Download menu
páèky
- Roman
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 10 měsíců zpět #2558
od Roman
páèky vytvořil uživatel Roman
zDaRec!
chtel jsem se optat jak øešíte páčky- konkrétně ochrana pøed zlomením. Blastry mam ale dneska jsem si v lese ulomil spojkovou páčku hned na tom šroubku co ji drží. Docela me to nasralo protože jsem nevedel kde jsem, a to jsem už tak dve hodiny jezdil. až tak po pùl hodině jsem našel asfaltku a tradá 30km domu. a tak si øíkám jestli by tøeba nešlo tu páčku vejpùl naøíznout, pak by se pøi pádu mohla zlomit jen ta pùlka ne? a na pulku pačky se dá ještě pøeci jezdit
chtel jsem se optat jak øešíte páčky- konkrétně ochrana pøed zlomením. Blastry mam ale dneska jsem si v lese ulomil spojkovou páčku hned na tom šroubku co ji drží. Docela me to nasralo protože jsem nevedel kde jsem, a to jsem už tak dve hodiny jezdil. až tak po pùl hodině jsem našel asfaltku a tradá 30km domu. a tak si øíkám jestli by tøeba nešlo tu páčku vejpùl naøíznout, pak by se pøi pádu mohla zlomit jen ta pùlka ne? a na pulku pačky se dá ještě pøeci jezdit

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
17 roků 10 měsíců zpět #2560
od admin
Odpověděl admin pro téma páèky
Ahoj no co já vím tak novější stroje už mají na páčce tzv. odlehčení. Prostě normálně navrtaná páčka zespod, to je výhoda když ji zlomíš máš aspoò pahýlek. Jinak páčky stojí kolem 180 Kč

- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
17 roků 10 měsíců zpět #2562
od Martin
Odpověděl Martin pro téma páèky
Taky záleží jaký tam máš blastry. Pokud origo,tak ty ti proti zlomení páčky moc nepomùžou. Lepčí jsou ty které jsou vyztuženéhliníkem a spojené s øídítky,tam kde jsou závažíčka.
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 10 měsíců zpět #2573
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma páèky
Nebo si uøízni páčku v pùlce, pěkně na dva prsty a máš to.

- Roman
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 10 měsíců zpět #2576
od Roman
Odpověděl Roman pro téma páèky
-tak blastry mam ty neorigo-spojený s øidítkem, ale bohužel nahoda je blbec a už se mi podruhy stalo že jsem ji zlomil- jinak pádù bylo víc.
- páčku jsem koupil za 150 ale o to nejde- jde mi o to aby se pøíště neulomila zase jak pøedtim-ani pahejl....
-poloviční páčku mam na brzde, tam to jde. Na spojce bych se toho asi bál nejde mi tak lehce....na popojiždění v lese, kamení po 20cm bych musel mít dva prsty jak gorila:P
- páčku jsem koupil za 150 ale o to nejde- jde mi o to aby se pøíště neulomila zase jak pøedtim-ani pahejl....
-poloviční páčku mam na brzde, tam to jde. Na spojce bych se toho asi bál nejde mi tak lehce....na popojiždění v lese, kamení po 20cm bych musel mít dva prsty jak gorila:P
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 4 týdnů zpět #4359
od honz
Odpověděl honz pro téma páèky
Zajímalo by mě, jestli jste někdo neviděl na DRko kratší a støíbrný páčky? Ony ty dlouhý se taktak vlezou do bástrù a støíbrný jsou hezčí

- Rebel
-
- Návštěvník
-
17 roků 3 týdnů zpět #4391
od Rebel
Odpověděl Rebel pro téma páèky
honz napsáno:
Tak tyhle poloviční pačky a støíbrny maji v Jiníně u Strakonic.Najdi si na webu mefo sport a pokud je nenajdeš v e-shopu,tak tam zavolej a domluv se jsou max. ochotny.
Zajímalo by mě, jestli jste někdo neviděl na DRko kratší a støíbrný páčky? Ony ty dlouhý se taktak vlezou do bástrù a støíbrný jsou hezčí
Tak tyhle poloviční pačky a støíbrny maji v Jiníně u Strakonic.Najdi si na webu mefo sport a pokud je nenajdeš v e-shopu,tak tam zavolej a domluv se jsou max. ochotny.
Vygenerováno za 0.327 sekund