Download menu

III. Sraz DR 650

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5701 od Martin
Odpověděl Martin pro téma III. Sraz DR 650
Backmen-od Hranic není objížďka? To bychom asi jeli na Kelč a pak na Valmez.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5704 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma III. Sraz DR 650
Tak kolikpak se nás tam asi sleze což ??? Plány na cestu už se divoce kují, jak to tu pročítám...:)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5706 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma III. Sraz DR 650
ahojky tak se na vas vsechny v patek tesim :kiss:
pro dedu : Backmen ti navrhl dobrou cestu, hranice valmez je zavreno,
pro paja :když jsi na ty rozhledny mužeš se stavit Kopøivnice-BílaHora-tvar rozhledny je v lidskem DNA takže zajimave. je to sice trocha jinde ale da se pak jet Frenstat-Rožnov atd.
takže jiank V PÁÁÁÁTEK B)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5707 od Paja
Odpověděl Paja pro téma III. Sraz DR 650
nazdar pánové a dámy?:unsure: , máte nějakou pøedstavu v kolik hodin se na tom srazu začnete sjíždět? mám to pouze cca sto km, tak se pøizpùsobím. díky

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5709 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma III. Sraz DR 650
Vyjíždíme cca v 7h, dáme někde koupálko a pøijedem cca ve 3h?

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5711 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma III. Sraz DR 650
Paja -> Admin tam bude uz od ctvrtka od vecera ;) takze doraz kdykoliv v patek ;)

Pazhaut -> hlavne NEZAPOMEN MEDUCINKU ja mam kasilek a rymicku tak se potrebuju lecit :laugh:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5715 od Paja
Odpověděl Paja pro téma III. Sraz DR 650
Mùžu vzít také tu MEDUCÍNKU ???:sick: (abych ji nemusel pít sám, nevím kolik bude nemocných:P )

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5716 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma III. Sraz DR 650
Paja -> Ne muzu ale musis :laugh: Ja jsem velmi nemocny prosim ja mam kasilek (ehm ehm) a rymycku (hepci) :laugh: :laugh:
Todle se nikdy neztrati :laugh:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5721 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma III. Sraz DR 650
Sniper napsáno:

Paja -> Ne muzu ale musis :laugh: Ja jsem velmi nemocny prosim ja mam kasilek (ehm ehm) a rymycku (hepci) :laugh: :laugh:
Todle se nikdy neztrati :laugh:

ožralové :whistle:

Takže, Dolní Bøežany 9:00 až 9:30 platí.

V 8:45 u mě nastane asi první problém, najít Dolní Bøežany :ohmy:

Pokud je najdu, dáme o zbytku øeč na benzině, jak z toho Olomouce dál, když je tam teda ta objížďka z Hranice.

Jinak se omlouvám, že účel vyhnout se dálnici, jsem nějak nedomyslel do konce, takže od Mohelnice se asi pojede po ní :(

Pro ty, co by se chtěli nějakým zpùsobem pøidat, i když časový harmonogram si netroufám odhadnout, asi tak:

9:30 Dolní Bøežany, Øíčany, Kutná Hora, Heømanùv Městec, Chrudim, Vysoké Míto, Litomyšl, Mor. Tøebová, Mohelnice, Olomouc, Pøerov, Bystøice pod Hostýnem, Val Mez, Bystøička.

Vemte si sebou dětskej zásyp na perdel.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5723 od pigi
Odpověděl pigi pro téma III. Sraz DR 650
Jedu pøes Havlbrod a na vaší trasu se napojím asi v Moravské Tøebové. Napište mi sem někdo číslo, když se zdržíte koupačkou, tak bych se pøipojil. Budu vyjíždět pøed polednem.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5724 od backmen
Odpověděl backmen pro téma III. Sraz DR 650
pro pivča.po pøerov to máš dobøe i když z moravské tøebové se dá jet krásně na prosrějov a dál na kroměøíž ale musíš to trošku znát aby ses tam nemotal jak mad¡ar v kukuøici.v pøerově se držte směr hulín - otrokovice.je to silnice č.55 a v hulíně na holešov č.432<br /><br />Editováno: backmen, at: 2008/07/02 21:27

