Download menu
Díly
- Papo
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 8 měsíců zpět #1694
od Papo
Díly vytvořil uživatel Papo
Zdravim,
mùžete mi někdo poradit kde kupujete (pokud už je to potøeba) originální ND. Ne všude jsou stejně ochotny a setkal jsem se i s velkejma rozdílama v cenách.
Dík
mùžete mi někdo poradit kde kupujete (pokud už je to potøeba) originální ND. Ne všude jsou stejně ochotny a setkal jsem se i s velkejma rozdílama v cenách.
Dík
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 16
17 roků 8 měsíců zpět #1696
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Díly
Hele koukni do odkazu tam jsou shopy kupr motonet neni spatnej a pokud chces dily jako treba plexi, tak Ermax, zrcatka nebo blinkry zas zalezi jaky chces pokud nejaky hezky universaly tak asi Bikerscrown. je toho hodne Jinak s Bikerscorwnem jsem nadmiru spokojenej. a to jak s tim v Praze - Ruzini nebo v Chlumci nad Cidlinou
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- Papo
- Autor tématu
- Návštěvník
17 roků 8 měsíců zpět #1699
od Papo
Odpověděl Papo pro téma Díly
Jo tyhle shopy jsou v pohodě, v Bicerscrown jsem byl zatím taky pokaždý spojokenej a pøes Motonet jsem taky už něco kupoval, ale měl jsem na mysli original Suzuki. Motonet a spol nabízí klasický spotøební díly jako desky, kotouče, lamely apod. Byl jsem v kontaktu s jednim člověkem ze zastoupení Suzuki, kterýmu jsem poslal stránku z katalogu dílù na DR, napsal jsem mu čísla položek, který jsem potøeboval, on mi poslal ceny a pak už jsem jen objednával. Teď už ale nefunguje.
- pedros
- Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #2268
od pedros
Odpověděl pedros pro téma Díly
Pøesně tak, s mou bývalou kawou jsem poslal email a do týdne, max. 14 dnù jsem měl jakýkoliv díl na 15 let starý stroj. Proto se také ptám, kde sháníte origo díly, které se běžně neprodávají?
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 6 měsíců zpět #2269
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Díly
Nevím jak vy, ale já spoustě dílù øíkám spotøební zboží (páčky, blinkry, mot. olej, filtr atd.), to není problém koupit pøez inet. Ale origoš díly prodává POUZE autorizovaný dealer a jsou to pecky (prašule).
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- pedros
- Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #2279
od pedros
Odpověděl pedros pro téma Díly
To jo, někdy jsou ty ceny absolutně nesmyslný, tøeba za ventilátor chtěli 17 tis. Teď jsem pøes internet objednával spojkovou páčku a pøi té pøíležitosti jsem se ptal i na orinální díly. Jsou schopní je sehnat: Top bike Støítěž u Trutnova, tel:499 393 391. Ty páčky mají za 150 Kč, jinde jsem to našel za 300.
Vygenerováno za 0.240 sekund