Download menu
Pomoc, need help
- dayw
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #2110
od dayw
Pomoc, need help vytvořil uživatel dayw
Ahoj kluci pls. pomozte mi nekdo prijedu kamokoli,
kdo z vas je tu trosku expert a mohl by se mi podivat
na chod motoru je to po generalce a ted tam zase neco
ve vyssich otackach skrta .. to skrtani se zrychluje s poctem otacek, pak jsem si nemohl nevsimnout ze v rychlostich kolem 110 -130 km/h motor nejde plynule obcas moto jakoby lehce poskubne .. proste aby se na tom nekdo projel poradne to protahnul a rekl hele jede ti to normalne a vse je dobre serizeny uz jsem dal inzerat ze to prodam uz moje nervy pretekli, moto bylo pokazdy ve znackovym servisu Yamaha a uz do toho nebudu cpat prachy kdyz mi po kazdy oprave reknou at to prodam protoze jinak tyhle problemy budou furt stala 45. tis a 40 uz staly opravy za rok co ji mam a to jsem na ni neboural a nejel nikdy vic jak 130 km/h a nebyl dal jak 70 km od Jihlavy. Jako driv jsem rikal ze mi na penezich na opravy nezalezi ze jich je dost ale tohle uz narostlo moc, prosim kdo muze at se mi ozve a nejak to vymyslime.
kdo z vas je tu trosku expert a mohl by se mi podivat
na chod motoru je to po generalce a ted tam zase neco
ve vyssich otackach skrta .. to skrtani se zrychluje s poctem otacek, pak jsem si nemohl nevsimnout ze v rychlostich kolem 110 -130 km/h motor nejde plynule obcas moto jakoby lehce poskubne .. proste aby se na tom nekdo projel poradne to protahnul a rekl hele jede ti to normalne a vse je dobre serizeny uz jsem dal inzerat ze to prodam uz moje nervy pretekli, moto bylo pokazdy ve znackovym servisu Yamaha a uz do toho nebudu cpat prachy kdyz mi po kazdy oprave reknou at to prodam protoze jinak tyhle problemy budou furt stala 45. tis a 40 uz staly opravy za rok co ji mam a to jsem na ni neboural a nejel nikdy vic jak 130 km/h a nebyl dal jak 70 km od Jihlavy. Jako driv jsem rikal ze mi na penezich na opravy nezalezi ze jich je dost ale tohle uz narostlo moc, prosim kdo muze at se mi ozve a nejak to vymyslime.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- honz
- Velmi dobrý diskutér
17 roků 7 měsíců zpět #2165
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Pomoc, need help
Tak to je docela pakárna. Kup si DR bez papírù, kolem 30 tis. seženeš a pøehoď motor. Pokud chceš zùstat u DRaka. Jinak ti asi neporadím:unsure:
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
- dayw
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #2185
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Pomoc, need help
Tak diky moc Adminovi pøijel, rozdělali jsme to, napnuly vyvažovák a už je to OK a jezdi to konečně jak DRak .) Děkuji moc ještě jednou
- Martin
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
17 roků 7 měsíců zpět #2197
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Pomoc, need help
Tak to je dobøe,že máš vyøešen problém. Kókám,že se adminovi občas něco podaøí opravit;) ,ještě,že ho máme-pøedcedu,že?
- dayw
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #2291
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Pomoc, need help
hehe to jo .)
Vygenerováno za 0.239 sekund