Download menu
DR 650 - bez jiskry
- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
vcera jsme s kolegou brazdil nase pole a lesy a po cca 25km uprostred pole najednou jako kdybych motorku vypl... proste konec.
chvili jsem do toho cumel, zkousel nakopnout, ale bez jakehokoli naznaku zazehu. (vzdy chytala max na podruhe)
vydal jsem se tedy smer hlavni cesta, at me pripadne nekdo nalozi na vozejk a odveze se moto do garaze. po asi 1km tlaceni, byl jeste malej kopecek, tak jsem to zkusil... dal za vde a vono to chytlo. najednou bylo zase vse vpoho, ovsem jen asi cca 3km. zastavil jsem na krizovatce, DR zase chciplo a uz jsem ji nenahodil.
dnes jsem v garazi vse oddekloval abych na to koukl... prvni co jsem zkousel, a tim taky skoncil byla jiskra... vyndal kloboucky, svicky a zkusil protocit se zapnutym klickem. ani naznak jiskreni...
da se nejakym zpusobem promerit kde by mohl byt problem v elektroinstalaci, pripadne CDI, po cem jit jako prvni....
diky za pomoc.
Editováno: Passi, at: 2008/06/02 20:03<br /><br />Editováno: Passi, at: 2008/06/02 20:04
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 17

A pokud by to bylo precejenom CDI tak zavolej do Ignitechu a nove CDI na DRko stoji tusim kolem 3kkc

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
vse jsem rozpojil, procistil, zase zpet slozil, a ono to na druhe kopnuti chytlo.... tak jsem to nechal deset minut bublat, rikam si vse je vpoho a vypnul.
jenze kdyz jsem chtel znovu nakopnout, tak uz zase ani tuk. zkousim jiskru a jde, tak nevim....asi toho bude vice
takze to asi prolezu znova a uvidim.
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- ironracing
-
- Diskutér
-
- Obdržená poděkování 0
tak jsem se vratil z garaze....
vse jsem rozpojil, procistil, zase zpet slozil, a ono to na druhe kopnuti chytlo.... tak jsem to nechal deset minut bublat, rikam si vse je vpoho a vypnul.
jenze kdyz jsem chtel znovu nakopnout, tak uz zase ani tuk. zkousim jiskru a jde, tak nevim....asi toho bude vice
takze to asi prolezu znova a uvidim.
mozno je to kktina, ale ja bych skusil najprv to najjednoduchsi...
skus rozebrat pravu ovladaci konzolu, kde mas \"chcipak\". daj mu napevno kontakt a skusaj to vic krat za sebu nakopnut, nechat zehrit, vypni to klucem a este ked to klepe tak s tym skus potrast, alebo poskac po ni, nech sa trosku prepruzi a uvidis, ci ti to bude fungovat. ked ne, tak nic, ale ked ano, tak je spatny \"chcipak\"... nevim, ci to pomoze, ale aspon tak naslepo...
nejsi z cukru, tak nefnukaj!!!
IronRacing
- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
pred chvili jsem sel na to jeste znovu kouknout, opet prolezl komplet konektory, teda krome chcipaku, ten jsem mel rozebranej vcera a zdal se byt OK, ale jeste se na nej teda zamerim. dokonce jsem sundla i leve bocni viko a kouknul na snimac otacek, z ktereho vede do CDI modrej a zelenej kablik, i ten se zda byt OK.
zkousel jsem teda nakopnou, ale ani tuk, teda jednou se zdalo ze chytne, ale bohuzel....
znovu koukam na jiskru a mam pocit ze jiskri jak se ji zachce,tak jednou z deseti otacek. navic se me zda nejaka slaba.
skoda ze nemam v okoli nekoho s DR-kem...

- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
ale proc to fakt netusim...
- VFR
-
- Dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 0
- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
tak jsem si s tim pohral a dal to trochu do kupy, at to nejak vypada.
promeril jsem si i civky... vsechny mely odpor 1,1 - 1,3 ohm, vcetne te velke. cidlo ma odpor 220 ohm, coz je dle manualu taky ok.
jeste jsem meril i indukcni civku a na vstupu mam odpor dle manualu ok, ale ve fajfkach ma bejt 23-25k ohm a ja mam 6,3k ohm. elektrika neni zrovna muj obor, ale tohle je jedina hodnota ktera mi dle manualu nesedi, ze by tady byl zakopanej pes???
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
tak jsem vzal zkousecku, napichnul to do konektoru a nakopaval....
vic jak 25V se mi neukazalo...

- Passi
-
Autor tématu
- Návštěvník
-

byla to civka zapalovani na statoru.
po sundani, na ni bylo videt, ze je napadena kutilem a to hodne, takze jsem sehnal celej a hlavne netknutej stator i s civkama, vymenil a hle...ono to chyta na poprve jako pája.
vymenil jsem i rotor, jelikoz byl taky poskozeny. na vnitrni strane obalu byly diry...
ja su tak stastne....

- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 21

jj, znám ten pocit, a se daøí

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá