Download menu

dovoz a přihlášení

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13098 od johan
dovoz a přihlášení vytvořil uživatel johan
Ahojte
Mám dotažené DR650 RSE z Itálie rok 1993 a nevím si rady s přihlášením. Pro představu vám nastíním situaci. Mam pouze kupní smlouvu velký techniček a no a ještě jakýsi italský doklad, ale to prýj stačí. Jenže na evidenční kontrole mi dali formulář na výpis z technických údajů, ať ho zašlu obchodnímu zástupci na vyplnění. Ale ten mi zase odepsal že mi nemůže potvrdit Homologaci emisního předpisu, kterou ovšem na obecním úřadě chtějí. Proto vás touto cestou žádám o radu co se stím dá dělat (kde to sehnat , apod.) moc děkuji za případnou odpověď.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13104 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma dovoz a přihlášení
Na motorkari.cz tyhle problémky občas probíraj, tam bych mrknul.

Když tam nenajdeš co hledáš, tak bych poslal dotaz na evidenci vozidel do regionu A a do regionu B, popsal situaci a žádal radu, jak mám postupovat. Tu roli Obecního úřadu jsem nějak nepochopil ...

No a pak na základě jejich protiřečících si odpovědi bych se zeptal někde výše, třeba až na ministerstvu dopravy, nebo kterej č.rákov to má na starost.

Přece se tady DR nebude válet v kopřivách a schnilý pojizdný dýmovnice, jako např. Tatra 148, budou vesele jezdit dál.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
14 roků 7 měsíců zpět #13109 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma dovoz a přihlášení
johan napsal:

Ahojte
Mám dotažené DR650 RSE z Itálie rok 1993 a nevím si rady s přihlášením. Pro představu vám nastíním situaci. Mam pouze kupní smlouvu velký techniček a no a ještě jakýsi italský doklad, ale to prýj stačí. Jenže na evidenční kontrole mi dali formulář na výpis z technických údajů, ať ho zašlu obchodnímu zástupci na vyplnění. Ale ten mi zase odepsal že mi nemůže potvrdit Homologaci emisního předpisu, kterou ovšem na obecním úřadě chtějí. Proto vás touto cestou žádám o radu co se stím dá dělat (kde to sehnat , apod.) moc děkuji za případnou odpověď.

Ahoj tak v rukou máš kupní+It TP a Certificato di proprietá/to je jen doklad o vlastnictví,,ten je do šuplíku.

Především jsi měl prodělat řádné STK//Individuálně dovezeného motorového vozidla! Nechápu jak jsi psal že máš v rukou It tp a šel jsi na evidenčku!!!??? Na tu můžeš až máš ČR tp!

Můsí ti na tomhle STK ztotožnit moto dle It Tp, chybí jim nějaká data a nemohouli moto ztotožnit ani dle ZTP tak by si sami oni měli zažádat o výpis u akreditu nebo výzkumáku! //za výpis se platí zvlášt!!Takhle to chodí aspon u nás!

Sono sempre moderato critico

Více
14 roků 7 měsíců zpět - 14 roků 7 měsíců zpět #13115 od johan
Odpověděl johan pro téma dovoz a přihlášení
Super, dík moc za rady.

No jsem trotl, bylo to STK a ne evidenčka.

Giovany1971 A kde je ta STK ve které si to vyžádaj sami, protože u nás my dali do ruky formulář se slovy, pokud to chceš tak se starej. Teda nee tak doslova, trochu přehánim.

A jak dlouho to trvá, od toho kdy se dostavím na STK, až po vystavení technyčáku?
Poslední změna: 14 roků 7 měsíců zpět uživatelem johan.

Vygenerováno za 0.235 sekund