Download menu

nový pøírustek

• milos dr650
  • Avatar uživatele milos dr650 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #5653 od milos dr650
nový pøírustek vytvořil uživatel milos dr650
Ahoj, nastal čas prodat moji milovanou Gileru RC250 2T a pøesedlat na 4T. Vyhrálo to DRko, koupil jsem dovoz z Itálie (viz. foto 1) . Na první pohled i svezení to vypadalo OK, z motoru žádné pazvuky, nikam to netáhlo atd. tak jsem ji vzal. Bohužel, nebo možná bohudík, jediné, co je na ní ok je motor. Sice jsem vypusti kaši a ne olej, ale po nalití nového jde motor o poznání tišeji. Jinak bylo ale vše v pr... desky, gumy, ale co byl největší oøíšek, zadní tlumič. Nový stojí v Suzuki 18tis., tak jsem si nechal dovézt z Rakouska jetý za trojku, jenže měl navíc nádobku, tak jsem ji musel pøidělat k rámu, ale už jezdím jak člověk...;)
No a malinko jsem ji upravil, nechal jsem se inspirovat fotkami z galerie a šel jsem hlavně do pøedního blatn íku, fakt to vypadá líp, takže jezdím. Jo, nemohl byste mi někdo naposat, jaký typ øetězu je na DR650 RS? Mám ho, jak jinak, dost vytahaný...

Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:18<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:20
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• milos dr650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #5654 od milos dr650
Odpověděl milos dr650 pro téma nový pøírustek
nejdou mi vložit fotky, ach jo:unsure: Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:23 jak vložím fotku, už jsou tak zmenšené, že je není ani vidět a poøád nic Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:24<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:25[file] nejdou mi vložit fotky, ach jo:unsure:

Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:23

jak vložím fotku, už jsou tak zmenšené, že je není ani vidět a poøád nic

Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:24<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:25
Přílohy:

• milos dr650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #5655 od milos dr650
tak poslední pokus
Přílohy:

• milos dr650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #5656 od milos dr650
[img size=150]no hurá, a takhle vypadala pøed

Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:43<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:44
Přílohy:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5657 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma nový pøírustek
čus, dobrá volba, prej :laugh: ;)

Fotky se nevkládají pøímo sem, musiš je uložit někde jinde, já používám www.imageshack.us/ (návod je i na mototorkáøi.cz). Pak sem vložíš pomocí toho tlačítka Img nahoøe ten odkaz, kterej ti ten hostitelskej serwer nabídne.

Samotnej øetěz nemá cenu měnit, jinak kterou øetězovou sadu, co a jak a pod. je tady někde popsaný. Jinak co tam dal japonec už ve fabrice, je popsané v manuálu, držel bych se toho, osobně jsem ještě neměnil, i když ho mám volnej do strany.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• milos dr650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #5658 od milos dr650
no já ho mám právě hodně fest, že skoro nejde ohnout...
takže bych øekl vytahanej<br /><br />Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:48

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5659 od Piwča
... jo k tomu foto, pøed tím odkazem je editovatelný číslo od 1 do 499, čím ho dáš větší, tím větší fotka

Máš to pěkný, hlavně ten pøedek, ta motorka s tím blatníkem hodně moc ožije ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5660 od Piwča
milos dr650 napsáno:

no já ho mám právě hodně fest, že skoro nejde ohnout...
takže bych øekl vytahanej&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Editováno: milos dr650, at: 2008/06/27 18:48

V nejnověších čMN je pøíloha o øetezech, celkem fajn popsaný. doporučuji pøečíst, VŠEM

• milos dr650
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #5661 od milos dr650
dík, a jak dám fotky do fotogalerie, to už jsem vùbec nepobral. nikde vložit, založit, pøidat, nic:ohmy:
na pár fórech se pohybuju, ale tady se fakt ztrácím:silly:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5662 od Piwča
milos dr650 napsáno:

dík, a jak dám fotky do fotogalerie, to už jsem vùbec nepobral. nikde vložit, založit, pøidat, nic:ohmy:
na pár fórech se pohybuju, ale tady se fakt ztrácím:silly:

hele, neztrácej se ;)

... a nesrovnávej to s jinýmy fóry, nebo se Admin naštve, a vymaže Ti hard-disk nadálku SMSkou :whistle:

vložit to jde, jinak by tam nic nebylo ;) asi jsi kapku zaostalej uživatel PC a znalec američtiny, asi jako já :)

...já už ale zasunul, foto, tam

Vygenerováno za 0.503 sekund