Download menu

Co s sebou na cesty

• Wosa
  • Avatar uživatele Wosa Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3081 od Wosa
Co s sebou na cesty vytvořil uživatel Wosa
Chtěly bysme project severní čechy, tak balíme (od pondělka). Co s sebou na údržbu moto? Švýcarák asi stačit nebude:P když Sušický kolega tak krásně pøedvedl opravu pneu v terénuB) :sick:
Pøemýšlel jsem o pár klíčích, nějaký šroubovák na sundání kapot, zadrhovák a drát, jinak snad nic potøeba nebude.
Co antipich? (Pája vyøazen z diskuze:P )

Jinak Supr sraz (sorry že píšu až teď ale měl sem brigádu a byl jsem tam od rozbøezku až do soumraku):(
Musíme to určitě zopakovat!!!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3082 od admin
Odpověděl admin pro téma Co s sebou na cesty
Ahoj asi tak jak píšeš, anitipich je na dušový pneu na prd.Ale lepení bych vzal a malý montpáky. Já teda ještě tahám litr oleje pro sichr.:blink:

• Wosa
  • Avatar uživatele Wosa Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3084 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Co s sebou na cesty
litr je asi hodně, teď jsem jej měnil tak snad to vydrží. Monpáky, lepení. to by šlo.

Nic víc?:)

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3085 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Co s sebou na cesty
Wosa, ještě pepo, fazole a hlavně Magistra ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3086 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Co s sebou na cesty
Základní vercajk,kterým mùžeš utáhnout nebo naopak povolit nějaký ten šroubek,malé montpáky,lepeníčko nebo duši-dá se vzít 21 a použít i na zadek-vlastní zkušenost(cca 60km v jednom) a v poho,dobrou pumpičku(vyzkoušenou) nebo bombičky,nějakou pásku(je dobrá ta šedivá lesklá) nevím,jak se jmenuje,ale za dávných dob jsme ji platili málem zlatem nebo bony. Je supr a dá se s ní pomoct v mnoha pøípadech. Taky nějaké tekutiny. Nejlépe,to co vám chutná a nějaké mazadlo na øetěz,pokud ujedete nějaké km v děšti,tak se bude hodit. No a nakonec dobrou náladu a pěkné počasí.B) A opravdu nakonec-foák a tužku a papír,abyjste mohli pak dát nám,co se døeme v práci a občas kókneme na net, vědět,jak jste se měli,sakra.B)

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3166 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Co s sebou na cesty
A já bych pøibalil slivovicu. Tu vozím všude:P P.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3171 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Co s sebou na cesty
Mno a pokud me pamet nemate tak dobrou slivovicku :D

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Desmo_cestny clen :D
  • Avatar uživatele Desmo_cestny clen :D
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3174 od Desmo_cestny clen :D
Odpověděl Desmo_cestny clen :D pro téma Co s sebou na cesty

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3182 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Co s sebou na cesty
Desmo, dy to je PAVík za Afriku :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3200 od Martin
Pro Desma:To je docela málo věcí. Na Rábí měl jeden kluk na Africe i startovací kabely a konzervu nějakou pod sedlem,ale klíč na zadní kolo neměl. Jó ty afrikánci. Né že bych ti pøál něco z toho,co jsem vypsal použít,ale...B) A na delší cestě nikdy nevíš. Ale na Africe se prý delší cesty nedělají nebo jen někteøí z vás je nedělají?B) :P
Tak teď jsem si otevøel tvùj odkaz a šel jsem do kolen. Toto na DRko není tøeba-to potøebují piloti Hondy.:laugh: :laugh:<br /><br />Editováno: Martin, at: 2007/08/12 19:50

• Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3206 od Desmo_cestny clen :D
Martine, pra ve, ze na afe hoodne lidi podnika ruzny cestopisy a vypravy, ale vzhledem k tve zabednenosti k DR :D tvou neznalost naprosto chapu :D

BTW: ja bych se nikdy nesnizil, abych neco na ceste opravoval od toho mam AfricaAsistantGrùp :D pro neznale, ano opravdu je to Sniper :lol: :lol: :lol:

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3209 od Martin
Pro Desma: Vím,že spousta lidí vlastní tuto dobrou motorku(Afu) na cestování,ale na to,co jsem si motorku kupoval,je těžká jako sfiòa.
Jinak se musim pøiznat,že jsem i oní pøemýšlel,ale....
Nejsem zabedněnej,ale asi konzervativní-neni to možná samé? :woohoo:

• Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3210 od Desmo_cestny clen :D
2Martin: jiste, ja jsem si porisl Afu na pohodlny jezdeni a mozna nekdy nakej ten lehci offik, tak ze jeji vahu zatim nak neresim, pac jak se rozjede tak se ovlada jako kolo (zatim zjisteno na asfaltu) :-) a lakmile nekde spatne zaparkuji :D tak zas predvadim balet ala Harapes :D:D:D

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3211 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Co s sebou na cesty
Desmo&gt; Hele nitenko jeste chvili provokuj a ukoncim sluzbu AfrikaAssistanceGrùp :lol: :lol: :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3212 od admin
Odpověděl admin pro téma Co s sebou na cesty
Pánové už mě to ale fakt začíná slušně øečeno vadit. Téma je co sebou na cesty a ne Desmo a jeho velikost a honda. Tak se vrate k tématu. A ty Snipere bys to měl už dávno utnout jakožto moderátor. Máš u mě bílej puntík, protože černej by tady nebyl videt!!!!!:angry: :angry: :blink:

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3214 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Co s sebou na cesty
To je pravda, tak podle mě je nejdùležitější mobil a pøítel na telefonu (zatim jsem to nepotøeboval).

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3221 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Co s sebou na cesty
No základní vercajk alespoò ten co byl pùvodně u moto(jestli ho teda máš) je celkem nutností. Počítej ale s tím, že i kdybys vozil plnej kufr náhradních dílù a klíčù, většinou budeš potøebovat něco jinýho;). Navíc Japonci jsou v použití spojovacího matroše vùči nám Evropanùm trošku odlišní, takže s oblibou používaj klíče jako je 12,15 a podobný netypický rozměry. Duše a lepení se taky neztratí, jestli máš ale vyzkoušeno zouvání gumy(jinak by ses moh celkem trápit). Já jsem sice pøedved opravu na cestách, ale fakt je, že jsem ten den dojel domù potupně na káøe - duše jak se později ukázalo byla rozštochaná na více místech. Pøíště si s sebou vezmu aspoò tu 21 jak píše Martin. Jo a na závěr - jedeš po čechách (relativně civilizovaná země) takže se máš vždy kam obrátit pro pomoc(pneuservisy atd..).
Teď jsem si uvědomil, že mùj pøíspěvek asi nebude moc aktuální a Wosa už má asi po dovolený... :) :) :)<br /><br />Editováno: PajaDR650, at: 2007/08/15 13:44

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3224 od Martin
Pro Paja:To neva,že to nejni aktuál,snad Wosa dá nějaký pøíspěvek,co vše potøeboval a co viděli a né,že si zážitky nechají pro sebe:angry: -kromě těch ve dvou ve stanu.:laugh: ;)

Vygenerováno za 0.416 sekund