Download menu
1.4. 2006 Praha–Podìbrady
- Xebece
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
19 roků 1 týden zpět #10
od Xebece
1.4. 2006 Praha–Podìbrady vytvořil uživatel Xebece
Tak jsem se v sobotu vydal do Poděbrad na jízdu, kterou poøádal Harley klub Praha. Počasí super. Nejsem vùči chopperùm nijak zaujatej, nejezdím na tom, protože si myslím, že je to motorka pro starý dědky a až se do tohodle stádia jednou dostanu, tak si jí možná taky koupím. Øíkal jsem si, jestli tam nebudu za votrapu na bahòáku, ale když jsem pøijel v 11 do Počernic, akorát se vyjíždělo od pumpy a motorek tam bylo hodně a zdaleka ne všechny H-D. Bylo to prvně, co jsem jel v koloně, tak jsem byl zvědav, jakej to bude fílink a musím, bohužel, øíct, že to je pøesně takovej vopruz, jak jsem si to pøedstavoval. Jede se relativně rychle (i 130 km/h) a s minimálními rozestupy, což poutá jezdcovu pozornost hlavně na zadní světla těch, co jedou pøed vámi. Takže vyhlídková jízda nic moc, protože jakmile se vepøedu začne brzdit, je tøeba reagovat opravdu okamžitě. Perfektní bylo, že organizátoøi měli domluvený policejní moto doprovod, který vždycky pøedjel kolonu a zablokoval køižovatku pro prùjezd. To byl asi nejlepší pocit, že policajti dělají konečně jenou něco \"pro mě\".
Pak pøišla krátká zastávka v Kersku a pak už pøíjezd na zcela zaplněné náměstí Jiøího v Poděbradech. DRko jsem tam viděl jedno a pak ještě jednoho Biga. Musím øíct, že z těch stovek motorek se mi jich líbilo tak 10. Zajímavé je, že když už má někdo fakt pěknou mašinu, nalepí na ní nějaké stupidní samolepky, pøípadně to obalí plyšovými medvídky. Míra nevkusu na tomhle setkání je opravdu obrovská. Nakonec mùžu øíct, že jsem rád, že jsem to zažil. Jel jsem do Poděbrad hlavně na návštěvu za známými, takže jízda v koloně byla vlastě pøíjemným zpestøením cesty, kterou bych musel podniknout tak jako tak. Kdybych tam tenhle zástoj neměl a jel jen tak, pak by samotná jízda by asi byla zklamáním.
Pak pøišla krátká zastávka v Kersku a pak už pøíjezd na zcela zaplněné náměstí Jiøího v Poděbradech. DRko jsem tam viděl jedno a pak ještě jednoho Biga. Musím øíct, že z těch stovek motorek se mi jich líbilo tak 10. Zajímavé je, že když už má někdo fakt pěknou mašinu, nalepí na ní nějaké stupidní samolepky, pøípadně to obalí plyšovými medvídky. Míra nevkusu na tomhle setkání je opravdu obrovská. Nakonec mùžu øíct, že jsem rád, že jsem to zažil. Jel jsem do Poděbrad hlavně na návštěvu za známými, takže jízda v koloně byla vlastě pøíjemným zpestøením cesty, kterou bych musel podniknout tak jako tak. Kdybych tam tenhle zástoj neměl a jel jen tak, pak by samotná jízda by asi byla zklamáním.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- kozel
-
- Návštěvník
-
18 roků 11 měsíců zpět #148
od kozel
Odpověděl kozel pro téma 1.4. 2006 Praha–Podìbrady
zdravim,JA JEL TAKY PRAHA-PODEBRADY NA MOJIM DEERKU 650.r.v.99 A CELKEM POHODA,PRIJEL SEM NA ZAPLNENE NAMESTI,PROHLIDL SI MASINY,A JEL ZPATKY DOMU,JAKO NIC MOC,CELKOVE ENDURKA TAK MOZNA 6 JICH TAM BYLO, TAK CUS NO
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.211 sekund