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5725 od Piwča
pigi - no já koupačku neplánuji, akorát tak ve vlastní šávě :dry: , nevím jak to zdravé pražské jádro :laugh: , lidský problém v pøipojení se cestou nevidím, pouze technický, místo ani tak ne, ale + - čas :)

backmen - vlastně jsi si odpověděl sám, nechcem se motat jako maďaøi v poli, ale máme snad endura ne, tak se ještě uvidí :laugh:

No jsem celkem zvědavej, jestli budete mít na podzim zájem, jak pojedete na Višòovou :laugh: :)<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/07/02 22:09

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5726 od Piwča
pigi napsáno:

Jedu pøes Havlbrod a na vaší trasu se napojím asi v Moravské Tøebové. Napište mi sem někdo číslo, když se zdržíte koupačkou, tak bych se pøipojil. Budu vyjíždět pøed polednem.

Málem jsem zapoměl, 777 994 967, ale jak už jsem psal, sám si nějak spočítej ten čas, kdy by jsme se a kde sčuchli. Tel. vozím v kapsa, žádnej spéšl intercom nemam, tzn. nezvedam, neslyšim, brnkni po té deváte, kdy snad budu v Bøežanech.

Kolik motorek vlastně z těch D. Bøežan vyjede?

Zítra, od 20:00 už nebudu reagovat na žádné pøíspěvky.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5728 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma III. Sraz DR 650
Pøipojím se v Øíčanech. Budu vás po 9.15 vyhlížet na Shellce na Øíčanské ul. (asi 200m pøed kruháčem a 500m pøed nájezdem na černokosteleckou).

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5730 od admin
Odpověděl admin pro téma III. Sraz DR 650
Tak já mám sbaleno a pomalinku vyrazíme. Už se na Vás těšim.:woohoo: :woohoo:
Přílohy:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5731 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma III. Sraz DR 650
Chlapi,jen jsem vám chtěl øíct,že na trase Pøerov-Bystøice p. Hostýnem je taky uzavírka.Začíná v obci Døevohostice až po Bystøici.Tak jsou dvě možnosti.Buď to vzít objížďkou Døevohostice-Prusinovice-Hlinsko p Host.-Bystøice p.Host.,Nebo to vzít tím zákazem,já tam jezdím nomálně,poldy jsem tam nikdy nepotkal.Dělá se tam nová silnice,ale jeden pruh je vždy v provozu pro domácí a pro autobusy.Tak to jen aby jste pak nebyli zaskočeni.A z těch Hranic na ValMez je to složitější,díky tamní uzavírce,tak to vemte na Pøerov-Bystøice-ValMez.Dá se i z Bystøice směr Vsetín a pak odbočit do leva na ValMez.Vyjde to na stejno,ale jedete horama-Moje oblíbená trasa.A vyhnete se městu(ValMez).

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5734 od Piwča
Admin - koukám, že máš kufry plný dárkù, žes musel dát stan ven :)

madman650 - dík za info, tou trasou, Bystøice směr Vsetín, mám(e) v plánu jet zpátky

Zemi - OK

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5735 od Piwča
Jo a asi se mnou pøijede horký kandidát na nejstaršího účastníka setkání, i když na to nevypadá. Dneska mi volal, že to četl v čMN, net nemá a asi je to pro něj španělská vesnice, ale motorku má pěknou SE :)

Jo a taky nemá stan a ještě si nezajistil ubytování, òák se to znákne ne místě ne :unsure: ?

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5738 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma III. Sraz DR 650
:sick: berte sebou nepromoky a stamprlicky na meducinu
:laugh:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5739 od Gek
Odpověděl Gek pro téma III. Sraz DR 650
Taky mám zabaleno, ale prší velmi statečně. Jedu ve tøi a pokud bude takhle, beru dálnici. Těším se na vás.
Snad mě tam necháte s vámi pobýt, když vlastně nejsem motorkáø a nemám motorku. Aspoò to øíkají :blink: :blink:

Nepromoky neberu, žádné nemám :(
Ahoj.<br /><br />Editováno: Gek, at: 2008/07/04 10:30

Lepší je být v šest doma, než o půl šestý v márnici -Festina Lente-

Vygenerováno za 0.419 sekund