Download menu
povinna vybava pro rok 2011
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
jen tak mezi reci vsichni urcite vite ze pro rok 2011 je povinna nova lekarnicka coz predpokladam ze na motorce vsichni mate.
ale vite taky o tom ze pro rok 2011 je v povinne vybave i reflexni vesta? viz TENDLE clanek, tak at zbytecne nedotujete policii CR
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Quincy
- Dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 2
- Paja
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 5
tak vesta ta je povinná delší dobu, ale ta nová lékárnička je až někdy od září ne?
tak, tak
- Martin
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 92
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
Dík za info. S tou vestou jsem to nějak nevěděl-přehlédnul,ale ta lékárnička má být až od 1.10.2011
jojo ale nemusíš svitit bo nepotřebuješ dle noveho nahradni žarovky
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
Zdravim panove,
jen tak mezi reci vsichni urcite vite ze pro rok 2011 je povinna nova lekarnicka coz predpokladam ze na motorce vsichni mate.
ale vite taky o tom ze pro rok 2011 je v povinne vybave i reflexni vesta? viz TENDLE clanek, tak at zbytecne nedotujete policii CR
Díky za upozornění . Neco podobného jsem již četl, možná to byl přímo ten článek a pochopil jsem z toho, že vesta není potřeba, pokud máš na sobě reflexní prvky, což si myslím že třeba na bundě mám (a víc nás má stejný dort z Pákistánu), a nejen na bundě, i na gatích, botách, rukavicích ... takže by stačilo jedno z toho.
Nechci slovíčkařit a podceňovat význam tý vesty, ale ten zákon nebo co to je, je jen další paskvil.
Reflexní vesty
Od 1. ledna 2011 budou všechna motorová vozidla registrovaná v ČR povinně vybavena jednou reflexní vestou nebo jiným oděvním doplňkem s označením z retroreflexního materiálu (např. žlutými kšandami). Tato povinnost se bude týkat i motocyklů, takže příští jaro nezapomeňte pod sedlo nacpat ještě vestu nebo reflexní popruhy. Až vám jednou v podvečer dojde benzín a budete motorku tlačit po krajnici k pumpě, ostatní řidiči určitě ocení, pokud si vestu navléknete.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
pazhaut napsal:
jojo ale nemusíš svitit bo nepotřebuješ dle noveho nahradni žarovky
svítit musíš, žárovky vozit nemusíš, zhasneš, nejedeš, jsme už podle mocipánů takový dementi, že si neumíme vyměnit ani žárovku, a nedělej v tom bordel
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá