Download menu

povinna vybava pro rok 2011

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
13 roků 7 měsíců zpět #15729 od Sniper
povinna vybava pro rok 2011 vytvořil uživatel Sniper
Zdravim panove,

jen tak mezi reci vsichni urcite vite ze pro rok 2011 je povinna nova lekarnicka coz predpokladam ze na motorce vsichni mate.
ale vite taky o tom ze pro rok 2011 je v povinne vybave i reflexni vesta? viz TENDLE clanek, tak at zbytecne nedotujete policii CR ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 7 měsíců zpět #15730 od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma povinna vybava pro rok 2011
tak vesta ta je povinná delší dobu, ale ta nová lékárnička je až někdy od září ne?

Více
13 roků 7 měsíců zpět #15731 od Paja
Odpověděl Paja pro téma povinna vybava pro rok 2011
Quincy napsal:

tak vesta ta je povinná delší dobu, ale ta nová lékárnička je až někdy od září ne?

tak, tak ;)

Více
13 roků 6 měsíců zpět #15734 od Martin
Odpověděl Martin pro téma povinna vybava pro rok 2011
Dík za info. S tou vestou jsem to nějak nevěděl-přehlédnul,ale ta lékárnička má být až od 1.10.2011 ;)

Více
13 roků 6 měsíců zpět #15735 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma povinna vybava pro rok 2011
Martin napsal:

Dík za info. S tou vestou jsem to nějak nevěděl-přehlédnul,ale ta lékárnička má být až od 1.10.2011 ;)

jojo ale nemusíš svitit :woohoo: bo nepotřebuješ dle noveho nahradni žarovky :blink:

Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #15736 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma povinna vybava pro rok 2011
Sniper napsal:

Zdravim panove,

jen tak mezi reci vsichni urcite vite ze pro rok 2011 je povinna nova lekarnicka coz predpokladam ze na motorce vsichni mate.
ale vite taky o tom ze pro rok 2011 je v povinne vybave i reflexni vesta? viz TENDLE clanek, tak at zbytecne nedotujete policii CR ;)

Díky za upozornění ;). Neco podobného jsem již četl, možná to byl přímo ten článek a pochopil jsem z toho, že vesta není potřeba, pokud máš na sobě reflexní prvky, což si myslím že třeba na bundě mám (a víc nás má stejný dort z Pákistánu), a nejen na bundě, i na gatích, botách, rukavicích ... takže by stačilo jedno z toho.
Nechci slovíčkařit a podceňovat význam tý vesty, ale ten zákon nebo co to je, je jen další paskvil.

Reflexní vesty
Od 1. ledna 2011 budou všechna motorová vozidla registrovaná v ČR povinně vybavena jednou reflexní vestou nebo jiným oděvním doplňkem s označením z retroreflexního materiálu (např. žlutými kšandami). Tato povinnost se bude týkat i motocyklů, takže příští jaro nezapomeňte pod sedlo nacpat ještě vestu nebo reflexní popruhy. Až vám jednou v podvečer dojde benzín a budete motorku tlačit po krajnici k pumpě, ostatní řidiči určitě ocení, pokud si vestu navléknete.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 13 roků 6 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #15737 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma povinna vybava pro rok 2011

pazhaut napsal:

jojo ale nemusíš svitit :woohoo: bo nepotřebuješ dle noveho nahradni žarovky :blink:

svítit musíš, žárovky vozit nemusíš, zhasneš, nejedeš, jsme už podle mocipánů takový dementi, že si neumíme vyměnit ani žárovku, a nedělej v tom bordel :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 13 roků 6 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Vygenerováno za 0.396 sekund