Download menu

Moto GP 125

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2021 od Sniper
Moto GP 125 vytvořil uživatel Sniper
Koukate na to nekdo?? To je mazeeeeeec. Pesek jede uuuuzasne. Doufam ze mu to vyjde Poslednich 10 kol a je na druhem miste a vypada to ze bude utocit na prvni misto. joooooo :evil: :silly:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2022 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Moto GP 125
Chjo o 0.014 je Pesek pomalejsi :(

No Ale i druhe misto je krasne ale je to ku.... skoda. kor kdyz jezdil celou dobu lepe ale na to ze ma anginu tak super vykon. ;)<br><br>Pøíspěvek editován: Sniper, v: 25/03/2007 11:56

I cesta, je cíl

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2023 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Moto GP 125
Pešek je dobrej a bude ještě lepší 1*. Hlavně mi dojímá, jak komentátoøi zdùrazñují - český jezdec, úspěch české republiky a pod. čR mu na to nedala ani korunu ... ale každý tým FC Nekopnemsi z Horní dolní se topí ve zlatě :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2024 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Moto GP 125
pivarcimartin napsal:

Pešek je dobrej a bude ještě lepší 1*. Hlavně mi dojímá, jak komentátoøi zdùrazñují - český jezdec, úspěch české republiky a pod. čR mu na to nedala ani korunu ... ale každý tým FC Nekopnemsi z Horní dolní se topí ve zlatě :whistle:

jjj v tom s tebou souhlasim. Moto sport je v cr hooooooodne naokraji :( ale treba se to prave ted zlepsi kdo vi ;)

I cesta, je cíl

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2027 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Moto GP 125
Tahle situace v motosportu se lepší už spoustu let a skutek utek.:evil: Na vlivných místech jsou samý byrokrati a podle mého názoru to bude dlouho stejné. To,že se některý jezdec někde zviditelní je sice super,ale akorát ho naši činovníci poplácají,nechají se s ním vyfotit a nic jiného. Možná do toho tolik nevidim,ale asi nebudu daleko od pravdy. Viz poslední 6Dna Novém Zélandě. Kdyby nejely soukr.týmy,tak jsme neměli zastoupení,protože naši činovníci nesehnali-tøeba nechtěli-potøebné finance.:evil: Tak a dost,pøi pondělku dost rozčilování,nebo tento vývoj našeho motosportu my tady asi nezměníme.:evil:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2032 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Moto GP 125
Pešek je borec, konečně mu pøidělili od loòska konkurenceschopnej stroj a ne jen pozici dvojky a testovat nový díly. Pøed několika lety se o něm zmínil Mick Doohan jako o velkym talentu - asi se nesek...:)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3808 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Moto GP 125
že by jse mohly tady davat nejake odkazy na zajimavé akcicky? tøeba kouknete na B) www.motoxshow.cz nenasel jsem kam by se to hodilo lip a nechtel jsem tam davat nove tema i tak je jich už tady dost :unsure:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3809 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Moto GP 125
jj, vidět salto naživo vøele doporučuji, měl jsem z toho husí kùži :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3816 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Moto GP 125
Jó,taková akce se musí vidět na vlastní bulvy-v televizi to není ono. Nebyl jsem,ale pár zážitkù z obdobných věcí mám. Tøeba byl jsem v Mostě na truckách a pak to viděl v TV a nebe a dudy-vlastní prožitek na živo je super.

Vygenerováno za 0.427 sekund