Download menu

Dnes jsem pochopil

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7692 od Martin
Dnes jsem pochopil vytvořil uživatel Martin
že je logické,proč nás,kteøí občas podnikneme menší či větší výlety do pøírody na motorce,nemají ostatní lidé(myslivci,pejskaøi,výletníci,cyklisti) pøíliš v lásce a konají to,co normální člověk neudělá. O jistých věcech se píše na motorkáøích (nedávno i něco podobného vysílala TV NOVA) a občas z toho jde mráz po zádech.
Dnes jsem se věnoval rodině a po delším pøemlouvání mých dvou dcer,jsme vyrazili do krásného dne a podzimní pøírody. Našel jsem v našem okolí velice romantické údolíčko a chtěl jsem rodinu vytáhnout na "menší" procházku. Ze začátku to nebylo pro ně zrovna velká romantika-blátíčko a studený vítr tomu pøispíval. Ale s postupujícíma krokama jsme se dostávali dále do méně pøístupných míst a u jednoho brodu jsem zbystøil sluchové vjemy. Zaslechl jsem zvuk motorù. Byl jsem zvědav na pár motorek,ale postupem času jsem došel k názoru,že to jsou 4kolky. V mém okolí je spousta míst,kde se dá projet jak v jedné stopě,tak ve dvou. Došli jsme k brodu a viděli,jak se tam tøi 4kolky prohánějí sem a tam až to vypadalo,že si spletli jejich piloti potok s myčkou. Už jsem za nima chtěl jít a pár slov s nima prohodit,ale než jsme k nim došli,tak kopli do vrtulí a popojeli o pár desítek metrù dál,kam se již mně jít nechtělo. Piloti se usadili na jedné loučce mezi dvěma ramenama potoka a uděli si z louky závodní tra. Po jejich odjezdu ne louce zùstala pěkná "paseka".
Toto místo je v blízkosti chat a je pravda,že již není sezona a chataøù zde již není mnoho,ale pár stálejších obyvatel se zde najde a ti jistě nejsou zvl᚝ nadšeni z takovýchto návštěvníkù. Opravdu se nedivím lidem,že jsou proti nám nažhaveni.
Sám se snažím projíždět jednou trasou tam a jinou zpět. Je pravda,že se "občas" stane,že se musím tou samou cestou vrátit,když se netrefím do prùjezdné cesty,která končí nějakým srázem nebo neprojízdným lesem,ale to jsem pak tichý jako myška,ale to co jsem dnes zažil,tak to bylo pěkně na prdlačku.
Všechno je v nás,jak my se budeme chovat,tak ostatní se budou chovat k nám. A časem se mùže stát,že se z nás stane "lovná zvěø a nepøítel všech lidí,co se pohybují v pøírodě".
Namítnete,že to není pøíběh se sedla motorky,ale mě to docela naprdlo,tak aby jste se taky něco dozvěděli z mého okolí.:S

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7693 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Dnes jsem pochopil
No,co s tím Martine naděláš.Blbci byli a budou.Nejhorší jsou takoví,co na sebe potøebují nějakým zpùsobem upozornit.Hlavně vykuchané výfuky a divoká jízda kolem turistù a cyklistù.Já jezdím taky hodně po lese a i po značených turistických stezkách,ale vždy když na někoho narazím,tak ho míjím krokem.Občas když nás jede víc,tak někteøí jedou kolem nich jak magoøi,až mě to štve.
I když občas taky narazím na nějakého moralistu,který potøebuje za každou cenu někoho zjebat.Tak to vždycky zastavím a pošlu ho do prd...:laugh:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7694 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Dnes jsem pochopil
Martin-vím očem mluvíš a musím se zastat menšiny motorkáøù,protože 4 kolkáøi sou hovada.Jinak taky jezdím po lese i jiných místech a civilistùm se vyhejbám a když na mně někdo vysírá,tak si ho nevšímám a trochu ho chápu.Ale jízda volnou pøírodou je super a asi se ji nevzdám :silly:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7696 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Dnes jsem pochopil
jo panove je to pravada magoru se najde dost az me z toho zamrazi no proste kdyz je nekdo TYDYT tak je TYDYT :( .
sem tam si take zajedu do prirody a snazim se po cestickach proste chci ublizit prirode co nejmene

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7705 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Dnes jsem pochopil
Jojo bude to horší a horší, jak se zdá - enduro nebo 4kolku má dnes kdejakej floutek, pro tlupu lehkomyslných jezdcù není problém zpustošit cokoliv, pokud budou jezdit poøád dokola na stejném místě. Já jezdím často a kdekoliv, ale stylem jak popisuje Martin. Jezdím trasy pokud možno s návratem jinudy, a i když nepopírám, že následky projetí jsou znát, určitě to není nic tragického a zmizí většinou po prvním dešti. Døít jednu mez do zblbnutí nepovažuji já za nic zábavného - jen to pøiláká pozornost ostatních, kteøí jsou pak naštvaný na nás na všechny. Dá se tomu těžko zabránit, individua se vyskytují v každé komunitě lidí. A nakonec, jak bych měl já někoho peskovat za ježdění po lese, když tam jezdím taky, jen se snažím pøi tom na sebe neupozoròovat a likvidovat okolí co nejméně.

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7714 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Dnes jsem pochopil
Pøesně tak-snažit se na sebe neupozoròovat a nestrhávat na sebe pozornost.
Nechci se omlouvat,taky nemám co dělat na motorce v lese,ale snažím se dodržovat nějaká svoje pravidla,ale co je moc,to je moc. Hnulo mně to žlučí a musel jsem se vykecnout.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7730 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Dnes jsem pochopil
Martin-mo jestli ti to hnulo žlučí,tak si z toho nic nedělej.To je normální v tvém věku :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7735 od pazhaut
MotejlKuba napsal:

Martin-mo jestli ti to hnulo žlučí,tak si z toho nic nedělej.To je normální v tvém věku :woohoo: :woohoo: :woohoo:

nech si keci motejl :angry:

Více
16 roků 4 měsíců zpět - 16 roků 4 měsíců zpět #7737 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Dnes jsem pochopil
pøituhuje kua, aby to ta picérku pøežila :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 4 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7738 od Piwča
Martine, tak se pøiznej, že jste si šli vyhlédnout stromek na vánoce a vyhodit starou baterku z auta :woohoo: ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7740 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Dnes jsem pochopil
Pro Pazhauta-nech ho je mladej a nezkušenej:)
Pro Pivču- ty jsi nás někde šmírnul,viď. Jak dělali ten brajgl,tak jsme tu ledničku nemohli v klidu potopit do vody,poøád se nadnášela a my už z toho byli nervní-že na nás někoho poštvou,sakra.:angry: Njno,bude trochu mrznout,ale ne ve vztazích.:side:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7741 od Piwča
Martine, tak o ledničce jsem nevěděl, ale nebýt těch čtyøkolek, tak jste si tam natuty pekli buøty z Lídlu na ohýnku z PETlahví a vyjetýho oleje, buď rád, že Vám zachránili život :woohoo: ;)

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7742 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Dnes jsem pochopil
pazhaut napsal:

MotejlKuba napsal:

nech si keci motejl :angry:

Jestli si to moc nebereš :woohoo: :lol: :P

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7757 od pazhaut
MotejliceMartina :S .jo jo beru :S

ja jsem takovy utlocitny :blush:

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7760 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Dnes jsem pochopil
pazhaut-No to koukám teda... :lol: ;)

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

Vygenerováno za 0.549 sekund