Download menu

spálená pojistka..

• mara02
  • Avatar uživatele mara02 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 8 měsíců zpět #608 od mara02
spálená pojistka.. vytvořil uživatel mara02
čaues enduristi,mám problém.Dneska sem si všiml že mi pøestala svítit kontrolka na neutrál a začala až když sem zapnul světla(spíše jen žhavit podle otáček),otáčkoměr ukazoval málo-vylít když sem pøibrzdil(sepnul spínač na brzdovku)a všechno to nějak kravlo.Když sem dorazil dom,našel sem pøepálenou pojistku,ale po výměně a zapnutí klíčku opět jen blikla :( Nastartovat to jde,světla svítí slabě.Když sem pøed rokem Suzu koupil,tak měla total KO baterku a kravlo to podobně,jen to nepalilo pojisky.Po výměně baterky všechno fungovalo perfetně.Nevíte někdo kde bych měl hledat???Pøedem dík moc

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #609 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma spálená pojistka..
no hele ja vim ze to neni to same ale kdyz jsem mel Skodu 120 tak mi to delalo taky neco podobneho a nylo to blbou kostrou zkus si to promerit ;-)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
18 roků 8 měsíců zpět #640 od honz
Odpověděl honz pro téma spálená pojistka..
zkusil bych proměøit elektriku a zkontrolovat káble

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
7 roků 11 měsíců zpět #20953 od Frosty
Odpověděl Frosty pro téma spálená pojistka..
Zdravím všechny, mám Suzuki DR 650 R SP42B, 20 kW a rok 91, měl sem stejný problém s pojistkou, po dlouhém hledaní marném, sem odvezl motorku, jednomu chlapíkovi, co lepe rozumí elektrice. Zjistil, že budu potřebovat nový regulátor napětí a vydal stator alternátoru na dvou místech spálený, už jednou v minulosti přivinutý. Zkoušel volat lidem co dováží motorky na díly a je to nedostatkové zboží, pak sem hledal na netu našel sem par odkazu. Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost kde sehnat díly nebo měl stejný problém. Děkují moc za vaše názory a rady.

Odkazy: www.demoto.cz/Suzuki-DR-650-R-S-1990-199...-dobijeni-d33480.htm

www.motoline.cz/statory-suzuki/7215-elec...dr-650-se-96-11.html

www.motonet.cz/nahradni-dily-a-doplnky-n...27dbe5b1df831am#none

Vygenerováno za 0.289 sekund