Download menu

Inzeráty

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3596 od Martin
Inzeráty vytvořil uživatel Martin
Když se mně dostanou do ruky čMN,tak kóknu na inzerci,kdo a za kolik prodává DR SE,abych věděl jak si naše stroje cení,ten kdo prodává-kdybych náhodou \"prozøel\" a chtěl si koupit něco \"lepčejšího\". V pátečních novinách mně pøekvapil inzerát,že někdo prodává SE r.v.2000 najeto cca 17000 km za zimní pevnou cenu 59999,-Kč. (Možná múj pøepis inz není úplně pøesný-cena ano),ale docela mně tato cena dostala. Ne,že bych nějak pøemýšlel o prodeji,ale spíš mě zaráží,kam až klesne prodejní cena těchto strojù. Jsou v očích prodejcù tak špatné nebo spěchají na peníze a jdou pod cenu užitné hodnoty? Nečekám,že mně někdo vysvětlí tuto pro mně nepochopitelnou věc,ale občas o tom zapøemýšlím. Je to spíš věc individuálního prodeje a koupě,ale pøece....:evil:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3598 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Inzeráty
Martus, dyk uz mas dostatek zivotnich zkusenosti a vis jak to chodi ;) Vemu to podle te Octavky jak jsme se bavili, r.v. 2001 se da sehnat za cca 170kkc ale taky za 240kkc a to za stejnou vybavu rozdil 70kkc, taky jsem patral po tom cim to je, muzes mit \"stesti\" a vzit to po nejakym duchodci kerej s tim jezdi do prace ale! daleko pravdepodobnejsi je to ze to je bouracka, seroubovany z vice vozu 3x pretocenej tachac a tak dale no co bych ti bypravel :D dyk vis co ti do prace jezdi za strepy :D No a stejnej pripad jsou ty SE r.v. 2000 za \"par\" korun ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3601 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Inzeráty
Maras, asi jak øíká Sniper, ale taky to neplatí stoprocentně :ohmy:

Ten inzerát jsem taky četl, šmejdim i rùzně po netu, ale jak vidim na pohled krásný SE, vyfocený ještě mokrý po umytí, s \"laděným\" svodem a origo výfukovou koncovkou, v barvách co neodpovídají udanému roku výroby, jeté jenom po silnici, na sjetech drapákách, bez zadních stupaček + dalších chybějících dílù, na čtvrté fotce je tachometr s rozeskákaným počtem km v počtu 9 000 a kotouče jsou jako žiletky, v poznámce spěchá - rodiné dùvody, udaný telofon hodíš do google a vyjede ti 15 motorek, 20 aut a 4 náklaďáky :laugh: ...

Taky mi to někdy vrtá hlavou, kdybych to chtěl prodat, co si za to øíct, ale těmhle inzerátum se lehce směju, po nikom nebudu chtít zaplatit investované peníze, počítám tak 25 000 minus, ale za 60 000 by ta motorka byla na mě asi nasraná :S

Našel jsem RSE r.v. 1994 za 15 000 Kč a pøeskočenym rozvoďákem, jinak prej všechno v poho, na foto super, měl jsem velký dilema B)

Anketní otázka: proč se téměø vùbec nedají sehnat použité díly na motor SE a nejen na motor?

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3604 od honz
Odpověděl honz pro téma Inzeráty
Taky to dost sleduju, jen tak ze zajímavosti jak si DRka cenově stojí a musím øíct, že cena poøád klesá. Je to taky hodně dané už pøesyceným trhem, motorek je opravdu hodně. Není to tím, že by DR byla nespolehlivá. Ale tenhle inzerát je až podezøele levnej. Hodně jde poznat i z fotek, ale až na místě se člověk pøesvědčí, jak to s tím stavem motorky vlastně je. Jak píše Pivča, chybějící díly, drapáky, jiné polepy než odpovídají roku výroby hodně napoví, jaká ta motorka asi bude:blink:
Ještě jedna možnost je, že je motorka dotažená z ciziny, to si potom musíš pøipočítat cca 4 tisíce za pøihlášení. Ale i tak se mi to moc nezdá.
Nebo bude v poøádku a to by byl asi dobrej kup.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Martin
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3610 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Inzeráty
Jo,máme na to stejný názor. Díky.B)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3619 od Sniper
Nemas zac :lol: :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3914 od Piwča
Trošku to oživim, dneska jsem našel tohle SE , uvidíme, jestli se tam bude nějak déle válet ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3915 od Sniper
He Pivco ja mam lepsi \"orisek\" :woohoo:

To je spravne zajimava novinka :woohoo:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3917 od Piwča
Dy sem øíkal, že sem SE 2007 viděl inzerovat v čMN :lol:

Více
17 roků 1 týden zpět #4543 od Piwča
Trochu toto ožehavé téma oživím :woohoo:

