Download menu
Opravná sada plynových lanek moto., bez rozebrání
- kapitank1400
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
12 roků 9 měsíců zpět #17478
od kapitank1400
Opravná sada plynových lanek moto., bez rozebrání vytvořil uživatel kapitank1400
Tak vám tady dávám novou informaci o unikátní opravě plynového lanka a to bez rozebrání motorky.
Díky nové technologii, jediné na světě. Jedná se o opravnou sadu plynového lanka na cesty.
Oprava není dočasná ale trvalá, práce montáže trvá necelých 15 minut a tedy není nutné se vracet po návratu z cest, k dalšímu servisnímu zásahu !
Tedy není třeba kupovat originální kompletní sadu lanka s bowdenem, za nemalé peníze.
Vše najdete na Motorkářích.cz v PR článku - Firmy , nebo přímo tady www.soscablekit.com
Díky nové technologii, jediné na světě. Jedná se o opravnou sadu plynového lanka na cesty.
Oprava není dočasná ale trvalá, práce montáže trvá necelých 15 minut a tedy není nutné se vracet po návratu z cest, k dalšímu servisnímu zásahu !
Tedy není třeba kupovat originální kompletní sadu lanka s bowdenem, za nemalé peníze.
Vše najdete na Motorkářích.cz v PR článku - Firmy , nebo přímo tady www.soscablekit.com
Přílohy:
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
12 roků 9 měsíců zpět #17485
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Opravná sada plynových lanek moto., bez rozebrání
Koukal jsem i na to video a myslím, že to je v podstatě téměř na hovno, u DRka úplně.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
12 roků 9 měsíců zpět #17488
od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Opravná sada plynových lanek moto., bez rozebrání
Jinak nic proti, chápu že se to snažíš nabídnout, když ti i ta registrace tady za to stojí .... ale Horst z tebe nikdy nebude 

Vygenerováno za 0.224 sekund