Download menu

Facebook aneb Ksichtkniha

• Zdeněk Šnajdr
  • Avatar uživatele Zdeněk Šnajdr Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
10 roků 11 měsíců zpět #19533 od Zdeněk Šnajdr
Facebook aneb Ksichtkniha vytvořil uživatel Zdeněk Šnajdr
Zdar lidi

Nevím kdo z vás všech tady má Facebook, ale založil jsem tam stránku Suzuki DR 650 Czech. Může sloužit jako příjemný a pohodlný komunikační prostředek. Zatím jsme tam jen 3, takže kdo máte FB, neváhejte a přidejte se.....

Odkaz zde: Facebook

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10 roků 11 měsíců zpět - 10 roků 11 měsíců zpět #19537 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Facebook aneb Ksichtkniha
Cesta do pekla je prý dlážděna dobrými úmysly. Ty jsi Admina pohladil po zádech jako první, to bych si netroufnul ani já :woohoo: Jestli zde není "příjemný a pohodlný komunikační prostředek", tak je tady na to ve fóru chlívek "co se vám líbí nelíbí" Taky jsem se tam už párkrát hezky vykadil. Face mám, ale to strašně důležitý, a netlemte se :laugh: , budu psát sem.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 10 roků 11 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• Zdeněk Šnajdr
  • Avatar uživatele Zdeněk Šnajdr Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
10 roků 11 měsíců zpět #19539 od Zdeněk Šnajdr
Odpověděl Zdeněk Šnajdr pro téma Facebook aneb Ksichtkniha
Já jsem v žádném případě nechtěl shazovat tohle fórum, nebo ukončovat mé působení tady. Jen jsem chtěl říct, že jsem na Fakerbůku zařídil skupinu o DR 650 v Česku, protože plno lidí co je na FB sem třeba nechodí a díky skupině třeba začne. Navíc tohle fórum je docela mrtvé, což mě docela mrzí :-(

Takže nikoho nenutím, nikam neodcházím. Jen říkám, že tam někde taková skupina je....

Více
10 roků 11 měsíců zpět #19542 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Facebook aneb Ksichtkniha
Nazdár Zdendo. :)
Nemusíš se obávat,že by tě někdo nařkl z nějakých nekalých úmyslů. Pokud má někdo potřebu používat sociální sítě na více frontách-tak proč ne.
To,že se tady řeší čím dál méně technické problémy,vyjížďky,výlety a ostatní-tak to máš pravdu. :angry: :( Ale zase se podívej na začátky těchto stránek,na psaní a povídání o prvních setkáních-to jsme spolu kecali a probírali o 106. :)
Teď je to spíš o přátelích a kamarádech DR-650(spousta pisálků má novou motorku a nemá potřebu už psát a zajímat se o technické problémy).
A taky se tady dost lidí při prvních přihlášeních pouze zeptá,nečte a pak už odpověď,jak to nebo to dopadlo, nenapíše. :angry:

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
10 roků 11 měsíců zpět - 10 roků 11 měsíců zpět #19546 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Facebook aneb Ksichtkniha
Na druhou stranu, to, že se neřeší tolik technických věcí by mohlo svědčit o tom, že už se jen jezdí a není potřeba opravovat :) :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poslední změna: 10 roků 11 měsíců zpět uživatelem street-dog.
Poděkovali: Piwča

Více
10 roků 11 měsíců zpět #19547 od admin
Odpověděl admin pro téma Facebook aneb Ksichtkniha
Já jsem už před časem založil na FB skupinu dr-650 napojenou na tento web, ale nikdo se tam nehlásil tak jsem to zrušil :blink:

Invencím se meze nekladou já sám FB mám ale skoro nepoužívám.

A to že je forum mrtvé, do jisté míry ano, protože všechny základní problémy tady už byly vyřčeny a z velké části vyřešeny.

A poslední věc, co si budeme nalhávat DR 650 už není žádná mladice a pro dnešní generace nebude vyhledávaným strojem.

Je doba vysavačů. :woohoo: do 125ccm :woohoo: :whistle: :blink:

Vygenerováno za 3.168 sekund