Download menu
Dovča-Maďarsko,Slovensko
- backmen
-
Autor tématu
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
14 roků 8 měsíců zpět #13984
od backmen
Dovča-Maďarsko,Slovensko vytvořil uživatel backmen
Ahoj všem.
Tak dneska jsem se vrátil z vejletu do Maďarska a Slovenska.
Najeto 1 300km a tam kde končí záda a začínají steha mám jeden velkej mozol že by mi ho mohla závidět i opice Moja z Pražské zoo
Poreferuji později paač mi opravdu tak bolí perdel že se mi nechce ani psát.
Tak dneska jsem se vrátil z vejletu do Maďarska a Slovenska.
Najeto 1 300km a tam kde končí záda a začínají steha mám jeden velkej mozol že by mi ho mohla závidět i opice Moja z Pražské zoo

Poreferuji později paač mi opravdu tak bolí perdel že se mi nechce ani psát.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
14 roků 8 měsíců zpět #13987
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Dovča-Maďarsko,Slovensko
Tak si neodpustim malou ranku do týla
-vždyť máš gelové sedlo-na které jsem si zapomněl na Blanici sednout-tak jak tě může sedinka bolet?

- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
14 roků 8 měsíců zpět #13990
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Dovča-Maďarsko,Slovensko
Přivezl jsi si z uher hezky dárek
Dětský zásyp a vývar z dubové kůry to pozadí vyléčí, vejce natrvdo nikoli

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- backmen
-
Autor tématu
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
14 roků 8 měsíců zpět #14055
od backmen
Odpověděl backmen pro téma Dovča-Maďarsko,Slovensko
Tak tu mám pár postřehů pro ty kdo se chystají přímo do Maďarska nebo budou jen projíždět.
Všechny silnice a dálnice jsou tu ve velmi dobrém stavu(narozdíl od našich).
Dálnice jsou spoplatněné i pro motorky ale čtyřdení poplatek stál jen asi 110 korun.Před vjezdem na dálnici je potřeba zastavit na benzínce,vzít techničák a zaregistrovat se pro vjezd.Obsluha zadá do sistému SPZ vašeho stroje a na vjezdu si vás podle SPZ elektronicky proklepnou jestli máte zaplaceno.Na dálnici se řidiči chovají velice ohleduplně a kultivovaně.Stačí dát směrovku pro předjíždění a ostatní za váma hned spomalí a nechají vás předjet pomalejší vozidlo
(proč to nejde u nás?).Vzdálenost mezi čerpacími stanicemi je nezi 20ti až 30ti kilometry a na dálnicích nenajdete žádné MOSTY.Tak do nepromoků je třeba zavčasu.Ceny PHM jsou velice podobné našim.
Silnice 1.a 2.třídy jsou taky velmi kvalitní a dobře značené(jenom se ty názvy špatně čtou).Skoro nikde se neměří, policie neprudí a je jí vidět jen minimálně.Trochu jsem se pozastavil nad označením které unás znázorňují červenobílé šipky jako prudká zatáčka.Zde bylo taky ale zatáčka byla pouze v úhlu tak maximálně 30stupňů.
Jinak Maďarsko je skoro samá rovina,jen v okolí města Zirc kudy jsme projížděli na Gyor byli nějaký kopce a silnice č.82 byla opravdu parádní s minimálním provozem a krásnou krajinou.
Celá cesta proběhla vpohodě,jenom mě trochu zlobila elektrika.Napřed se vytavila pojistka pro směrovky(skřípnutý drátek) a potom mi přestaly jít světla(uvolněný drátek v pojistkové skříňce).
Tak to je asi tak všechno.Pokud máte nějaké dotazy tak sem snima.
Všechny silnice a dálnice jsou tu ve velmi dobrém stavu(narozdíl od našich).
Dálnice jsou spoplatněné i pro motorky ale čtyřdení poplatek stál jen asi 110 korun.Před vjezdem na dálnici je potřeba zastavit na benzínce,vzít techničák a zaregistrovat se pro vjezd.Obsluha zadá do sistému SPZ vašeho stroje a na vjezdu si vás podle SPZ elektronicky proklepnou jestli máte zaplaceno.Na dálnici se řidiči chovají velice ohleduplně a kultivovaně.Stačí dát směrovku pro předjíždění a ostatní za váma hned spomalí a nechají vás předjet pomalejší vozidlo

Silnice 1.a 2.třídy jsou taky velmi kvalitní a dobře značené(jenom se ty názvy špatně čtou).Skoro nikde se neměří, policie neprudí a je jí vidět jen minimálně.Trochu jsem se pozastavil nad označením které unás znázorňují červenobílé šipky jako prudká zatáčka.Zde bylo taky ale zatáčka byla pouze v úhlu tak maximálně 30stupňů.
Jinak Maďarsko je skoro samá rovina,jen v okolí města Zirc kudy jsme projížděli na Gyor byli nějaký kopce a silnice č.82 byla opravdu parádní s minimálním provozem a krásnou krajinou.
Celá cesta proběhla vpohodě,jenom mě trochu zlobila elektrika.Napřed se vytavila pojistka pro směrovky(skřípnutý drátek) a potom mi přestaly jít světla(uvolněný drátek v pojistkové skříňce).
Tak to je asi tak všechno.Pokud máte nějaké dotazy tak sem snima.
- Quincy
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
14 roků 8 měsíců zpět #14061
od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma Dovča-Maďarsko,Slovensko
ahoj, nahodil by jsi sem mapu kudy jste jeli
- backmen
-
Autor tématu
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
14 roků 8 měsíců zpět #14069
od backmen
Odpověděl backmen pro téma Dovča-Maďarsko,Slovensko
Tak to bohužel.Moje počítačová dovednost končí u tlačítek:ctrl-alt dělejte

- NEDOJED
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 8 měsíců zpět #14071
od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma Dovča-Maďarsko,Slovensko
Rychlost jsem tam teda měřit zažil v r. 96 kousek od Balatonu puškama,které dostali až letos v Opavě

Vygenerováno za 0.384 sekund