Download menu
Žihadlo - bacha na to!
- Piwča
- Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 21
U vrat baráku jsem dostal žihadlo do krku. Mrknu do zrcátka a měl jsem tam takovej malej štípanec, jsem sice celkej silnej alergik na pyly a prach, ale žihadlo od vosy nebo včely mi nikdy nevadilo.
Tak za 2 min mi začlo bejt fakt divně, uklízim motorku do garaže, mrknu do zrcátka a byl jsem rudej od krku nahoru jak vlajka CCCP. Øikám si, to bude v poho ...
Jdu do baráku, už mě svědilo celý tělo a začal jsem se motat, na verandě sem se svlíknul do pùl těla, mrknu do zrcadla a tuším že je zle, rudý pupence všude, u krku pocit jako když mě někdo škrtí, ale dejchal jsem v poho. To je cca 5 min od toho štípance.
Tuším že je zle, oblíkám se, beru motku a letím do polikliniky ve městě, je po poledni, doktoøi pryč, nakonec jsem uspěl na kardiologii.
Když mě viděli, okamžitě zavolali záchranku, zavedli mi kanilu, změøili srdíčko a něco mi prali do žíly. Do pøíjezdu RZS mě zašetøili, což mi možná zachránilo život.
Záchranka pøijela, doktorky si popovídali co a jak, zase do mě začli něco prát, to už sem nemoh ani chodit a odvezli mě do nemocnice na JIP. Tam si mě napojili na všechno možný a furt si mě prohlíželi, za 8 hodin jsem byl jakžtakž v poho
Dneska ráno mě pustili, píšu to sem hned, sice hodně podrobně, ale to je proto, aby jste to nikdo nepodcenil, pokud se vám to někdy stane a budete mít podobný pøíznaky, fakt to není prdel.
Rěkli mi, že kdybych zùstal doma, tak bych to asi nerozdejchal, a z toho celkem mrazí
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- bodzan
- Návštěvník
Pøekvapivě mašina je na tom líp než já, tímto vás chcu poprosit nemáte někdo na hùøe vidlice+brýle a nádrž?
dávejte na sebe bacha a nás mrzákù není moc..<br /><br />Editováno: bodzan, at: 2007/08/05 10:02
- Piwča
- Autor tématu
- Obdržená poděkování 21
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Sniper
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- admin
- Moderator
- Obdržená poděkování 11
- honz
- Velmi dobrý diskutér
Horší je, když ti to vletí do pøilby:sick:
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
- PeDR
- Návštěvník
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Dáša je taky alergická na vosí nebo včelí bodnutí. Když ji poprvé píchla včela,šlo vše tak rychle jak píše Pivča. Není to zrovna pěkný pohled a ten spěch,co jsem měl než jsme dojeli do nemocnice a tam už šlo vše ráznaráz.
- Roman
- Návštěvník
Mě se stalo neco podobnýho... jedu si asi kilčo a včelička mě štípla do krku... tak rychle jsem jěště nikdy nezastavil- od ty doby nejedu nikdy bez šátku (nebo v chladnějších obdobích ve vojenský šále-nohavice, fakt super), o kratasech ani nepøemejšlím. co kdyby si včelička našla cestu... to se radši budu potit..
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
- Maltster
- Návštěvník
To ja sem se jel projet jen v tričku s krátkým rukávem (frajer) a pod tričko mi vletěla vosa. To jste měli vidět ten tanec.Nevěděl jsem co mám dělat døív.Než jsem zastavil a zabrzdil tak mě čtyøikrát píchla. Od té doby na mašinu sedám jen s dlouhým rukávem
- PeDR
- Návštěvník