Download menu

vyjížïka do moravského krasu

• backmen
  • Avatar uživatele backmen Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #5878 od backmen
vyjížïka do moravského krasu vytvořil uživatel backmen
vøele doporučuji výlet ne na macochu ale do sloupsko-šošùvských jeskyní.je zde velmi krásná krajina a nemít sebou baùžek ,tak bych krásně zakrosil.ale i cesta po silnici ve dvou byla pěkná.jinak prohlídka jeskyní má 60 nebo 90 minut.nám stačila 60za cenu80kč za osobu +30kč za foák.dále naše cesta vedla do Jedovnice kde doporučuji poobědvat v restauraci OLŠOVEC.upozoròuji jedlíky že porce zde podávané jsou brutální.po vydatném obědě jsme se pøesunuli k rybníku OLŠOVEC a asi 2 hodiny ve stínu stromú trávili co strávili.to moje doporučení na výlet. backmen:)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5881 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma vyjížïka do moravského krasu
Tak to muselo bejt fakt super, když jste tam byli 2x ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #5886 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma vyjížïka do moravského krasu
Potvrzuji když jsme se vraceli z letošního nedávného DR srazu jeli jsme také pøes moravský kras - od Vyškova na Jedovnici a pak na Sloup, jeskyně vypadaj krásně i z venka(neměli jsem čas lézt uvnitø-pøíště), dál bych upozornil na mnoho starých zachovalých větrných mlýnù - vypadaj parádně(napø. Ruprechtov). No a samozøejmě taky nějaká ta rozhledna, my vylezli na rozhlednu Podvrší - úúúúžasnej výhled na celej kras a na Vysočinu. Dojeli jsme lesem až pod rozhlednu a nikdo nás \"nekamenoval\", stejně jsme se pak vydali zkratkou až do Rájce. Ve dvou a s báglama to sice není opravdu žádná divočina, ale pøíjemná zkratka(když je sucho). Tak vyražte, já se tam rád podívám i na delší dobu znova...
PS: Ještě malá perlička: hned za Jedovnicí jsme se kochali v poli z mákem a pustili pøed sebe nějaké auto, hned za rohem ho cajti vybrali a my mohli v klidu jet dál...:)

Vygenerováno za 0.270 sekund