Pøed chvilkou jsem viděl na motorkáøích Jawu 350 s nějakým, pro mě záhadným kitem, výkon 27 koní - ok, ale krouák 38 Nm - no to teda \"čumím\" :blink:

Jinak krom 15ti a víceletejch motorek s 10ti tis. km čtu běžně, že motorka, co \"jezdila\" jen po výstavach a má najeto 180 km, má obě nové pneu, brzdové desky, øetězovou sadu a povýmeně oleje a filtru je pøipravená na sezónu ... Nebo jiná najeto 20 tisic a je po GO (ne 20t po GO) Dy tomu se musí smát i dítě v mateøský školce :kiss:

No nic, cizí soukromí mě nezajímá, ale členská DR základna tady se hyperbolicky rozrùstá, tak by mě celkem zajímalo, jak kdo \"kupoval zajíce v pytli\" :P

Více
17 roků 1 týden zpět #4545 od admin
Odpověděl admin pro téma Inzeráty
Tøeba zrovna já jsem koupil motorku zajíce v pytli protože v té době jsem byl blbej a bratranec co se tváøil že tomu rozumí ale věděl taky prd mi k tomu ještě pomohl. Takže motorka mě stála 66 a dalších 30jsem do ní hned narval.No jo byl jsem mladej a BLBEJ. Ale je fakt že teď když to prodávám a slyšim ty lidi že o tom vědí snad ještě míò než já tak jsem s toho trošku rozpačitej.:blink:

Více
17 roků 1 týden zpět #4550 od Piwča
Admin - proč jí teda neprodáváš za 105 000,- ? Tøeba by se o ní poprali ;)

Znáš ten fór, jak ctěl arabskej šejk nejlepší auto na světě a nakonec vybral Trabanta, protože na něj byla čekací doba 12 let :woohoo:

• Martin
Více
17 roků 1 týden zpět #4552 od Martin
Já kupoval tøíletou motorku s 7500 km na tacho. Byla to opravdu voòafka. Pouze škrábnutý pøední blatník,ani nebyl rám ošoupaný od bot-jako teď,kdy má najeto 16000km. Někdo ročně nalítá dost km,ale další méně. Ale spíš jde o to,jak se kdo o ní stará a jak motorka vypadá. Kde jezdila a tak,však víte jak to myslím. Nikdo z nás nemá rentgeny místo očí a ani nejsme jasnovidci a tak koupě čehokoliv je vždy trochu o riziku. :angry:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 týden zpět #4554 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Inzeráty
Já mám dr 650 r rv.93 a pøed rokem mně stála 58 tis.,někdo si mùže klepat na čelo že jsem blázen,ale za tu dobu sem do ni nedal korunu,když nepočítám olej a takovýhle spotøební věci,za 7000 km a to DRaka nešetøím.Moje fiolozofie je-nekupuj motorku za co nejmíò peněz,protože na tom nikdy neušetøíš.A lidi co ty vraky prodávaj,nám DRkáøùm kazej reputaci :angry:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 týden zpět #4573 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Inzeráty
Admine,proč chceš prodat motorku a co si chceš místo ní poøídit?Dík za odpověď,určitě to zajímá víc lidí :huh:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• Martin
Více
17 roků 1 týden zpět #4576 od Martin
Neví co dělat roupama.:woohoo:

Více
17 roků 1 týden zpět #4577 od Piwča
Motejl - on by jí jen tak neprodával, ale bude se ženit, čekají trojčata :woohoo:

Více
17 roků 1 týden zpět #4580 od admin
Odpověděl admin pro téma Inzeráty
Nebojte neženim se ani nebudu mít trojčata:laugh: :laugh: . Ale dnes 31.3.2008 budu mít novou motorku Aprilia ETV 1000 Caponord moji vysněnou krasavici.Jeeee:silly: :woohoo: . Tak proto chudinka DRka musí pryč.Ale o web se budu starat dál i srazy budou.:laugh: :) :blink:

Více
17 roků 1 týden zpět #4581 od Sniper
ano ano ano presne tak jenom my, Admin a Ja, muzeme vlastnit jine motorky jinak vsichni ostatni musej mit DRka, znateto demokracie ano, ale na tedlech strankach dosahuje jenom tak daleko kam saha nas despotismus :evil: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

I cesta, je cíl

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 týden zpět #4595 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Inzeráty
Sniper napsáno:

ano ano ano presne tak jenom my, Admin a Ja, muzeme vlastnit jine motorky jinak vsichni ostatni musej mit DRka, znateto demokracie ano, ale na tedlech strankach dosahuje jenom tak daleko kam saha nas despotismus :evil: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Vychladni,mopéde:P .P

Vygenerováno za 0.479 sekund