Download menu

Prazsky Srazek :-)

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #1160 od Sniper
Prazsky Srazek :-) vytvořil uživatel Sniper
Tak dnes se konal mini srazek v prazske pizzerii (na jmeno se me neptejte stejne neni dulezity :-)) proste u stanice metra Andel :-)

Ucast byla mala o to prijemnejsi to tam bylo kdo nebyl prohloupil pac se resilo vsechno mozne od nesmrtelnosti chrousta az po nas vztah k Taiwanu :D
Slozeni nasi skwadry azury bylo nasledujici Xebece, Martin (Děda), Admin (otompotom alias Mr. Bean) no a moje malickost Sniper. Admin ma fotky takze nebojte mame to zdokumentovany :D
Byla tam spousta srandy a hlavne hooodne pohody. Deda se picnul po 3 pivech a furt vykrikoval ze mu ujede autobus, a ze nikdo nepisem zadny prispevky na web :-)) no Xebece pro zmenu udelal par piv a odebral se na nejakou jinou parbu :D ale pro zmenu nas podporoval v rejpani :D
No admin ten misto aby pil pivo jako ostatni pesi tak si dal jedno pivo a jinak taky bumbal limonadky :D
no a ja? Jak bych to tak rekl byl jsem tam vozmo takze jsem do sebe lil jednu kolu za druhou :D

No a jelikoz jsem todle sepsal tak predpokladam ze se do me ty prisery pustej hned jak si todle prectou no ja to vydzim a nejak to preziju :D

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1161 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Prazsky Srazek :-)
To si piš,že se do tebe pustim,páč kecáš jako dycky.
Já,že sem se picnul po 3 pivech? a vykøikoval,že mi ujede bus? Počkej až se potkáme,čekají tě Tantalova muka,palečnice,unhošská bota a jiné pěkné mučeníčko.
Máš štěstí,že jsi o pár cm a kilo větší,takže si na to budu muset zjednat komando,ale neboj pomsta bude sladká.
Pro ostatní:Sniper jako vždy pøehání a blafuje. Samozøejmě bylo srandy kýbl,hlavně když jsme jezdili hubou po Jižní spojce,co? Dali jsme trochu hlavy dohromady-hlavně do tý doby,dokud Sniper vnímal-ty koly mu nedělají očividně dobøe a začli jsme projednávat místo srazu. Dejte i vy ostatní nějaký návrh místa a se nás tam sejde o něco víc než minule.

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #1162 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Prazsky Srazek :-)
jo jo jo cekal jsem ze se ozves mezi prvnima :D

no to vis toho bohda nebude aby si sniper nerejpnul :D
je pravda ze jsem trosku prehanel ale to s tim autobusem byla pravda :D brecel ze ti nesmi ujet posledni autobus jinak bys musel jit pesky :D

No a zas je pravda ze jsem furt jezdil po Jizni spojce :D :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1164 od Martin
Všiml jsi si,že jsem komentoval až takhle pozdě? V noci jsem se na net už neodvážil a ráno v práci jsem měl honičku. Zase ten pøedseda nestíhá,asi jsme mu to včera øekli málo dùrazně,pøíště naše výtky musejí být pádnější rukou. Už ho slyšim,vždy jsem øíkal,že fotky budou později-ono na ty fotky asi bude pohled,ale datel se mohl pøihlásit,co?

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #1165 od Sniper
No jestli si videl bleskovky :D tak tam je update :D takze rano tu urco byl :D :D a nebo vecer ;-)

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1166 od admin
Odpověděl admin pro téma Prazsky Srazek :-)
Vy kluci ušatý, tak se kochejte článkem myslim že vás pøejde humor:laugh: :blink: Máte co jste chtěli:woohoo: :blink:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #1167 od Sniper
No admine neboj :D mi ti to spocitame priste se na tebe vrhnem spolecne s dedou a uvidis to toco :D :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1169 od Martin
No,čekal jsem to od Beana proti mně horší,musím ho pochválit za objektivní hodnocení srázečku a vtipné popisky-je vidět když se na něj pøitlačí,tak se z něj něco kloudného vytlačí.

• Troy
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #1172 od Troy
Odpověděl Troy pro téma Prazsky Srazek :-)
Ahoj všeci! Tak koukám srázek se vydaøil, škoda že jsem nemohl dorazit a poznat vás osobně, měl jsem to v plánu ale bohužel do toho vlezla jedna neočekávaná událost. Doufám že se mi to podaøí brzy napravit. Takže doufám že se brzy zase nějakej srazík vyskytne! zatim čauuu ;)

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 11 měsíců zpět #1173 od Sniper
Troy napsal:

Ahoj všeci! Tak koukám srázek se vydaøil, škoda že jsem nemohl dorazit a poznat vás osobně, měl jsem to v plánu ale bohužel do toho vlezla jedna neočekávaná událost. Doufám že se mi to podaøí brzy napravit. Takže doufám že se brzy zase nějakej srazík vyskytne! zatim čauuu ;)

No jasne budes jen a jen vitanej ;-)
jen tak dal cim vic nas bude tim lepsi :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1174 od Martin
To je jasný,že se nějakej srázek budeme snažit spunktovat-poøádně se zase vožrat-co Snipere? Doufám,že ta doba nebude dlouhá,stačí,že bude zima a mráz. Je potøeba to vše øádně probrat a dělat si srandu z těch co chybějí nebo jsou i zúčastnění. Na to klub dobrákù užije.

Vygenerováno za 0.317 sekund