Download menu

uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp

• VFR
  • Avatar uživatele VFR Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 6 měsíců zpět - 16 roků 6 měsíců zpět #7006 od VFR
uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp vytvořil uživatel VFR
frydlantskej vybezek (liberecky kraj:laugh: )
je tu od strany Polska Mega uhelny dul. Sou to doly mesta Bogatyny aj mistni smradlava elektrarna:angry:
a vedle nej zemina, kterou vytezily. tak tam dost casto litam, je to ale vsechno strezeny coz me na enduru nijak nevadi:P vim jak se tam totiz dostat. no je tam snad vsechno... Blato, sterk, pisek, duny, kopce jak svin, panelky, jamy a srnky:) . vse je dost prehledny, ale da se tam skoro stratit jak je to obrovsky.
DOPORUCUJU;)
no a litam tam takhle s kamoskou:) za sebou:) . a pichl sem cca 5KM od mesta Bogatyna (nejakejch 25km od miho bydliste:dry: ) tak okamzite ten supr sprej, kterej mi vubec nepomoch. chvily sem jel ale vylezla duse a pak uz to bylo oplne vriti.. takze sem poskakoval vedle motky ktrera pracovala na volnobech na 1st. 4,5km pak me polaci nechtely pustit prez branu toho dolu, ze na me zavolaj policii. nastesti umim Polsky (maja polka) tak sem to ukecal. pak uz pro me prijel Kamos z dodavkou.doma sem okamzite objednal dusi a M09.
Takze jaky mate skusenosti s tim plnicim (opravovacim) spreji na duse???? by me fakt zajimalo:( pac uz takhle stroskotat vazne nechci:woohoo:
JINAK TO MISTECKO VAZNE DOPORUCUJU;) :laugh:
Poslední změna: 16 roků 6 měsíců zpět uživatelem VFR.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7010 od Martin
Odpověděl Martin pro téma uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp
Na malé propichy je asi dobrý,ale pokud si díry všimneš za delší dobu,tak má tøeba možnost se nažvýkat nebo zvětšit a to je ti spray na prd. Backman ví o čem píšu. Chce to lepení nebo 21 duši s sebou a hlavně nějaký vzduch. :cheer:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7012 od Paja
Odpověděl Paja pro téma uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp
No já teda nevím, ale ten sprej je prý jenom pro bezdušové kola.:unsure:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7016 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp
Martine, na ten vzduch, by sis mohl udělat šroubení s hadičkou, co dáš místo svíčky a pak startuješ. Kdysi jsem o tom něco četl, že to snad i prodávaj jako doplněk k Harley D.

Pro jistotu si dopøedu vyndej benzínovou hadičku, vyjeď benzin z karbce a sundej fajfku i z tý druhý svíčky, kdybys to zkoušel :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7018 od Martin
Odpověděl Martin pro téma uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp
Pro Pivču-četl jsem to v nějakém cestopisu z pouště-buď to psal Beba neo Sqwer,že jim pneu foukal domorodý prùvodce z motoru auta. Když jsem neměl držáky na kufry,tak jsem vozil pumpičku na kolo vlevo podél zadního blatníku,tak jí budu zase někam pøidělat. Stát se mùže cokoliv a benzinek není zas až tak hustá sí-zvl᚝ v lesních porostech a mezi poli.:cheer:

• VFR
  • Avatar uživatele VFR Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 6 měsíců zpět #7019 od VFR
Odpověděl VFR pro téma uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp
ani v uhelnych dolech:)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 6 měsíců zpět #7020 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma uhelny doly, nebo spis vedlejsi nasyp
Sprej je na nic, musiš s sebou holt tahat spousty věcí: 2 montpáky,pumpičku(doporučuji dvoupístovou,malinkou), duši alespoò 21 nebo lepení. A pak si jen pøát abys nepíchnul, až bude motka jako koule bahna... :-)

Vygenerováno za 0.373 sekund