Download menu

III. Sraz DR 650

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 5 měsíců zpět #5610 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma III. Sraz DR 650
ano spravne Martin podotknul \&quot;Nekteri\&quot; pac jak znam Nektere jedince tak budou radi kdyz najdou vecer stan ci rano zvladnou aspon chodit rovne :laugh: :laugh: :laugh:<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2008/06/19 17:18

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5630 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma III. Sraz DR 650
Taxem koukal na dlouhodobější pøedpověď a jestli se totálně nesekli, má bejt docela fajnový počasí. Nakonec jsem si musel výlet na DR sraz trošku pøeorganizovat - snad to vyjde, jak plánuji. Měli bychom vyrazit už ve čtvrtek - prošmejdit malinko Vysočinu a pøespat tak asi někde okolo Pernštejna nebo Boskovic. V pátek rychlejší pøesun pøes nudnější Hanou až do Beskyd - chtěl bych navštívit pár zajímavých míst - možná místní poradí, co nevynechat. U Radegasta jsem byl naposled jako dítě, tak to asi nevynechám, pak mě láká rozhledna čartak a cesta okolo hranic se SK(chvíli i za hranicema) a pár kochaček okolo Solance + co stihnem(místní doporučte) - to je na pátek až až ne...:) Večer snad najdem kemp, pokecáme popijeme a bohužel v sobotu se musíme vydat zas směrem domù. Cestu jsem si naroutoval většinou po méně významných silnicích, pokud možno druhá až xtá tøída, tak by to mohlo bejt veselý... Zatím jedem 2 motky - já s manželkou na DR a kamarád s pøítelkyní na GS1150 - vyrážíme ze Sušice. Snažím se v okolí lanaøit další DR-káøe(pøíp. enduristy) a moc úspěšnej nejsem - buď jsou líný, nebo děsně pracovně vytížený(blázni):laugh: Tak doufám že účast bude hojná... jo a neberte moc těch \&quot;živých vod\&quot; jak loni, a těch 400 km domù druhej den ustojím...;)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5637 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma III. Sraz DR 650
Paja - tak tomu se øíká výlet, zas tě rád uvidím, i když jsme si naposled (vlastně poprvé) moc nepokecali :)

Sniper, Martin, pražáci - máte na to necelý týden, definitivně zavrhnout cestu skrze D1 :) Jinak čágo bágo :unsure:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5640 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma III. Sraz DR 650
Na D1 a podobný idiotsky nudný trasy se vyprdněte, dálnici bych bral jako nutný zlo, když už není čas a je potøeba opravdu trošku popojet. Sedět 200 km jak zaøezanej a čunět do blba(protože tam fakt nic vidět není) a drncat se po panelce ku Brnu je podle mě ztráta času. Po jihu nebo po severu kolem dálnice je mraky možností, jak si cestu zpøíjemnit. Určitě jsem radši když jedu 80-120 po okreskách, než se trápit na dálnici. Hodinu dvě navíc mi vynahradí mnohem lepší požitek z jízdy a kochání se okolím...;) Z Prahy do Bystøičky je to kus cesty, ale za odpoledne nic nemožnýho kudykoliv jen ne po dálnici... Pøedloni jsme jeli od nás(Sušice) na SK, kde jsme první den nocovali v Sulovských skalách - bylo to něco pøes 500 km a vyráželi jsme v poledne a v osm večer už jsem seděli v putyce pod skálama...:) - dálnice cca 40km. Po cestě několik zastávek včetně delšího koupání, občerstvování se atd...

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5643 od Martin
Odpověděl Martin pro téma III. Sraz DR 650
No asi máte pravdu-t&amp;#345;eba se jhešt&amp;#283; n&amp;#283;jak domluvíme.

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5644 od Sniper
Martin + Pivca: No mohli by jsme to jet takle nejak

I cesta, je cíl

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5647 od Martin
P&amp;#283;kná trasa,ale do Hradce dálnice cca 100 km a to už pak je jedno,jest-li na Brno nebo Hradec.B)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5650 od Piwča
Sniper napsáno:

Martin + Pivca: No mohli by jsme to jet takle nejak

No konečně aspoò něco :laugh:

Žádná dálnice, prostě Kolín, čáslav, Chrudim, Svitavy, Moravská Tøebová, Olomouc, ValMez. Je to poøád po hlavní silnici, tchán tamtudy jezdí a včera mi øíkal, že to je pěkná silnice.

