Download menu

Spotreba

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 6 měsíců zpět #141 od Sniper
Spotreba vytvořil uživatel Sniper
Tak kolik pak vam to papa?? ja jsem to ted pocital najel jsem cca 330km a spotreba mi vysla na 5,12L / 100km to je dobry ne B) jak jste na tom vi pochlapte se :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #144 od honz
Odpověděl honz pro téma Spotreba
já sem měl spotøebu tak kolem 6l/100km s otevøeným výfukem, teď budu mít novej tak sem zvědavej jestli se to zvedne nebo klesne

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 6 měsíců zpět #162 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Spotreba
Jezdím většinou za 5 litrù a je skoro jedno jestli jedem 2 nebo jedu sám. Víc jsem naměøil jen pøi delších jízdách po lese atd., cca 5,5. Asi rekordní spotøeby jsem dosáh pøi loòské cestě na Jawáč.Jeli jsem docela volnou tak do 110 km/h, já jel sám s plnym kufrem a spotøebu jsem naměøil těsně pod 4,5 litru;) Zajímala by mě spotøeba pøi striktním dodržování rychlostních limitù, žádný vytáčení,krosení atd... Za těch pár deci mi to ale nějak nestojí takhle se týrat :laugh:

• DRTOMI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #171 od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma Spotreba
neviem, chodim nerovnomerne neda sa to zmerat:P

Více
18 roků 6 měsíců zpět #291 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Spotreba
cca 300Km mùžu na plnou nádrž a ještě mám rezervu, jednou mi chcípla na 345km pak sem tlačil 15Km:laugh: plná polní i s baohem a tøema kufry v 25°C:laugh: :laugh: došel jsem na benzínu a lilo ze mě prodavačka ze mě měla pomalu strach. Ale nikdy jsem nezkoušel maximální dojezd na co nejmenší spotøebu. Jinak RSE r.v. 96 bez úprav...

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 6 měsíců zpět #298 od PajaDR650
Tlačení DRka jsem si už taky vyzkoušel a dokonce u sousedù v Německu. Jako správnej šetøílek(idiot) jsem chtěl natankovat až v čechách a došel mi benzín asi 2 km pøed německou Železnou Rudou. Kufr narvanej krámama + tankvak. Zkoušel jsem ji i rozbíhat a nasednout, že bych se jako popovez - ale ani hovno, jde to dost ztuha(øetěz atd...).Po asi kilometru tlačení, se nás zželelo německýho mladíka v Mercedesu a vzal mě na pumpu(nabíd se mi, že mě veme i k pumpě do čech, ale nechtěl jsem otravovat - byl jsem i tak kurevsky šastnej.)Musel jsem zakoupit ještě i kanystr na 5 litrù + benzín za cca 38kč - to se to šetøení opravdu vyplatilo :P Benzím mi tehdy došel pøi 352 km - kdysi jsme na dovolený v čechách jeli 382 km a dotankoval jsem malinko pøes 18 litrù, proto jsem to počítal podobně - jenže to na dálnici pøi 140-150 žere trochu víc.:( Když jsme pak odjížděli s čerstvě nalitim německym benálem, ptal jsem se manželky, jestli si mam zapínat intercom - odpověděla, že už si stejně nemáme co øíct...:laugh:

Více
18 roků 6 měsíců zpět #309 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Spotreba
Interkom je cool věc, pøítelkině je spokojená. Doporučuje je vozit každé dvojci, nedavno jej měly v Lidlu za 200Kč a stačíB) jinak to tlačení je záhul, a toc nechal motku v NJ?:blink: kilák bych už dotáh:)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 5 měsíců zpět #330 od PajaDR650
Né ten němec mě vzal na benzínu a manželka hlídala motorku.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #397 od Foibos
Odpověděl Foibos pro téma Spotreba
Jezdíme s klukama pravidelně každý rok kolem republiky a nikdy mě spotøeba nevylezla nad 5.litrù a to jezdím docela naložený a taky nejsu žádný komár.Nejnižší spotøebu co jsem měl bylo 4.3.litru.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #470 od honz
Odpověděl honz pro téma Spotreba
i s otevøeným výfukem jsem se dostal na 4,7 litrù/100km, to jezdím tak 100-120 km/h takže pohoda

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• IvanB
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #794 od IvanB
Odpověděl IvanB pro téma Spotreba
Jazdim vacsinou takmer \"predpisovo\" (obec 60 - 70 km/h, mimo obce 90 - 100 km/h). Spotrebu mavam vzdy tak 4 - 4.3 litra na 100 km. Ak je v tom dialnica (120 - 140 km/h), tak o cosi viac (4,5 - 5?). Nad 5 som sa dostal, len ked som tahal dlhsie po dialnici 140 - 160 km/h.

(sam; bez batoziny, iba tankvak)
(DR 650 RSE 1991)

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
18 roků 2 měsíců zpět #796 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Spotreba
No ja bych aktualizoval svuj prispevek a to tim ze spotreba se mi pohybuje od nejakych 4,5 - 5,5 na dovoleny na slovensku az po 6 - 6,5 v lete po praze v zacpach coz je jizda furt na jednicku a pomale klickovani mezi autama :evil: no a po praze to taky melo pomerne velkou spotrebu oleje proste se to prehrejvalo :-( protoze to co mi to sezralo za mesic urputnych veder v cervenci mi nesebralo na dovolene a to jsem ujel 3x tolik

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• SIBI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 1 měsíc zpět #857 od SIBI
Odpověděl SIBI pro téma Spotreba
To je parada slyšet za kolik jezdite,ja jezdim tak 11O a žere mi to asi 8mičku,takže se tomu už smeju a teším se na bývalýho majitele.:)

Vygenerováno za 0.540 sekund