Download menu

Bota a botička!?

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11744 od razde
Bota a botička!? vytvořil uživatel razde
Nějaká malá botíčka do boty, no k čemu to je to bych si musel koupit o číslo větší nebo jak to je a co používáte za boty vy jestli kloubáky jsou lepší? jsem s to paf :ohmy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11747 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Bota a botička!?
a nejen z toho co tak se nejdříve někam podívat :S

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11748 od razde
Odpověděl razde pro téma Bota a botička!?
Díval díval ale s tou velikostí jsem se nic nedozvěděl,když si je objednám tak velikost jakou mám i když je tam ta botička, jestli to chápu dobře

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11750 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Bota a botička!?
Hele pooradím ti jednu věc.Vyber si na netu co bys asi chtěl,potom si najdi na netu kamený obchod kde tvé vytoužené boty mají,zajdi tam a dobře vyskoušej.No apotom objednej přes net.Já to risknul bez skoušení z ameriky a trefil sem to dobře i pro moji ženu. www.mxmegastore.com/Oneal-Motocross-Boots-s/712.htm
www.bobscycle.com/browse.cfm/2,16479.html

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 11 měsíců zpět #11752 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Bota a botička!?
Určitě je lepší MX boty nejdříve ozkoušet, já si bral zatím vždy o číslo větší a je to OK. Neměl jsem tedy zatím modely s botičkou uvnitř. Pak je samozřejmě rozdíl i v tom, že některé boty mají třeba vyšší nárt, nebo jsou užší v chodidle. Já mám asi docela "standardní" nohu, protože mi to vždy sedlo v pohodě. Kloubové boty budou většinou bezpečnější než bez kloubu, záleží kam s motorkou vyrážíš apod.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11801 od Petronel
Odpověděl Petronel pro téma Bota a botička!?
Koupil jsem mírně jeté alpinestars tech 8 s vnitřní botičkou a velikost 44 mi sedla suprově. Normálně nosím 43.Předtím jsem jezdil v pohorách a co se týká ovladatelnosti tak to bylo lepčejší. Fakt je ale ten že teď je to bezpečnější. (Už jsem měl několikrát rozbitý holeně od stupaček) :angry: a taky nekoukám na nějaký to bláto. Jezdím ale dost pole louky les. Když jsem si v obchodě ale zkoušel nějaký nový a levnější krosky tak se mi zdály strašně tvrdý a moc plastový a nešel jsem do toho. Teď jsem celkem spokojenej. Taky jsem se napřemýšlel a načetl a nahledal až mi z toho šla hlava :side: kolem :side: :blink: :S Tak já to mám ale se vším :laugh:

Vygenerováno za 0.277 sekund