Download menu

OFFROAD

• DedekDR
  • Avatar uživatele DedekDR Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 11 měsíců zpět #3740 od DedekDR
OFFROAD vytvořil uživatel DedekDR
Ahoj mam takovej dotaz,
Koukal jsem snad na vsechny fotky a nikde jsem nenasel nic co by se podobalo zameru vyroby tohoto moto. To vsichni jezdite jen p silnici???????

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 11 měsíců zpět #3743 od Roman
Odpověděl Roman pro téma OFFROAD
po silnici jezdim pokud možno co nejmíò. Foták sebou nevozím protože bych ho někde rozlehl když sebou placnu.

• DedekDR
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 11 měsíců zpět #3744 od DedekDR
Odpověděl DedekDR pro téma OFFROAD
Tak to je v poradku;) Uz jsem se lekl ze jsem na tomhle biku mimo silnici sam. Pac jsem jeste nikde na off srazu nepotkal DR, kdyz nebudu brat DRZ, Vlastne akorat na podzimnich Drapacich bylo par tehle radoby offroadu:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 11 měsíců zpět #3745 od Roman
no abych øekl pravdu tak mě je těžký někde potkat, jezdim vetsinou sám mimo cesty, tam se potkáva docela obtížně. No a na srazy nejezdim- většina je jich na mě moc komerčních. Jediná vyjímka je DR srazB)
jaky mas pneu? ja jezdim 09. škoda že se nedelaji EF v 17 palcich (je to tušim jen 18\", 19\")

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 11 měsíců zpět #3746 od Roman
<br /><br />Editováno: Roman, at: 2007/12/04 18:57

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3748 od jara650
Odpověděl jara650 pro téma OFFROAD
Jezdím po silnici i v terénu,když si chci zkrátit cestu tak to vezmu za barákem hore kopcem a lesem až do další dědiny,ale nesmí být moc mokro. Jezdím zatím na 07,ale uvažuji o pøezutí na 09. Zdar J.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3751 od Martin
Odpověděl Martin pro téma OFFROAD
Na zadku mám 09 a na pøedku jsem měl taky,ale co ustøilo pøední kolo na výjezdu ze zatáčky a následném smyku a \&quot;neočekávaném\&quot; pádu :evil: a trochu odøení levé strany jsem okamžitě pøezul na nějakou C-teď nevím pøesně označení, ale po namontování a ozkoušení v terénu -super. Po silnici nic moc-chvílema jsem myslel,že mám píchlou duši a chvílema myslel,že vypustím svou nebo že mně vypadnou drkotáním mé zuby,ale jinak v terénu bašta. 09 na pøedek doporučuju pouze na delší pøejezdy po asfaltu. Pokud někdo jezdí víc v terénu,tak MX nebo enduro pneu,alespoò na pøedek. Je škoda,že Mitas nedělá víc špuntových pneu i v 17 palcích-to by bylo víc variant a zkoušení.:evil: :woohoo:

• DedekDR
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 11 měsíců zpět #3754 od DedekDR
Cus Bejci, No mam radost ze to tady konecne nekdo zacina resit. Ja jezdim predek C 19 a zadek ted dojizdim E09. Budu na zadek cpat C02 pac to je jedinej Crosovej Mitas v 17 palcich. Jinak se jeste dela v tomhle priblblym rozmeru Trelleborg. Jinak E09 jsou super gumy ale tak spis bych je oznacil jako silnicni. Proste v terenu jim nejak chybi bocni vedeni. Jinak si nemyslim ze Off srazy by byla nejaka komerce. Rozumis o tehle srazich se kloudne nikde ani nepise. No teda sraz, spis bych to nazval vyjizdka protoze jediny co se na tom srazu podoba je vecerni pokec u piva, pres den jsi celou dobu v terenu a je to fakt mazec. Mel bys to nekdy zkusit.
Jinak kdyz uz jsme u toho offroadu tak mam taky nejakej dotaz, Furt mam nejakou vizi,ze bych DR malinko vyzvedal, mam aji vymysleno jak, ale chci se zeptat jestli stim nekdo nemate nejaky zkusenosti.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3759 od Martin
Jak to myslíš vyzvedal? Chceš vyměnit tlumení? S 09 se dá na zadku jezdit i v terénu,ale nejni to ono-musí být nová. Poøádný špunty jsou lepčejší. Ale zase jízda po silnici-na pøejezdy a pøesuny-tak na MX pneu - nic moc.:evil:

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 11 měsíců zpět #3764 od Roman
no ja to mam na centrálu vytočený co to jde, myslim si že to je dostatečně vysoký...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3765 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma OFFROAD
Roman - pøímo na pøepákování jsou taky 2 možnosti uchycení, už se to tu někde øešilo

A jinak, jezdil jsem chvilku s klukama na kroskách, a to fakt nejde :( DRko je těžký, když jem ho rozhejbal tak zase nezastavil :laugh: blinkry a páčky kupoval po každym vejletě až jsem prorazil ten dekl u zapalování, od tý doby na to seru, pùjčím si na 5 minut 450 RM-Z a když to pøežiju, tak je moje libido na měsíc ukojeno ;)

lážo plážo polem nepolem, lesem nelesem, výjezdy, všechno + - za sucha, nechci tu motorku úplně zničit, nezaslouží si to ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3767 od Martin
I to je možnost. Nejlepčí by bylo mít v garáži motorek několik a vybírat si podle nálady.B) ;)

• DedekDR
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 11 měsíců zpět #3774 od DedekDR
Jo to je zajimava vize ale ponekud financne narocna:laugh: :laugh: :laugh: Me to teda moc vysoky nepripada:( Predek ten je resitelnej v pohode, ale zadek musim nejak vyzjistit. Vzhledem k tomu ze mam skoro 2 metry tak bych ji potreboval aspon o 5cm vys. Zrovna jsem dodelal loziska v krku a v kolech, tak to snad bude lepsi, pac uzb to bylo tak vymlety ze jsem zacinal mit strach:laugh: :laugh: Jo a jeste mam dotaz. Poterbuju vymenit zadni rafek za 18palcu. Nemate nejake zkusenosti

Vygenerováno za 0.314 sekund