Download menu
ladeni v DK racing
- mechaniker
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #3561
od mechaniker
ladeni v DK racing vytvořil uživatel mechaniker
Mam takovy dotaz je nas tu vice a proto bi mě zajimalo jestli jste si svoje DRo nechali ladit touto firmou na brzdě s jakym vysledkem narust vykonu a použití laďaku dynojet set KN filtr atd. Mam na mysli i spravne otryskovani. Myslim že by to pøineslo mnoho užitečnych rad pro mnohe z nas a poučeni z chyb nebo naopak.A nemusi jit jen o firmu DK i vaše zkušenosti budou určitě vitany. Vždyt kdo by nechtěl abi mu to jelo lepe!
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- mechaniker
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 3 týdnů zpět #3572
od mechaniker
Odpověděl mechaniker pro téma ladeni v DK racing
No vidim že na me tema nepøišlo mnoho odpovědí a tak bych ještě napsal že na mojem DR650 SE rv.98 je namontovan laděný výfuk od RP s db kilerem jine firmi na ten od rp to nejelo KN filtr iridiove NGK dynojet set stage2 a hl. tryska 142 jehla 2.od vrchu .volnoběžná tr.42.5 a odstraněn gumový krk ze sání.R¡ešim ale problem s volnoběžnou tr. 42.5 je malo dira od spodu a 50 co jsem sehnal je moc po namontovaní pruhledné svíce je to oranžove takže bohatý.Byl bych rad jestli nekdo rešil stejný problem at da vědět vic hlav ......
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 3 týdnů zpět #3574
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma ladeni v DK racing
čus, mrkni
tady
nebo
tady
.
Na airbox sem nešahal, volnoběžnou trysku sem neměnil, i když by o trošku větší bodla (podle grafu z brzdy), tomuhle \"po namontovaní pruhledné svíce je to oranžove takže bohatý\" nějak nerozumím.
Ptej se na co chceš, co budu vědět odpovím <br /><br />Editováno: Pivča, at: 2007/10/26 16:22
Na airbox sem nešahal, volnoběžnou trysku sem neměnil, i když by o trošku větší bodla (podle grafu z brzdy), tomuhle \"po namontovaní pruhledné svíce je to oranžove takže bohatý\" nějak nerozumím.
Ptej se na co chceš, co budu vědět odpovím <br /><br />Editováno: Pivča, at: 2007/10/26 16:22
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- mechaniker
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 3 týdnů zpět #3599
od mechaniker
Odpověděl mechaniker pro téma ladeni v DK racing
prosim tě tou pruhlednou svičkou vidiš do valce jakou barvu ma hoøeni směsi neco jako lambda sonda ale zjednodušeně pokud je to oranžove tak je bohata směs pokud svetle modre tak chuda. Jinak mi jde o to jestli někdo už nechal naladit SE s těmi změnami jak popisuji jakou s tim ma zkušenost ja jde motor od spoda atd. Abi ostatni mohli vychazet z našich zkušenosti ale to už se opakuji.Prostě bavi mě zkoušet nové věci.
Vygenerováno za 0.228 sekund