Download menu

Nováček na fóru

Více
8 roků 5 měsíců zpět #20807 od PaKo
Nováček na fóru vytvořil uživatel PaKo
Ahoj, já jen, že se tady občas mihnu pro radu či pro motivaci. Koupil jsem minulej týden DR 650 RS asi 91 rok, v techničáku je datum první registrace 94. Jsem od Brna, a celkem bych si aji nějaký jiný DR-ko poslech. Tak kdyby jste se tady kolem chystali na nějakou projížďku, rád bych se klidně někde sešel a chvíli poklábosil. Paradoxně jsem před 10 lety jezdíval BIGA v úplně podobný grafice, dal jsem tam loukotě z CBR-a, oddělal ten delfíní čumák, napasoval masku z endura, jezdilo to krásně, no a teď jsem pořídil DéEro s crossovejma gumama na Mitaskách, takže se v mokru na silnici ouplně necejtím. DR jsem zakoupil na inzerát ze Švihova od Plzně, má jen kick, a je taková jakože trochu omšelá, fotky nebyly až zas tak prestižní, takže o ni nikdo asi neměl zájem.... ale to se poladí.....budete se smát, když řeknu, že si myslím, že má opravdu nalítáno 23000, tak jak má na budíkách ? Chlapík ji měl 10 let, a najel prokazatelně 2900 km. Ty gumy jsou tam z r. 2002. Včera jsem měnil olej a dopínal vyvažováky a moc se mně ten motor vevnitř líbil. Z leva před tím trochu chrastil, tak i když se mně zdál ten řetěz po rozdělání docela dopnutej, malinko jsem ho ještě přišponoval. Je to zaschlý, tak naleju Q8 a jsem zvědav co spolu nalítáme.
Přeju hezký večer a snad někde někdy...... Pavel

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
8 roků 5 měsíců zpět #20808 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nováček na fóru
Ahoj pane.
Vítej mezi nás. Nejlepšejší je,když budeš sledovat forum a až nastane čas(někdy po Novém roce),tak bude termín jarního setkání a tam můžeš načerpat spoustu info a taky spoustu kecíků:silly:
Mám nějaký problém se stránkama a tak jsem neviděl ve tvém profilu odkud jsi,takže těžko budeš hledat někoho na projížďku a pokec. Třeba to tam máš vyplněné a já to nevidím.;)
Jinak spoustu pohodových km v sedle malého DRaka.;)

Více
8 roků 5 měsíců zpět #20810 od PaKo
Odpověděl PaKo pro téma Nováček na fóru
Jsem od Brna, právě jsem to kontroloval a vyplněný to mám. Koukal jsem že ten prosincovej sraz mám blízko, ale předpokládám, že ten je ve valné většině bez mašin, bo je to takovej malej elefanttrefen? Musím sem pro doladění dostat pár fotek, abych nebyl úplně inkognito.

Více
8 roků 5 měsíců zpět #20811 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nováček na fóru
Ano,máš pravdu. vánoční srázek je bez moto,ikdyž někteří odolní jedinci byli v Praze kdysi na moto:) .

• Petr a Vlasta
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
8 roků 4 měsíců zpět #20818 od Petr a Vlasta
Odpověděl Petr a Vlasta pro téma Nováček na fóru
ahojky PaKo,tak my jsme od UH.Hradiště,na sraz klidně dojet...poznáš partu fajn lidí....

Více
8 roků 4 měsíců zpět #20824 od PaKo
Ahoj, díky za pozvání, pokud se to časově vyvede, rad se zastavím podívat a poklabosit. Hezkej den, Pavel

Více
8 roků 4 měsíců zpět #20846 od PaKo
Ahoj ve spolek, obracím se na Vás s prosbou. Při výměně lamel spojky jsem si všiml že velké ozubené kolo, co je přinýtované na spojkovém koši má ve dvou protilehlých místech vylomené kousky zubů, provozně to nemá vliv na funkci, ale rád bych pro klid na duši problém vyřešil. Neválí se někomu tento díl doma ? dr 650 rs 1991
Rád bych odkoupil. Po pravdě, moc si nedovedu představit situaci, při které problém vznikl. Jiné stopy poškození kromě těch dvou kousků zubů jsem nenašel. Děkuju a přeju hezký den. Pavel

Vygenerováno za 0.364 sekund