Download menu
III.Sraz
- Pen
- Autor tématu
- Návštěvník
16 roků 3 měsíců zpět #6072
od Pen
III.Sraz vytvořil uživatel Pen
Kdo si to fotil moji dùkladně promazanou rozetku nějakým Italem a jeho ještě horším mazivem.Dodnes se toho nemùžu øádně zbavit a dělám co dělám.Takový pøípravek tu ještě nikdo nevymyslel,který by to odstranil.To nekecám:angry:
Téma bylo zamčeno.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 3 měsíců zpět - 16 roků 3 měsíců zpět #6073
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma III.Sraz
Matně si vzpomínám, že jsem tam s Adminem v pátek obdivovali nějakej øádně namazanej øetěz a Admin si to musel i vyfotit, páč to byl fakt mazec
Myslíš tohle?
Myslíš tohle?
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 3 měsíců zpět uživatelem Piwča.
Téma bylo zamčeno.
- Pen
- Autor tématu
- Návštěvník
- madman650
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
- Martin
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
16 roků 3 měsíců zpět - 16 roků 3 měsíců zpět #6110
od Martin
Odpověděl Martin pro téma III.Sraz
Neviděl jsem to naživo,ale my v práci používáme docela slušný pøípravek na mytí motorù,podlah a jiných zaneøáděných míst. A pak to ostøíkneme Wapkou. Pokud bys měl zájem,na Višòovou ti vezmu decku neøeděného do skleničky. je to super sajrajt. Jen mně dej vědět týden pøed tím,a na to nezapomenu. Jak jsem si házel popel na hlavu v jiném vlákně.
Nebo možná pouze mechanické očištění,když nepomáhá chemické.
Teď jsem se znavu kouknul na fotku-je to blbě vidět,ale je to opravdu docela hustý. Pěkná vrstvička. Zase na druhou stranu,pokud to drží a maže,tak máš na dlouho vystaráno.
Nebo možná pouze mechanické očištění,když nepomáhá chemické.
Teď jsem se znavu kouknul na fotku-je to blbě vidět,ale je to opravdu docela hustý. Pěkná vrstvička. Zase na druhou stranu,pokud to drží a maže,tak máš na dlouho vystaráno.
Poslední změna: 16 roků 3 měsíců zpět uživatelem Martin.
Téma bylo zamčeno.
- madman650
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
- Piwča
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 3 měsíců zpět #6116
od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma III.Sraz
madman650 - H2SO4, dynamit nebo TNT, ale neøešil bych to, namazané to je na 100 let dopøedu ne
Nebo to prodat koòovi, ten má větší hlavu
Nebo to prodat koòovi, ten má větší hlavu
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.269 sekund