Download menu

Okolí Prahy

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 8 měsíců zpět #604 od Martin
Okolí Prahy vytvořil uživatel Martin
Chtěl bych se svámi podělit o hezké vyjížďky(podle mého)v okolí Prahy západ.Bydlím v Unhošti a tak mne láká tato strana. Když se jede od Prahy Oøecha nebo od Rudné směrem na Karlštejn odbočuji pod lomy doleva směr Karlík,jsou zde pěkné zatáčky a slušný povrch,dále v Dobøichovicích se mùže jet na kruháku rovně pøes Berounku a dále nahoru do lesù na Øitku nebo doprava na Lety,Øevnice a zase buď doprava u Hondy na Karlštejn nebo rovně do Øevnic a vlevo do kopce na Mníšek pod Brdy.Je to skoro stále lesem a samá zatáčka-super. Žádná palba jako po dálnici,ale pøíjemná cesta okolo øeky nebo lesem. Z Karlštejna se dá jet až do Berouna a odtud podél Berounky až tøeba na Køivoklát. Pokud se někomu nechce valit po silnicích,tak se dá sklouznout do lesù a polních cest,ale v tomto okolí je to samé chráněné území a tak tu vznikají problémy,ale vyjížďka po silnicích občas pro nás bahòáky taky není k zahození. Mnoho pěkných slumečných km. Martin

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 8 měsíců zpět #613 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Okolí Prahy
Zatáčky směrem na Øitku lesem znám - super, no a kolem Karlštejna a Køivoklátu se najde mraky perfektních cest. Já jsem momentálně unešenej z horskejch silniček na Slovensku(Fatra,Tatry,Slovenskej ráj)- zatáček a kopcù mraky, zkusili jsme i legendární cestu nad Harmancem - to se nedá moc popisovat - to se musí projet(zjednodušeně 2,3,4 plnej, brzda 3,2, plnej atd... asi tak 50 zatáček:P

Více
18 roků 8 měsíců zpět #615 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Okolí Prahy
Fakt? no to se tam budu muset podivat cca za 14 dni jedu na slovesko smerem k tatram tak se tam podivam :D To ze me budou mit radost jedu tam s prateli jako jedinej na masine a voni se potahnou v aute, no tak je trosku za sebou potaham :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 8 měsíců zpět #621 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Okolí Prahy
Jen je tam pěkně provez - autem to bude asi trochu vopruz :laugh: Nádhernejch klikatejch silniček je tam strašně.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #623 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Okolí Prahy
No voni to nejak prezijou hlavne kdyz se ja vyradim :D

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• marty650
  • Avatar uživatele marty650 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1243 od marty650
Odpověděl marty650 pro téma Okolí Prahy
nazdar martas tak ty jsi z Unhoste ja jsem z Braskova uz mam taky DR 650se tak nekdy muzem vyrazit

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1244 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Okolí Prahy
Koukam,že se naše komunita v okolí Unhoště rozrùstá. Už jsme tu tøi. To by opravdu stálo za nějakou pěknou vyjížďku. Ale asi až na jaøe. Po těch okolních lesích jezdím sám,ale když mám obuto na silnici,tak ve dvou.

• marty650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1250 od marty650
ahoj to budu rad az se svezem uz jse na to tesim kamosi maji same silnice tak semnou do tech kopecku nechtej jezdit

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1252 od Martin
Taky se rád svezu po silnici,ale v terénu je to pro mě lepší a zábavnější. Dáme pár km ve 2 nebo ve 3. Tady v okolí máme SE 3,tak uvidíme co vymyslíme na jaøe. Rád bych se podíval na Brdsko. Tady lesy mám docela projetý,ale nedá se jezdit moc dlouho. Pak čumí pejskaøi,lesníci a cyklisti a to já zrovna nemusim.

• marty650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1253 od marty650
ja jsem pro chci se zeptat za kolyk ti to jezdí me tak kolem 5L nemam ji moc dlouho tak proto se ptam dik MARTY

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1266 od Martin
Zklamu tě,nikdy jsem spotøebu neměøil,ale ve dvou ujedu min 240 km na nádrž a nemusím pøepínat na rezervu a to pøi svižné jízdě. Ale v terénu to bude dost zkreslené,tam se to dá těžko na nějaký decilitr určit.

• marty650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1289 od marty650
diky moc tak to je docela dobra spotreba.prosimte chci se jeste zeptat po dukladne prohlidce jsem zjistil ze na leve strane ramu VEDLE LEVE NOHY mam zezadu retez je dira v ramu:unsure: je to normalní dik za odpoved.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1293 od Martin
Netušim,kde máš díru v rámu,pokud to není u čepu kyvky,tak pak nevím. Pokud je to otvor na čep,tak tam jsem si dal gumový špunty.

• martty650
  • Avatar uživatele martty650 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1297 od martty650
Odpověděl martty650 pro téma Okolí Prahy
diky dnezka to budu resit z kamosem tak se uvidí. BZL jsem se podivat v INNU ,ale tam mely zavøeno.Zjistil jsem ze jsem to mel asi zavøeny nasel jsem podlozku kovovou za karburatorem. Tak jsem ji vyndal. Ta motorka je pritažena z Nemecka a kamoši øíkaly že to byva zavøeny.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1511 od Martin
Tak jsem to už dnes psychicky nevydržel a že bylo nádherně,tak jsem navrčel DRaka a jel se projet. Nejdøív jsem si øíkal,že se sklouznu jen tak po silnici,abych si motorku hned napoprvé neumazal a aby ještě nějakou chvilku vypadala jako leštěnka,ale po zhlédnutí jedné pěkné polòačky směøující k lesu,jsem neodolal a øekl si,že jen tak po suchu a opatrně.Ale toto pøesvědčení trvalo pouze chvilku,pak trochu lesní cesta,trochu louže,bláto a pak jen silnice směrem ke Karlštejnu.V této obci jsem si opět uvědomil,že si autaøi:evil: odvykli brát ohled na motorky a že to bude zase nějakou chvíli trvat než nás zase pøijmou na vědomí.U Srbska je pískovna,kde jsem si dal dvě kola a mazal pryč,nebo v nejlepším se má pøestat a já se nechtěl válet.Pøeci jen pro mě zimní pøestávka je znát-tak jen pomalu. Dnešních cca 90 km bylo pøíjemných a uvidíme ,jak dál.B)

Vygenerováno za 0.400 sekund