Download menu
vyjížïka do moravského krasu
- backmen
-
Autor tématu
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
16 roků 8 měsíců zpět #5878
od backmen
vyjížïka do moravského krasu vytvořil uživatel backmen
vøele doporučuji výlet ne na macochu ale do sloupsko-šošùvských jeskyní.je zde velmi krásná krajina a nemít sebou baùžek ,tak bych krásně zakrosil.ale i cesta po silnici ve dvou byla pěkná.jinak prohlídka jeskyní má 60 nebo 90 minut.nám stačila 60za cenu80kč za osobu +30kč za foák.dále naše cesta vedla do Jedovnice kde doporučuji poobědvat v restauraci OLŠOVEC.upozoròuji jedlíky že porce zde podávané jsou brutální.po vydatném obědě jsme se pøesunuli k rybníku OLŠOVEC a asi 2 hodiny ve stínu stromú trávili co strávili.to moje doporučení na výlet. backmen:)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 8 měsíců zpět #5881
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma vyjížïka do moravského krasu
Tak to muselo bejt fakt super, když jste tam byli 2x

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
16 roků 8 měsíců zpět #5886
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma vyjížïka do moravského krasu
Potvrzuji když jsme se vraceli z letošního nedávného DR srazu jeli jsme také pøes moravský kras - od Vyškova na Jedovnici a pak na Sloup, jeskyně vypadaj krásně i z venka(neměli jsem čas lézt uvnitø-pøíště), dál bych upozornil na mnoho starých zachovalých větrných mlýnù - vypadaj parádně(napø. Ruprechtov). No a samozøejmě taky nějaká ta rozhledna, my vylezli na rozhlednu Podvrší - úúúúžasnej výhled na celej kras a na Vysočinu. Dojeli jsme lesem až pod rozhlednu a nikdo nás \"nekamenoval\", stejně jsme se pak vydali zkratkou až do Rájce. Ve dvou a s báglama to sice není opravdu žádná divočina, ale pøíjemná zkratka(když je sucho). Tak vyražte, já se tam rád podívám i na delší dobu znova...
PS: Ještě malá perlička: hned za Jedovnicí jsme se kochali v poli z mákem a pustili pøed sebe nějaké auto, hned za rohem ho cajti vybrali a my mohli v klidu jet dál...
PS: Ještě malá perlička: hned za Jedovnicí jsme se kochali v poli z mákem a pustili pøed sebe nějaké auto, hned za rohem ho cajti vybrali a my mohli v klidu jet dál...

Vygenerováno za 0.270 sekund