Download menu
Fotky
- Martin.B.
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 3 týdnů zpět #20865
od Martin.B.
Fotky vytvořil uživatel Martin.B.
Čau draci
Už nějakou dobu dávám dohromady svoje drko a docela by mi šiklo kdybych viděl v návodech fotografie, který z nějakýho důvodu nejdou zobrazit.
Nevíte jak na to?
dík za odpovědi
Už nějakou dobu dávám dohromady svoje drko a docela by mi šiklo kdybych viděl v návodech fotografie, který z nějakýho důvodu nejdou zobrazit.
Nevíte jak na to?
dík za odpovědi
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin.B.
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 2 týdnů zpět #20867
od Martin.B.
Odpověděl Martin.B. pro téma Fotky
takže vy všichni fotky vidíte že není žádná reakce?
- Martin
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 94
8 roků 2 týdnů zpět #20869
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Fotky
Neplaš.
Podle mně jsou na tom všichni stejně,ale asi jediný schopný nápravy je Admin a ten má hafo práce
Fotky,které jsou pod odkazem,tak jsou vidět,ale,které byly vkládány do příspěvku,tak vidět na mém PC nejsou. ,ale já jsem ajťácká lama a na mě se nemůžeš spolehnout.
Podle mně jsou na tom všichni stejně,ale asi jediný schopný nápravy je Admin a ten má hafo práce
Fotky,které jsou pod odkazem,tak jsou vidět,ale,které byly vkládány do příspěvku,tak vidět na mém PC nejsou. ,ale já jsem ajťácká lama a na mě se nemůžeš spolehnout.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
8 roků 2 týdnů zpět #20870
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Fotky
No vidět tady nejsou .... Nevím co máš za DRkou, ale třeba v manuálu na SE jsou káblíky, lanka atp. nafocený, kudy maj jít + i jiný věci, co se při celkovém rozebrání zapomenou.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin.B.
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 2 týdnů zpět #20872
od Martin.B.
Odpověděl Martin.B. pro téma Fotky
Mám na cestě řetěz vyvážováku, vyrobenej stahovák na rotor a tak jsem se chtěl podívat i na fotky k návodu. ale snad to zvládnu i podle popisu.... adminovi jsme psal ale asi má vážně moc práce. však to nějak dopadne
mám r.v. 1995 RSE
mám r.v. 1995 RSE
Vygenerováno za 0.362 sekund