Download menu

Čištění a praní vnitřku přilby

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
15 roků 4 týdnů zpět - 15 roků 4 týdnů zpět #11366 od Piwča
Čištění a praní vnitřku přilby vytvořil uživatel Piwča
Zima na krku, tak je čas se ptát na možná i na blbosti. Ještě jsem to nikdy nedělal, abych vyndal to polstrování a nějak "vypral". Vyndavací to mám, po třech letech to špinavý je, tak asi přiměřeně, né zas jak pelech skunka. Má to cenu vyndavat, aby to pak nevypadávalo samo, v čem to vymáchat atp.? Zkušenosti sem, dík.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 4 týdnů zpět uživatelem Piwča.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 týdnů zpět - 15 roků 4 týdnů zpět #11370 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Pokud máš výstelku dobře vyndavací,tak asi nějakým sajrajtem na mytí. Já ji vyndavací nemám a používám pěnu ve spreji (k čištění kulichů)a hadr-nechám vyschnout.
Kdysi jsem vyndal i výstelku,která normálně vyndavací nebyla a pak bylo docela peklo to tam zase nalepit-ale to jistě nebude tvůj případ. :woohoo:
Poslední změna: 15 roků 4 týdnů zpět uživatelem Martin.

Více
15 roků 4 týdnů zpět #11372 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Já mám vyndavací jen lícnice a ty jsem dycky pral v jarové vodě - a pak i celou přilbu prod sprchou zevnitř i zvenku. Docela to sice funguje, ale uplně košér to asi není. Dneska jsem na to koupil nějaký zázračný sajrajt od Muc off a o víkendu to vyzkouším a pak na to napíšu report. Stálo mě to 280 peněz, tak očekávám, že to udělá víc práce než flaška jaru za 30,- B)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
15 roků 4 týdnů zpět #11375 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
mno ja mam vystelky uplne vyndavaci. takze jsem je vyndal a hodil do pracky na 30°C jenmny prani bez zdimani a pouzil jsem nejakej tekutej prasek :-D naprosto bez problemu :-D

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 4 týdnů zpět #11376 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Sniper- to je ta přilba co ti z ní trčí sláma a polystiren? Fakt se jí nic nestalo. :P

Více
15 roků 4 týdnů zpět #11377 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
to si me s nekym pletes panacku me z toho polystyren nekouka .... o ty slame bych pomlcel zalezi kde spim :laugh:

ale jinak se ty vystylce fakt nic nestalo ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 3 týdnů zpět #11402 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Kros přilbu už mám docela archaickou a tedy bez vyndavacího polstrování. Čas od času ji normálně vypláchnu vevnitř sprchou a něčím co je po ruce namydlím. Za den dva je pak na topení suchá. Příště už chci kros helmu jen s vyndavacím vnitřkem. Na silnici ji člověk tolik nezaprasí, ale mimo silnice bláto, prach a zapařená hlava vytváří na vnitřku helmy nepěkný povrch, který je dobré čistit častěji.
Integrálu mám komplet vyndavací, ale ještě jsem to z ní nedoloval, asi letos v zimě ji rozeberu - tak se uvidí co z ní vypadne a jestli to tam ještě taky vrátím. ;)

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
Více
15 roků 3 týdnů zpět #11406 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Tak jsem ten blembák celej rozdělal, akorát ta "polystyrenová" část v tý skořepině zůstala. Z pod kšiltu a různejch zákoutí na mě vypadla snad půlka hmyzího světa po smrti :blink:
Co šlo vyprat tak jsem v ruce mocně vypral a světe div se, dal to zase všechno dohromady :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 2 týdnů zpět #11419 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Je vidět,že jsi šikounej kluk. :blink:

Více
15 roků 1 týden zpět #11466 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Čištění a praní vnitřku přilby
Tak jsem prubnul ten muc off. Nastříkal jsem to tam - vypadá to jak pěna na holení, syčí to hezky a všumělo to do výstelky. Nechal jsem to pět minut šumět a utřel jsem to hadrem. Ještě to nechám vyschnout a uvidí se. Voní to teda moc pěkně a snad by to mělo dezinfikovat ty bakterie (to tu výstelku prý žere a ničí nejvíc). Lícnice už nejsou tak špinavé jak byly. Zatím teda spokojenost a ani toho moc neubylo z flašky. Ale jestli to stojí za 280,- nevím.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Vygenerováno za 0.284 sekund