Download menu

Projetí vodou

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11550 od razde
Projetí vodou vytvořil uživatel razde
Nazdar pánové jsem majitelem DR-650 RS 1993 A MĚL BYCH DOTAZ, JESTLI MŮŽU PROJET VODU S ROZPÁLENÝM MOTOREM! Všude to vidím na youtube a nějak se mi to nezdá,neuškodí mu to? jinak stránky super jsem tady novej a se Suzuki jsem odvařenej myslel jsem že není nic lepšího než Yamaha.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11552 od Petronel
Odpověděl Petronel pro téma Projetí vodou
Bát se nemusíš. Endurka jsou na to určitě stavěný já teda moc často motor v potoce nekoupu ale po návratu to klidně ostříkám hadicí a stále v poho. I co jsem hledal na netu tak je to v celku běžná praxe. Dost jsem se dočetl na "motokáři.cz" A jinak SUZUKI -1 B)

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11553 od razde
Odpověděl razde pro téma Projetí vodou
No já ho ještě nemíním nějak koupat protože mám problémy sám se sebou ale ten zátáh... juáhhhh no super a zvuk jachachááá no chrochtám si...

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11555 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Projetí vodou
razde > hele na to by ti nejlepe odpovedel asi Martin ten DRko "trapi" i na zavodech :-) a pokud vim tak nejaky brody naprosto v klidu ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
14 roků 11 měsíců zpět #11556 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Projetí vodou
Zdar tak o deerko se bat nemusis. Ma zkusenost je takova, ze jsem to mucil v lese, deero bylo rozpaleny jako prase. Pak jsem chtel projet dost hlubokej brod a najednou se to ve vode smeklo a Seecko bylo cely minimalne pul minuty kompletne utopeny :S , museli pro me prijet odtahovkou a na lane to vytahnout. Motorku jsem nechal vyschnout a vypustil olej a nalil jiny, a pres autobaterii nastartoval. Masina slape bezproblemu dal. Akorat olej jsem menil 4 krat jak v tom bylo vody.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11558 od razde
No tak to zase potvrzuje to že je to supr stroj, dneska jsem na něm jel zas 2 hod. a nemůžu ji vynachválit no s tou vodou bych si netrouf nejsem zas takovej jezdec ale jinak s tou odtahovkou..to bych měl pěkný nervy :) ;) ;)

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11559 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Projetí vodou
razde - tak vítej a ať Ti motka slouží, tolik chvály najednou, to vypadá spíš jako nějaká provokace tady :laugh: :laugh: :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11563 od razde
To ne ale měl jsem i Gileru rx 125 Arizonu, svezl jsem se na Cagiva W16 ale Suzuki mě dostala, výkonem,pohodlím,spotřebou,vzhledem a zvukem.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11569 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Projetí vodou
Tak o tom pohodlí bych trochu polemizoval. Když jedeš okolo komína,tak to jo,ale při jízdě o trochu delší mám o pohodlí jiné mínění. B)
Jinak já nejsem ten pravý,abych tady rozdával nějaké rady(jak tady psal Sniper). Sám jsem rád,že se na DRku udržím,ale brodů se bát nemusíš,pokud moto nepotopíš až po sedlo,kde má SE násosku sání.
Jinak na motorkářích se toho nakecalo o brodění docela dost a dokonce tam jeden chtěl nasadit šnorchl na sání :silly: :silly: :silly:

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11571 od razde
O pohodlí píšu jen s toho důvodu že jsem měl xj 550 yamaha slušná motorka ale hodná a to sedlo to bylo jak doma u televize,věřil bych i v mikrospánek na ni ale co se týče Suzuki neni to tak hrozný jak hodně lidí píše a je to DRak a to se mi líbí i když mám problem se udržet v sedle a mám k ní respekt.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
14 roků 11 měsíců zpět #11576 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Projetí vodou
Jde jen o zvyk,po čase si zvykneš a pak tě možná začne nudit,záleží co od toho čekáš a jakou máš představu o ježdění.Prudkého ochlazení motoru se neboj,pokud jezdíš i v chladnějším počasí,tak on se zas tak moc neohřeje

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11578 od razde
Máš pravdu dneska jsem jezdil od 11-13, 00 hod a vždycky jsem kontroloval teplotu tím způsobem že jsem zastavil vypnul a na válec se dalo skoro sáhnout no suer, a co od toho očekávám? No extrémní teren ne ale zajetí ze silnice na prášný cesty a třeba do lesa.Jezdil jsem s Yamahou s choprákama a to bylo prd prd prd a u cíle jsme se rozhlídly a prd prd prd zpátky, no ůůžasný.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11582 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Projetí vodou
Tak až si šáhneš na svod u válce,tak tam teprve poznáš teplotu :woohoo: ,někde Pivča nahrál hezké obrázky po nastartování motoru.
Pro Motejla-tebe už DRko nudilo?,že jsi si koupil vostrej speciál 125?
Je pravda,že síla a kvalita není v objemu,ale že by DRko někoho nudilo? Ale zase na druhou stranu,pokud máš vyšší ambice,tak asi jo. B) :cheer: DRko už je z baráku nebo máš dvě motorky?

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
14 roků 11 měsíců zpět #11587 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Projetí vodou
Na co troškařit,DRko z baráku není,takže má Kuba dvě motorky :lol: :laugh:

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11590 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Projetí vodou
Co máte s pohodlím? Dělám na tom výlety za den 500+ (rekord 900 km na zátah) a večer jdu ještě po svých na pivo :) Afrika nebo GéeSo to sice není, ale považuju to za dost pohodlný stroj.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 11 měsíců zpět - 14 roků 11 měsíců zpět #11591 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Projetí vodou
no jo Heki, ale ty nejsi normální smrtelník :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 11 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11603 od Petronel
Odpověděl Petronel pro téma Projetí vodou
No já už poposedávám po 80ti km. Takže pohodlí pro mne nic moč :( A jezdí ten HEKI vůbec v sedě???? :)

Více
14 roků 11 měsíců zpět #11606 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Projetí vodou
Semtam to chce zastavit a dát pauzu a fakt je ten, že nad těch 500 za den už taky nevím jak si sednout a těch 900 tehda byl fakt hardcore (skoro celé v dešti a po dálnici se zastavkama po 300 km kde se tankovala plná a jelo se dál). Nevím no - nemám moc možnost srovnání. Jen málo motorek jsem řídil tolik km v kuse, abych mohl pohodlí hodnotit, ale musím říct, že u DRka mi vyhovuje, že je vysoko sedlo, nemám skrčené nohy jako na čemkoliv jiném co není z kategorie enduro, má to široké řídítka a sedím na tom rovně. Sedlo je sice docela tvrdé, ale mi to vyhovuje. Rozhodně, když má projížďka míň jak 150 km, uvažuju, jestli se vůbec převlíkat do motohader a naopak dlouhých vzdáleností na DRku se nebojím :)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Vygenerováno za 0.417 sekund