ono teda stejně není moc z čeho vybírat, jak u nás, tak v Německu.
Trochu se právě bojím toho nakopávání, někde jsem se dočetl, že to vyžaduje zvláštní grif.

Více
6 roků 8 měsíců zpět #21131 od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma Chci koupit DR-RSE
Na to přijdeš rychle a kdyby ne,tak na youtube je dokonce několik, videí přímo na toto téma...

Vygenerováno za 0.354 sekund