Download menu

1. Sraz DR 650 (ohlasy)

Více
18 roků 4 měsíců zpět #587 od admin
1. Sraz DR 650 (ohlasy) vytvořil uživatel admin
Tak jsem dorazil domù. Všem co jste pøijeli děkuji za účast, moc se nám to líbilo, doufám že i Vám. Rád jsem Vás poznal a těším se na další setkání.:blink:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #588 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma 1. Sraz DR 650 (ohlasy)
Jo jo jo bylo to super ;-) Sice byla skoda, na jednu stranu, ze nas bylo tak malo, ale zas na druhou stranu to bylo o to lepsi, bylo to aspon familierni a hlavne to bylo tezce pohodovy.

1. Organizace - Bomba naprosto bez pripominek
2. Projíždka - Genialní perfektne vybrana cesta, obtiznost lehka, s peknymi lehkymi enduro vlozkami, cestovni rychlost optimalni, cetnost zastavek ja byl spokojen, prekvapko v podobe nedokoncene bojove tvrze z 2.sv valky supr (az na tech 216 schodu ty ti fakt nezapomenu :-)) no a celkove hodnoceni jizdy taky za jedna.
3. Souteze - Minigolf byl super napad perfektni relax, a hlavni vedomostni soutez byla super ;-) rozdelena podle typu motorek coz znamena pro majitele R, RS, RSE, jeden test a pro majitele SE druhej ;-) Dosahl jsem na druhe misto ze 3 coz znamena ze muzu pouzivat oznaceni DOBRODRUH :evil:
4. Vecerni program - Hospoda jak jinak nez bomba
:evil: Stupen rejpavosti a dobirani a hlavne pohody byl maximalni.

Takze za sebe muzu rict ze cely sraz se fakt vydaril a kdo tam nebyl ten o hoooodne prisel pac to bylo faaakt super kdo tam byl vy o cem mluvim.

Ne nejsem od Admina placenej aby jsem mu delal reklamu :D sice jsme mu vcera slibili ze ho pomluvime ale nejak nemuzu je skoda ze ten sraz skoncil a uz se tesim na dalsi.<br><br>Pøíspěvek editován: Sniper, v: 16/07/2006 22:52

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Hanz
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 4 měsíců zpět #590 od Hanz
Odpověděl Hanz pro téma 1. Sraz DR 650 (ohlasy)
čus lidi líp než Sniper to napsat nemùžu byla to paráda pøíště jedu zas

• Gek
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 4 měsíců zpět #592 od Gek
Odpověděl Gek pro téma 1. Sraz DR 650 (ohlasy)
Měli jste to opravdu hezký. Byl jsem s Vámi jen chvilku, ale moc se mi líbilo. Jen tak dál. Pøíště Vás bude jistě víc. Držím Vám palce. Pokud mě pøíště vezmete, pøijedu zase. A rád. :woohoo:
Gek &amp; Big

• Martin
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 4 měsíců zpět #596 od Martin
Odpověděl Martin pro téma 1. Sraz DR 650 (ohlasy)
Chtěl bych se s vámi,kdo čtete tyto stránky,pdělit o svùj pocit a zážitky z tohoto víkendu.
Tady jsem si pøečetl,že se 14.-16.7.koná první sraz Suzuki DR650,protože tento stroj od záøí minulého roku také vlastním,rád se
s ním svezu nejen po silnici,ale i po lese a chtěl jsem pokecat se stejně smýšlejícími lidmi,tak jsem si øekl,že tam jo.
Moje paní nikdy neseděla na moto a proto mne pøekvapilo,že by chtěla jet se mnou. Udělali jsme nutnou pøípravu a vybavení a
vyrazili v pátek odpol směr česká Skalice.Po jedné zastávce a odpočinku sedacích partií jsme dorazili do kempu,seznámili se,
postavili stan a všichni-5 jezdcù a 2 batùžky-se šli doseznámit ke kiosku.Øeknete-tak málo-ale konkurence srazù je velká a toto
byl první DR-nebylo se co divit.
Po pár větách-ne pivech-jsme zjistili,že jsme všichni na správném místě se správnými lidmi.
Ráno po probuzení a nutných ranních rituálech jsme vyrazili na vyjížďku po Orlických Horách.Pøidal se k nám i táta admina na Bigu.
Celá vyjížďka byla super i když na začátku jsem měl trochu nervy kvùli benzinu.Jistě každý z nás si vychutnal a našel úseky,které mu sedly,ikdyž žádná enduro vložka se nekonala.Po cestě jsme se zastavili na obhlídku pevnosti v Dobrošově,která stála za to.
Najeli jsme cca 100 km-naše zadní partie dostaly trochu zabrat.Na SE není dvakrát měkké sedadlo a admin jel jako ďas,nedal
nám vydechnout.
Po dojetí do kempu jsme pokračovali v seznamování,hráli minigolf a vědomostní test.
První večer jsme se vesměs bavili o moto,ale druhý o babách. Srandy bylo fùru,všichni jsme se aktivně zúčastnili. Byla škoda,že se
kvùli sinicím nedalo koupat,alespoò počasí super.
Pak už jen nedělní balení a ahoj pøíště. Domù jsme jeli se Sniperem. Zastavili jsme se v Chlumci a koupili Dáše novou pøilbu,
protože to vypadá,že se spolu ještě svezem.
Naše společnost na srazu byla banda dobrákù a kdo tam nebyl o hodně pøišel a měl by se zúčastnit pøíště. Padlo tam spousta hlášek,ani nejdou všechny publikovat. Slíbil jsem,že je všechny napráskám,ale jsem měkejš. Proto až bude další sraz nebo vyjížďka DRkáøù-nikdo neváhej.
Martin
P.S. Mr.Beane hoď to,prosím na stránky.
Martin. Zkusím to ajsíkjú.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #602 od Sniper
Hanz, posli mi pls ty fotky co jsi delal na srazu ten prvi a pul den :D Pichnem to s Adminem na web ;-)

I cesta, je cíl

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 3 měsíců zpět #616 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma 1. Sraz DR 650 (ohlasy)
Mrzí mě že jsem nemoh dorazit kvùli narychlo plánovaný dovolený, pøíště se určitě objevím. A co fotky doufám že jich máte hodně abych se moh kochat.:)

Více
18 roků 3 měsíců zpět #617 od Sniper
Fotek jsou mraky :D akorat musime s adminem prestat bejt liny a pichnout je na stranky :evil:

I cesta, je cíl

Vygenerováno za 0.345 sekund