Download menu

DR650R Dakar

• mrtvola2
  • Avatar uživatele mrtvola2 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 1 měsíc zpět #16723 od mrtvola2
DR650R Dakar vytvořil uživatel mrtvola2
Zdravím dámy a pánové, co nevidět se (snad) stanu hrdým majitele typu DR650R Dakar, sice z fotek vypadá dost vylítaná r.v.91,na tachu 56tis.,ale cena je naprosto akční,chtěl jsem se zeptat,jelikož jsem taky dost prcek kolik mm má verze R Dakar sedadlo nad zemí,někde jsem se dočet 930mm,jinde zas 885mm...jsem z toho celkem zmatený.Na co si dávat pozor při koupi už tu v pár příspěvcích zaznělo tak nebudu otravovat a zalistuju v historii,ale pokud by přece jen někdo chtěl hodit nějaké další info budu jen rád.Tož předem díky za případný zájem a odpovědi.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16724 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma DR650R Dakar
Pic,no tak motka ma určo stavitelnej zadni tlumic,takze se mozna doctes vic vejsek
:D
Kazdopadne ja mam nakejch 196Cm na vysku a myslim ze mohla bejt trosku vyšši,a typek co sem to od nej kupoval mel(ma) nakejch 170 a neco cm mel ji 6 let a jiste na ni neco najezdil,tak to by bylo k vejsce :D

Více
13 roků 1 měsíc zpět - 13 roků 1 měsíc zpět #16725 od admin
Odpověděl admin pro téma DR650R Dakar
K tomuhle ti asi nejvíc řekne uživatel Zemi, to je asi nejmenší jezdec na DR na světě, ale jinak je to veliký kamarád.
Poslední změna: 13 roků 1 měsíc zpět uživatelem admin.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16726 od batas
Odpověděl batas pro téma DR650R Dakar
Jo jo presne tak Zemi mali ale sikovny. :)

• mrtvola2
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 1 měsíc zpět #16727 od mrtvola2
Odpověděl mrtvola2 pro téma DR650R Dakar
:-) tak to bude můj člověk,dík optám se ho co a jak

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16729 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma DR650R Dakar

admin napsal: K tomuhle ti asi nejvíc řekne uživatel Zemi, to je asi nejmenší jezdec na DR na světě, ale jinak je to veliký kamarád.

Díky náčelníku, že ses mě zastal :) ...

Já mám RS-ko, takže nemám porovnání s klasickým R-kem. Sedlo nejdříve svépomocí a o pár let později i profi snížené. Je to příjemné, ale postupem času stejně zjistíš, že vlastně ani moc došlápnout nepotřebuješ. Před nedávnem jsem se projížděl na BIGovi a bylo to naprosto v pohodě.
Asi tak - pokud ji miluješ, není co řešit. Vítej v klubu :)

Závěrem - zkus si na ni sednout, mrknou jak má dotažený centrál a uvidíš jak se budeš cítit. Pokud jsi pojezdil s Tenerkou a bylo to dobrý, nebál bych se. Pokud bys chtěl foto sedla, rád pošlu (ale musim nejdříve nafotit).

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

• mrtvola2
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 1 měsíc zpět #16730 od mrtvola2
Odpověděl mrtvola2 pro téma DR650R Dakar
:-) díky Zemi, došlápnout vždycky nepotřebuješ to je pravda,ale taky je spousta situací kdy děkuješ za každý cm podrážky na zemi :-)projížděl sem pár fotek tady na fóru a zahlíd sem i to tvoje sedlo takže zatím foto netřeba,možná do budoucna kdyby bylo cosik nejasné :-)

Vygenerováno za 0.237 sekund