Zpátky mùžem spát na dálnici :pinch:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5664 od Martin
Tak fajn,nastuduj itinerá&amp;#345;,mapu na &amp;#345;ídítka a pojedeš jako 1. :woohoo: Neboj,když se ztratíme,tak se n&amp;#283;kde zase najdem.:woohoo:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5666 od Piwča
Martin napsáno:

Tak fajn,nastuduj itineráø,mapu na øídítka a pojedeš jako 1. :woohoo: Neboj,když se ztratíme,tak se někde zase najdem.:woohoo:

Tak já se toho teda ujmu, dáme oběd v Chebu :)

Kde se teda srazíme, na tý pumpě nad Barandovem?

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5667 od Martin
Já pojedu do Chuchle a tak bych preferoval pumpu v Dolních B&amp;#345;ežanech naho&amp;#345;e na kopci. Díval jsem se na tu nedálni&amp;#269;ní trasu a je o cca 30 km kratší,ale o cca hodinu delší. To budete mít cigaretový abs&amp;#357;ák. Žádné zdržování-plýýýn. Jen si pak cinknem pro up&amp;#345;esn&amp;#283;ní &amp;#269;asu a datumu. Doufám,že Sniper se dá do kupy a taky se zapojí do naší diskuse,s návrhy.B)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5668 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma III. Sraz DR 650
Zdar pražáci a náplavy,
rád se pøipojim do vleku, pokud mě vezmete ;) . V loni to bylo na otočku autem, letos konečně na dvou kolech a na celej srázek :) .

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5669 od Martin
Nejni problém,akorát sleduj naši\&quot;diskusi\&quot;a p&amp;#345;idej se.B)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5670 od Piwča
Martin - mě je jedno, kde se sjedem, hlavně abych tam trefil, což je u mě :laugh:

Zemi - no problem (to seš ty, jak se mi ptal na Leo Vince MX3?)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5674 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma III. Sraz DR 650
Nee, já žádnýho da Vince neznám :laugh: :laugh: :laugh:

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5676 od Sniper
Pivca Oukej ;) ta cesta vypada dobre ;)

Martin Uz je mi lepe ;) hele sice ano furt plnej ale u kazdy druhy kopky hnoje pauza na cigaro jinak leknu jak ryba na suchu :laugh:

Hele jinak brezany jsou OK ;)

A v kolik??

EDIT: Kuciiii tak mam podepsanou dovolenku takze v patek rano razime B) Akorat jedu sam tak ne ze me zase vozerete :blush: :laugh:<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2008/06/30 16:28

I cesta, je cíl

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5693 od Martin
Tak domluvili jsme místo a &amp;#269;as.
Žlutá benzina na kopci v Dolních B&amp;#345;ežanech pátek mezi 9-9,30 hod. M&amp;#283;li bychom vynechat dálnici a jet,tak jak vymyslí Piv&amp;#269;a.:woohoo:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5695 od admin
Odpověděl admin pro téma III. Sraz DR 650
Tak super já s váma teda nepočítám:laugh: po dálnici teda taky nepojedu. Už jen dva dnyyyyyyy.:blink:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5698 od backmen
Odpověděl backmen pro téma III. Sraz DR 650
zdar chlapi. tak sem konečně nechal odvirovat počál a čtu si ty vaše plány na cestu.minulý týden sem si byl projet cestu na bystríčku a doporučuji těm kdo pojedou od brna a olomouce aby jeli pøes kroměøíž hulín holešov bystøice pod hostýnem valašské meziøíčí. ve val.mezu je to dál směrem na vsetín.je to moc pěkná cesta.silnice z hranic do val.mezu je neprujezdná.hned u odbočky na bystøičku je dobrá restauračka dá se tam dát sraz a pokračovat potom vkoloně nahoru.pozor nahoøe je moc ostrá pravá vní je pohozený štěrk!!!!! jinak pøeju všem štastnou cestu

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5699 od pigi
Odpověděl pigi pro téma III. Sraz DR 650
Kudy pojedete? Z jihu asi nikdo v pátek nejede. Budu køižovat dálnici v Humpolci, tak bych se někde pøipojil.

Vygenerováno za 0.511 sekund