Download menu

Zámek pod sedlo

Více
14 roků 9 měsíců zpět - 14 roků 9 měsíců zpět #13896 od Red
Zámek pod sedlo vytvořil uživatel Red
Nemáte náhodou někdo moto na ND? Rozsypal se mi cestou zámek pod sedlem, tak mi zůstalo pouze to kovový tělo. A otevírat sedlo kombinačkama, abych zachytil lanko je docela pakárna. Objednával jsem si nový na www.partsDepot.cz a bylo mi řečeno, že Suzuki toto již nevyrábí (teda nedováží) :(
Nevim, jstli jsou stejný, ale mám RSE. Díky, Radek
Tel: 603 234 575
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
PS: nebo radu kde sehnat
Poslední změna: 14 roků 9 měsíců zpět uživatelem Red. Důvod: dopsání

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #13897 od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma Zámek pod sedlo
mrkni na motoinzerci, jsou tam drka na díly ;)

Více
14 roků 9 měsíců zpět #13901 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Zámek pod sedlo
nehazej flintu do zita ;) zkus zavolat primo do Suzuki CZ obcas je to dokonce i vyhodnejsi nez PartsDepot ;) nerikam ze vzdy ale obcas jo a obcas umej sehnat i to co jinde nesezenes ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
14 roků 8 měsíců zpět #13977 od Red
Odpověděl Red pro téma Zámek pod sedlo
Tak jsem ho sehnal na webu na náhradních dílech někde na Moravě za 800Kč. Teď jenom čekám na PPL až mi ho dovezou. Děkan

Více
14 roků 8 měsíců zpět #13979 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zámek pod sedlo
To je děs a běs, osm kilo za zámek, předpokládám že i s klíčem, voflákal bych to tomu zlatokopovi vo držku :dry:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 8 měsíců zpět - 14 roků 8 měsíců zpět #14018 od Red
Odpověděl Red pro téma Zámek pod sedlo
Tak dneska dorazil. Bez klíčku, ale to mi neva, potřebuju tu druhou stranu. Poslal to ale komplet (tada s lankem i s tou částí pod sedlem). Novej jenom zámek stávával kolem 1750Kč.
Ale máš pravdu, ceny má pěkně nahoře. Viz www.tipmoto.com/dily-modely/suzuki/4784-...mv=-&__utmk=89497499
Poslední změna: 14 roků 8 měsíců zpět uživatelem Red. Důvod: Překlep v ceně (jedna nula navíc)

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14024 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zámek pod sedlo
No nic, jen jsem si rejpnul. Jinak v tom odkazu od tebe je navrchu inzerát od Altmanmoto, a ten chtěl před cca měsícem za tu komplet RS(udávanou), ale je to asi natuty RSE, 20 litrů.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Vygenerováno za 0.258 sekund