Download menu
Støedovìká krèma
- Piwča
-
Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #6613
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Støedovìká krèma vytvořil uživatel Piwča
Dnes jsem se byl mrknout na závodech motokár v Písku, ani jsem nic takovýho neplánoval, prostě se to během minuty rozhodlo a jelo se (já, pøítelkyně moje, její sestra s manželem - Kawasaki Versys fungl novej).
O tom ani nemá cenu psát článek (Martine fakt nemá), ale proč to sem vlastně píšu, byli jsme mimochodem se najíst tady a to je fakt mazec

Těhle putik je v republice více, a fakt to stojí zato, rozbít prasátko a navštívit
O tom ani nemá cenu psát článek (Martine fakt nemá), ale proč to sem vlastně píšu, byli jsme mimochodem se najíst tady a to je fakt mazec

Těhle putik je v republice více, a fakt to stojí zato, rozbít prasátko a navštívit

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem Piwča.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
16 roků 7 měsíců zpět #6617
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Støedovìká krèma
Je je to fakt docela sranda, hlavně ta mluva... "CO budete žrát holoto..." hned jak se usedne a pak mě dostala mladá "číšnice" když mi øekla: " CO se tady couráš pacholku, chceš na latrýnu...!? " Je to dost nevšední zážitek. Byl jsem tam teď o prázdninách. Doporučuji vyrazit na večerní akci od čtvrtka do neděle, to jsme my kvùli dětem absolovovat nemohli.
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
16 roků 7 měsíců zpět #6657
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma Støedovìká krèma
Jo my s Marou sme tam taky byly (v Dětenicích) a to v pátek kdy tam je to vystoupení.Jo je to supr

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

Vygenerováno za 0.289 sekund