Download menu

Žihadlo - bacha na to!

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3115 od Piwča
Žihadlo - bacha na to! vytvořil uživatel Piwča
Včera kolem poledne jsem se po vyjízďce vracel domu a natankoval na benzině kde bydlím. Kuklu pod helmu jsem si už nebral, domu to mám 300m od benzinky.

U vrat baráku jsem dostal žihadlo do krku. Mrknu do zrcátka a měl jsem tam takovej malej štípanec, jsem sice celkej silnej alergik na pyly a prach, ale žihadlo od vosy nebo včely mi nikdy nevadilo.

Tak za 2 min mi začlo bejt fakt divně, uklízim motorku do garaže, mrknu do zrcátka a byl jsem rudej od krku nahoru jak vlajka CCCP. Øikám si, to bude v poho ...

Jdu do baráku, už mě svědilo celý tělo a začal jsem se motat, na verandě sem se svlíknul do pùl těla, mrknu do zrcadla a tuším že je zle, rudý pupence všude, u krku pocit jako když mě někdo škrtí, ale dejchal jsem v poho. To je cca 5 min od toho štípance.
Tuším že je zle, oblíkám se, beru motku a letím do polikliniky ve městě, je po poledni, doktoøi pryč, nakonec jsem uspěl na kardiologii.

Když mě viděli, okamžitě zavolali záchranku, zavedli mi kanilu, změøili srdíčko a něco mi prali do žíly. Do pøíjezdu RZS mě zašetøili, což mi možná zachránilo život.

Záchranka pøijela, doktorky si popovídali co a jak, zase do mě začli něco prát, to už sem nemoh ani chodit a odvezli mě do nemocnice na JIP. Tam si mě napojili na všechno možný a furt si mě prohlíželi, za 8 hodin jsem byl jakžtakž v poho :silly:

Dneska ráno mě pustili, píšu to sem hned, sice hodně podrobně, ale to je proto, aby jste to nikdo nepodcenil, pokud se vám to někdy stane a budete mít podobný pøíznaky, fakt to není prdel.

Rěkli mi, že kdybych zùstal doma, tak bych to asi nerozdejchal, a z toho celkem mrazí ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3116 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Žihadlo - bacha na to!
No peknej mazec ja vim proc se tech malej letacich svini bojim jak cert krize. mel jsi fakt kliku ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• bodzan
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3117 od bodzan
Odpověděl bodzan pro téma Žihadlo - bacha na to!
Joo vím o čem mluvíš:( pøed 14 dnama mě taky sundala včelka ale nebyla to \"mája\" ale byla to mitsubisi :S . To se člověk pak probudí jak v matrixu, všude samá hadička ... ale huš su taky doma :P
Pøekvapivě mašina je na tom líp než já, tímto vás chcu poprosit nemáte někdo na hùøe vidlice+brýle a nádrž?

dávejte na sebe bacha a nás mrzákù není moc..<br /><br />Editováno: bodzan, at: 2007/08/05 10:02

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3120 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Žihadlo - bacha na to!
A sakra, hlavně že jsi už v poho ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3121 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Žihadlo - bacha na to!
Bodzan&gt; no ty krasko, povidej co se stalo? respektive povidej co si pamatujes pred tim stretem. jsi nedostal prednost nebo nejakej zkrat? a jak jsi na tom? uz v pohode? nebo mas po sezone?

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3122 od admin
Odpověděl admin pro téma Žihadlo - bacha na to!
Tak to já mùžu mluvit o štěstí , protože když jsem měl ještě krosovou pøilbu tak jsem naštěstí do náhubku chytnul vosu, no mužu vám øíct že se rozprskla a já ji ochutnal:sick: :sick: je kyselá:sick: blee. Ale žihadlo jsem nedostal.:blink:

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3129 od honz
Odpověděl honz pro téma Žihadlo - bacha na to!
S krosovou pøilbou je to vždycky mazec, když trefíš brouka,vosu nebo něco podobnýho. Mazec je to do brýlí, to si to pěkně frčíš a najednou vidíš jak se něco malého rychle pøibližuje a najednou prááásk a už to máš rozstøelený na brýlých:woohoo:
Horší je, když ti to vletí do pøilby:sick:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3168 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Žihadlo - bacha na to!
Ha,ha,já já jsem dostal vosou pøi vyjížďce na srazu. Letos první. Jinak každej rok aspoò dvě. Už jsem začal jezdit s šátkem kolem krku,sviòa si našla místo pod zapínáním helmy. Antialergen: slivovica.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3195 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Žihadlo - bacha na to!
Sakra,týden nejsem na netu a už čtu takové zprávy. Hlavně,abyjste byli oba v poho.
Dáša je taky alergická na vosí nebo včelí bodnutí. Když ji poprvé píchla včela,šlo vše tak rychle jak píše Pivča. Není to zrovna pěkný pohled a ten spěch,co jsem měl než jsme dojeli do nemocnice a tam už šlo vše ráznaráz.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3199 od Roman
Odpověděl Roman pro téma Žihadlo - bacha na to!
pěkněě! tak aspon že jsi v pohodě!
Mě se stalo neco podobnýho... jedu si asi kilčo a včelička mě štípla do krku... tak rychle jsem jěště nikdy nezastavil- od ty doby nejedu nikdy bez šátku (nebo v chladnějších obdobích ve vojenský šále-nohavice, fakt super), o kratasech ani nepøemejšlím. co kdyby si včelička našla cestu... to se radši budu potit..B)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3222 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Žihadlo - bacha na to!
Jsou to čubky tyhle vosy - co já už pochytal žihadel(nějak si mě hledaj) - je fakt že poslední dobou dlouho nic. Celkem asi 3x mezi brejle a helmu - tzn. žihadlo na tváøi. Bodnutí mě ale nevadí, snesu jich i víc najednou a nic. Jednou jsem si větral ruce porozepnutím zipu na rukávu a samo, že se ta mrcha trefila dovnitø. Pokusil jsem se jí hned za jízdy umlátil druhou rukou - marně !!! Musel jsem zastavil a ta svině vylezla ven jako by se nechumelilo - výsledek=asi 3 žihadla na pøedloktí. No prej když na to není alergie pomáhá to proti revma - tak snad se mi to ke stáru vrátí...!!!:P :P :P

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3223 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Žihadlo - bacha na to!
Jo a ještě jeden kuriózní støet s drobným zvíøetem : do ramene se mi trefil za jízdy tak pøi 80km/h brabčák - pøes chránič jsem skoro nic necítil, ale brabčáček se se svojí ptačí družkou honil asi naposledy!:)

• Maltster
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #3479 od Maltster
Odpověděl Maltster pro téma Žihadlo - bacha na to!
Nazdar kluci
To ja sem se jel projet jen v tričku s krátkým rukávem (frajer) B) a pod tričko mi vletěla vosa. To jste měli vidět ten tanec.Nevěděl jsem co mám dělat døív.Než jsem zastavil a zabrzdil tak mě čtyøikrát píchla.:( Od té doby na mašinu sedám jen s dlouhým rukávem

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #3482 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Žihadlo - bacha na to!
Není nad osobní zkušenost:P

Vygenerováno za 0.319 sekund