Download menu

nehoda

• dayw
  • Avatar uživatele dayw Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #967 od dayw
nehoda vytvořil uživatel dayw
Ahoj vsichni tak jsem se vysekal na motorce,to je mazec na Honde 125 XLR, jediny co si pamatuju bylo probuzeni v nemocnici. Pisu to sem hlavne proto ze mi helma zachranila zivot, tak si ji vzdycky berte vcetne vsech protektoru. Ja mel jen stredni otres mozku a mam zlomenou klicni kost. Po trech dnech mne pustili, mam slusnou amnezii takze nevim jak se mi to stalo ale hadry jsou po boku sedreny a na helme jsem nasel stopy kury, co se stalo nevim ale mam teorii ze jsem jel a sejmul jsem se o strom, divny jezdim jen kde to znam .. no nic mejte se a neprecenujte se jako ja .-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #970 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma nehoda
ty voe vostry no tak se drz chlape a brzo se uzdrav a halvne ofafrne ;-) at sem nemusime davat krizek ;-) je dulezity ze se ti nestalo neco vaznejsiho je to pro tebe a pro nas ostatni poucenim o tom ze opatrne se ma jezdit i tam kde to zname ;-)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
18 roků 5 měsíců zpět #981 od Martin
Odpověděl Martin pro téma nehoda
člověk mùže dávat bacha,ale ustøelí ti kolo a jdeš pana vorel,někdy to dopadne lepší někdy hùø. Máš pravdu,že podceòovat chrániče a čepici se nevyplatí.
Brzy se dej do kupy.

• dayw
  • Avatar uživatele dayw Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #998 od dayw
Odpověděl dayw pro téma nehoda
Diky diky davam se dokupy jak to jen jde ale zit v tyhle otreze se neda to je hrozny, pripadam si jak kvasimodo zhrbenej.. ale co asi to pomuze dam tomu cas. Uz se tesim na prvni po marodni vyjizdku terenem,teda jestli jeste bude trocha pocasi.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1001 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma nehoda
jjj ti to schvaluju ale hlavne si sebou nezapomen vzit spojeni zapesti mozek :evil:

I kdyz znamej tvrdi ze ten kdo na enduru/krosce nepada jezdi pod svoje moznosti :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1004 od Martin
Odpověděl Martin pro téma nehoda
Taky jsme døív razili heslo-kdo nepadá,tak nezrychlí, ale teď už si dávám na kosti víc pozor. Ono to i teď víc bolí,ale koukám,že ti už otrnulo,že už máš myšlenky na vyjížďku do terenu. A ještě stihneš najet pár km,nejen tento podzim.

Vygenerováno za 0.292 sekund