Download menu

NOVÝ ROK

• guttata
  • Avatar uživatele guttata Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
  • Suzuki DR 650R Dakar
Více
15 roků 3 měsíců zpět #11811 od guttata
NOVÝ ROK vytvořil uživatel guttata
Zdravím.
Bylo - nebylo, před dávnými časy, když jsem ještě jezdil enduro, měli jsme takový zvyk, že každý rok na 1.ledna jsme se museli svést. Alespoň kousek, protože "jak na Nový rok, tak po celý rok". Rád bych tuhle tradici oživil. Nehodlám pořádat a organizovat nějaký sraz. Spíš si říkám, že jestli někdo z Prahy nebo okolí bude mít chuť se na prvního ledna svést, tak proč máme jezdit každý sám... Co vy na to?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11812 od Martin
Odpověděl Martin pro téma NOVÝ ROK
Nejni to špatný nápad,ale já většinou 1.ledna nemám náladu na cokoliv a jsem rád,že dýchám. :S Navíc musíme na návštěvu ke tchyni pro holky a na vyjížďku nějak nebude času-navíc doma by mě nepustily moje "dračice" :woohoo: ,tak si to užijte do sytosti. V příštím roce bude jistě dost příležitostí se někde na moto potkat. ;)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11813 od backmen
Odpověděl backmen pro téma NOVÝ ROK
Kurňa stačí popojet dva metry a pořekadlo :Jak na Nový rok tak po celý bude naplněno.Třeba já plním na Nový rok manželské povinosti!!!!A popojíždím jen o 15cm!!!!MAX!!!

• guttata
  • Avatar uživatele guttata Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
  • Suzuki DR 650R Dakar
Více
15 roků 3 měsíců zpět - 15 roků 3 měsíců zpět #11814 od guttata
Odpověděl guttata pro téma NOVÝ ROK
Martin: Cha cha cha. To jsi hezky zhodnotil své šance... No já sice nemívám kocoura, protože moc nepiju, ale určitě se mi nebude chtít. Zvlášť když bude pršet nebo tak. Ale musím. Protože představa, že bych "za trest" nejezdil celej rok... :S Dračiče je s tím smířená...
Ale zas na druhou stranu lepší když to napíšeš takhle než kdybys řekl že pojedeš a pak nic. V nejhorším pojedu sám, ale nabídka platí...

Backmen: No já nejsem Heki. Když krátká tak krátká. Ale tohle zas málo... ;) Představ si setkání někde na pumpě, společné kafe, pár asfaltových km a k tomu opatrně pár offroadových... Sakum prásk na 1 - 1,5 hodinky...
Poslední změna: 15 roků 3 měsíců zpět uživatelem guttata.

Vygenerováno za 0.209 sekund