Download menu
Dnes jsem pochopil
- Martin
-
Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 98
Dnes jsem se věnoval rodině a po delším pøemlouvání mých dvou dcer,jsme vyrazili do krásného dne a podzimní pøírody. Našel jsem v našem okolí velice romantické údolíčko a chtěl jsem rodinu vytáhnout na "menší" procházku. Ze začátku to nebylo pro ně zrovna velká romantika-blátíčko a studený vítr tomu pøispíval. Ale s postupujícíma krokama jsme se dostávali dále do méně pøístupných míst a u jednoho brodu jsem zbystøil sluchové vjemy. Zaslechl jsem zvuk motorù. Byl jsem zvědav na pár motorek,ale postupem času jsem došel k názoru,že to jsou 4kolky. V mém okolí je spousta míst,kde se dá projet jak v jedné stopě,tak ve dvou. Došli jsme k brodu a viděli,jak se tam tøi 4kolky prohánějí sem a tam až to vypadalo,že si spletli jejich piloti potok s myčkou. Už jsem za nima chtěl jít a pár slov s nima prohodit,ale než jsme k nim došli,tak kopli do vrtulí a popojeli o pár desítek metrù dál,kam se již mně jít nechtělo. Piloti se usadili na jedné loučce mezi dvěma ramenama potoka a uděli si z louky závodní tra. Po jejich odjezdu ne louce zùstala pěkná "paseka".
Toto místo je v blízkosti chat a je pravda,že již není sezona a chataøù zde již není mnoho,ale pár stálejších obyvatel se zde najde a ti jistě nejsou zvláš nadšeni z takovýchto návštěvníkù. Opravdu se nedivím lidem,že jsou proti nám nažhaveni.
Sám se snažím projíždět jednou trasou tam a jinou zpět. Je pravda,že se "občas" stane,že se musím tou samou cestou vrátit,když se netrefím do prùjezdné cesty,která končí nějakým srázem nebo neprojízdným lesem,ale to jsem pak tichý jako myška,ale to co jsem dnes zažil,tak to bylo pěkně na prdlačku.
Všechno je v nás,jak my se budeme chovat,tak ostatní se budou chovat k nám. A časem se mùže stát,že se z nás stane "lovná zvěø a nepøítel všech lidí,co se pohybují v pøírodě".
Namítnete,že to není pøíběh se sedla motorky,ale mě to docela naprdlo,tak aby jste se taky něco dozvěděli z mého okolí.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- madman650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
I když občas taky narazím na nějakého moralistu,který potøebuje za každou cenu někoho zjebat.Tak to vždycky zastavím a pošlu ho do prd...

- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- pazhaut
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 43

sem tam si take zajedu do prirody a snazim se po cestickach proste chci ublizit prirode co nejmene
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Nechci se omlouvat,taky nemám co dělat na motorce v lese,ale snažím se dodržovat nějaká svoje pravidla,ale co je moc,to je moc. Hnulo mně to žlučí a musel jsem se vykecnout.
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- pazhaut
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 43
nech si keci motejlMartin-mo jestli ti to hnulo žlučí,tak si z toho nic nedělej.To je normální v tvém věku
![]()
![]()

- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Pro Pivču- ty jsi nás někde šmírnul,viď. Jak dělali ten brajgl,tak jsme tu ledničku nemohli v klidu potopit do vody,poøád se nadnášela a my už z toho byli nervní-že na nás někoho poštvou,sakra.

- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

- MotejliceMartina
-
- Dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 0
Jestli si to moc neberešMotejlKuba napsal:
nech si keci motejlMartin-mo jestli ti to hnulo žlučí,tak si z toho nic nedělej.To je normální v tvém věku
![]()
![]()

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...
- pazhaut
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 43

ja jsem takovy utlocitny

- MotejliceMartina
-
- Dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 0

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...