Download menu
Koupe RS
- Raynov
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
16 roků 10 měsíců zpět #5467
od Raynov
Koupe RS vytvořil uživatel Raynov
Zdravim priznivce techto stroju.
Uvazuji o koupi RS, neboli jake koliv Suzuki Dr 650. Ale tedka jsem mi namanula jedna Rs. Chtel bych se zeptat na co bych si hlavne mel davat bacha pri koupi.
Dekuji za rady.
Uvazuji o koupi RS, neboli jake koliv Suzuki Dr 650. Ale tedka jsem mi namanula jedna Rs. Chtel bych se zeptat na co bych si hlavne mel davat bacha pri koupi.
Dekuji za rady.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Raynov
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
16 roků 10 měsíců zpět #5484
od Raynov
Odpověděl Raynov pro téma Koupe RS
Nikdo nic??
Tak se mi naskitlo jeste k uvaze Honda dominator 650 nebo Honda transalp 600. Ci si otom myslite??
Tak se mi naskitlo jeste k uvaze Honda dominator 650 nebo Honda transalp 600. Ci si otom myslite??
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
16 roků 10 měsíců zpět #5490
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Koupe RS
Asi tato volba,kterou si máš vybrat zùstane na tobě. S tím ti tady nikdo nepomùže. Pokud chceš nějaké rady ke koupení RS,tak se mrkni do starších diskuzí a tam věøím najdeš odpověď na tvojí otázku. Každá z těch motorek,o kterých jsi se zmínil,má něco do sebe a je jen na tobě,do které se zamiluješ a kterou si nakonec zvolíš. Hodně štěstí pøi výběru.

- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
16 roků 10 měsíců zpět #5491
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Koupe RS
hele u DRka je dulezity aby si mel dostatek oleje jinak by to byl problem ale to u vsech jednobuchu 
koukni se na svicky jak jsou opaleny meli by mit cihlovou barvu, nemelo by se \"kourit\" z vyfuku, kdyz pojedes cca kolem 50 skus zaradit vyssi rychost a pustit riditka nemela by ti tahnout ani na jednu stranu ale ne zvednout ruce jenom dat ruce lehce nad riditka a nejdriv jednu a opatrne druhou a nekde kde neni provoz nejlepe na nejake hoooodne bocni silnici
srovnej motorku do roviny a koukni se okolo riditek na predni kolo nemely by bejt savle do vrtule
jo a koukni se mezi ram a pristrojovku tam je konstrukce ktera ti drzi \"leseni\" na elektroniku a plasty jestli to neni praskle nebo svarovane
Me to ted o vikendu prasklo a vypada to jak strizeny sice to pujde zavarit ale koukni na to aby to nebylo varene nekolikraat aby to nebylo po celnim narazu
jinak sekoukni po ramu aby to nebylo nekde varene 
asi pak jinak stejne jako vsechny ostatni masiny
Jo jinak tady musis chvilku vydrzet treba ted o vikendu jsme byly na BIG srazu

koukni se na svicky jak jsou opaleny meli by mit cihlovou barvu, nemelo by se \"kourit\" z vyfuku, kdyz pojedes cca kolem 50 skus zaradit vyssi rychost a pustit riditka nemela by ti tahnout ani na jednu stranu ale ne zvednout ruce jenom dat ruce lehce nad riditka a nejdriv jednu a opatrne druhou a nekde kde neni provoz nejlepe na nejake hoooodne bocni silnici

srovnej motorku do roviny a koukni se okolo riditek na predni kolo nemely by bejt savle do vrtule

jo a koukni se mezi ram a pristrojovku tam je konstrukce ktera ti drzi \"leseni\" na elektroniku a plasty jestli to neni praskle nebo svarovane

asi pak jinak stejne jako vsechny ostatni masiny

Jo jinak tady musis chvilku vydrzet treba ted o vikendu jsme byly na BIG srazu

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
16 roků 10 měsíců zpět #5505
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Koupe RS
Mrkni [url=http://www.dr-650.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=101&func=view&id=4753&catid=9
=]SEM[/url]
=]SEM[/url]

Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
Vygenerováno za 0.284 sekund