Download menu
nový pøírustek
- milos dr650
-
Autor tématu
- Návštěvník
-

No a malinko jsem ji upravil, nechal jsem se inspirovat fotkami z galerie a šel jsem hlavně do pøedního blatn íku, fakt to vypadá líp, takže jezdím. Jo, nemohl byste mi někdo naposat, jaký typ øetězu je na DR650 RS? Mám ho, jak jinak, dost vytahaný...
Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:18<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:20
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- milos dr650
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:23
jak vložím fotku, už jsou tak zmenšené, že je není ani vidět a poøád nic
Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:24<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:25
- milos dr650
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
Přílohy:
- milos dr650
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:43<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:44
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 21

Fotky se nevkládají pøímo sem, musiš je uložit někde jinde, já používám www.imageshack.us/ (návod je i na mototorkáøi.cz). Pak sem vložíš pomocí toho tlačítka Img nahoøe ten odkaz, kterej ti ten hostitelskej serwer nabídne.
Samotnej øetěz nemá cenu měnit, jinak kterou øetězovou sadu, co a jak a pod. je tady někde popsaný. Jinak co tam dal japonec už ve fabrice, je popsané v manuálu, držel bych se toho, osobně jsem ještě neměnil, i když ho mám volnej do strany.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- milos dr650
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
takže bych øekl vytahanej<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:48
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
Máš to pěkný, hlavně ten pøedek, ta motorka s tím blatníkem hodně moc ožije

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
no já ho mám právě hodně fest, že skoro nejde ohnout...
takže bych øekl vytahanej<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:48
V nejnověších čMN je pøíloha o øetezech, celkem fajn popsaný. doporučuji pøečíst, VŠEM
- milos dr650
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
na pár fórech se pohybuju, ale tady se fakt ztrácím:silly:
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
dík, a jak dám fotky do fotogalerie, to už jsem vùbec nepobral. nikde vložit, založit, pøidat, nic:ohmy:
na pár fórech se pohybuju, ale tady se fakt ztrácím:silly:
hele, neztrácej se

... a nesrovnávej to s jinýmy fóry, nebo se Admin naštve, a vymaže Ti hard-disk nadálku SMSkou

vložit to jde, jinak by tam nic nebylo

...já už ale zasunul, foto, tam