Download menu

otaèkomìr na se

• mechaniker
  • Avatar uživatele mechaniker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #1432 od mechaniker
otaèkomìr na se vytvořil uživatel mechaniker
Mate někdo zkušenost jaky otačkomer namontovat na SE vyrobce na tento typ nemontoval v serii.Ja našel akorat u luise neorigo za 79 eur.Pokud s nim mate zkušenost dejte vědet jak to chodi a spolehlivost v terenu...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1433 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma otaèkomìr na se
To by mě taky zajímalo, ale moc nevěøím, že s tím tady má někdo zkušemost. Hledal jsem i na německým \"DR webu\", ale nic jsem nenašel. Já mám akorát digi tacho s normálním mechanickým náhonem. Od Louise by se mi líbil ten budík, jak je obojí dohromady, ale vùbec netuším, jak to zapojit :silly: To sem Ti pomoh, co :unsure:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1436 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma otaèkomìr na se
Podívám se na kámošovo DR650R - má tam mechanickej otáčkoměr, kterej se hodně podobá (myslim designem číslic) orig. tachometru. Ale určitě už to tak koupil, r.v. má 92.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #1438 od Roman
Odpověděl Roman pro téma otaèkomìr na se
a co tam dat, ten digi měøič jak ho propagujou na zadní straně v cmn? Tohle o tom píšou: SenDEC Top -Tento model obsahuje otáčkoměr, pamatuje si maximální dosažené otáčky a disponuje funkcí job timer - vynulovatelným měøičem motohodin. Vhodný pro většinu motocyklù a spalovacích motorù 2 i 4dobých. Velká odolnost a možnost použití ve všech podmínkách je samozøejmostí. Balení obsahuje kompletní montážní sadu a návod v češtině.
viz: www.motolife.cz/eshop/shopbikes.htm

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1441 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma otaèkomìr na se
Hele chlapci pokud jste sikovny tak v nejakym Amaterskym radiu jsem videl otackomer na \"schade\" kterej se skytal z urciteho poctu diod tak myslim ze by nemel byt problem to poupravit na SE. ja sice nejsem az tak dobrej v Elektronice ale pokud by tu byl nejakej slaboproudar tak by to mohl upravit a pripadne namontovat na masu. jestli by nekdo chtel tak se po tom planku muzu podivat ;-) jo a vyrobni naklady pokud si pamatuju byly cca 200 :D

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1442 od honz
Odpověděl honz pro téma otaèkomìr na se

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Hebl
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #1454 od Hebl
Odpověděl Hebl pro téma otaèkomìr na se
Zdravim Snipera, ten plánek sháním už 3 měsíce,kdysi jsem ho zahlíd v amáru, a ne a ne ho najít.Kdyby jsi byl tak hodnej a poslal mi ho na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. tak bych ti byl vděčnej.Dík Hebl<br><br>Pøíspěvek editován: Hebl, v: 03/02/2007 14:48

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1456 od Sniper
Hebl napsal:

Zdravim Snipera, ten plánek sháním už 3 měsíce,kdysi jsem ho zahlíd v amáru, a ne a ne ho najít.Kdyby jsi byl tak hodnej a poslal mi ho na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. tak bych ti byl vděčnej.Dík Hebl&lt;br&gt;&lt;br&gt;Pøíspěvek editován: Hebl, v: 03/02/2007 14:48

No podivam se po nem mam Amara z poslednich nekolika let tak to projdu a kdyztak poslu ;-) mozna to i dame na web pokud by to nekdo potreboval ;-)

I cesta, je cíl

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1476 od Sniper
Hehe no tak panove nasel jsem pro vas ten otackomer :evil:

Ale aby ste to nemeli tak jednoduchy tak jsem jich nasel \&quot;jenom\&quot; 13 a to jsem to hledal v databazi jenom do roku 99 :-) mam tu i novejsi amara treba tam najdu jeste neco kdo vi :-)

Zkusim to nejak vymyslet kterej by byl asi tak nejvhodnejsi a muzu na pozadani poslat mejlem a nebo se dohodnu s Adminem a dame to na ftp. ;-)

Takze kdo chce tak zatim napsat me sem do diskuze a nebo na Soukr. Zpravy ;-)

Edit: Jeste jsem objevil 3 mistny \&quot;citac/otackomer\&quot; ktery by se jako otackomer dal taky vyuzit ale misto \&quot;diod\&quot; by bylo na displeji videt presne otacky ;-)<br><br>Pøíspěvek editován: Sniper, v: 06/02/2007 21:44

I cesta, je cíl

Vygenerováno za 0.351 sekund