Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Elektrika
-
Nestartuje !
Nestartuje !
-
Vlnka
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16359
od Vlnka
Zdravím, doufám že jsem vybral okruh tématu správně, a že mi někdo prosím poradí. Mám Suzuki DR 650 RSE 1992. Byl jsem na projížďce, zastavil jsem u krajnice, vypnul motor, a když jsem chtěl opět vyrazit, nešlo už nastartovat.....slyšel jsem jen cvakání kdesi pod sedačkou....cvakalo určité relátko, spíš jen bzučelo jak čmelák, pak přijela pomoc s tím samým relátkem, ale cvakalo to dál, tak si nevím rady. Už delší dobu před tímto problémem, mi motorka startovala hodně špatně za studena....startér se za studena několikrát otočil, pak se zastavil, a musel jsem startovat opět na novo. V příloze posílám fotku toho zvláštního relé.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 8
-
-
-
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16360
od Popy
Ahoj
Není to relé, ale cívka starteru.
To by neměl být takový problém koupit. Někdo to tu bude mít určitě doma.
Myslím, že bys měl projít:
1. kostry, očistit kontakty
2. uložení, resp. futra starteru
3. spojku pro starter, pod víkem na L straně (takový zubatý kolečko)
4. volnoběžku starteru
5. nerad bych zapomněl na stav akumulátoru
Poděkovali: Dangermax
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16363
od Kubrt11
Vlnka napsal: Zdravím, doufám že jsem vybral okruh tématu správně, a že mi někdo prosím poradí. Mám Suzuki DR 650 RSE 1992. Byl jsem na projížďce, zastavil jsem u krajnice, vypnul motor, a když jsem chtěl opět vyrazit, nešlo už nastartovat.....slyšel jsem jen cvakání kdesi pod sedačkou....cvakalo určité relátko, spíš jen bzučelo jak čmelák, pak přijela pomoc s tím samým relátkem, ale cvakalo to dál, tak si nevím rady. Už delší dobu před tímto problémem, mi motorka startovala hodně špatně za studena....startér se za studena několikrát otočil, pak se zastavil, a musel jsem startovat opět na novo. V příloze posílám fotku toho zvláštního relé.
...nó,esli takhle vypadá celá elektroinstalace,tak se ani moc nedivim!!!
Čiao.K.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 40
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16365
od backmen
Podle toho co píšeš jde buď o akumulátor,který si žádá odvoz na JIPku,nebo uvolněný kabel.Ale já bych dal ruku do ohně že je to ta baterka(vlastní skušenost)
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 8
-
-
-
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16367
od Popy
Akumulátor má doma pro 650 RSE Žába, dostal ho k narozeninam a nepasuje mu, protože má RS a tam je menší.
Fungl a za dobrou cenu by asi byl taky....
-
street-dog
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 7
-
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16370
od street-dog
Taky se mi to zdá jako baterka, ještě když píšeš, že už delší dobu se tomu nechtělo startovat. Taky mi to tak dělalo když byla vybitá baterka startér se otočil, ale pak zastavil, nejspíš už nemá sílu motor roztočit.
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 5
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16372
od Paja
Já bych taky řekl, že je baterka v řiti.Zkus druhou, nebo přes kabel z auta.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16375
od vlny
cau chlapi a nemate nekdo tu civku na prodej? Při tom zkoušení jsme s bráchou jednu nechtěně zkratovali. Dotkl jsem se klíčem kostry
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 8
-
-
-
-
-
13 roků 6 měsíců zpět #16377
od Popy
Jo, s bráchou jsem včera mluvil, hledám hledám, ale marně.... Měl jsem pocit, že jsem mu ji dal s DRkem...
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 1 týden zpět #16967
od Dangermax
Ahoj, jestli ma tady Vlnka z RSE stejny problem, jako ja, tak to baterkou neni! Mam naprosto stejny problem. Na vyjizdce jsem zastavil, vypnul motor a uz jsem nenastartoval, ozyvalo se taky jen cvakani. Roztlacit to neslo ani ve trech lidech a pak mne nastartovali borci s Destou pres kabely(v Deste je velice silna baterie) . Pri bezicim motoru a vyrazenem neutralu problikavala i kontrolka neutralu. Doma jsem sel prvni po baterce samozrejme, ale ta byla po premereni dobra. Tak jsem zkousel startovat pres kabely s autobaterie. Starter se jen pootocil a taky se ozyvalo jen cvakani a dal nic. Poznamenavam, ze auto pak normalne na tu baterii nastartovalo, takze je problem nekde v elektrice. Jenze do haje kde???? Napadla mne spinaci skrinka, nebo starter, ale ta civka mne nenapadla. Uz jsi to Vlnko opravil, bylo to tou civkou? Diky vsem za radu, cim by to jeste mohlo byt... Diky.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
9 roků 10 měsíců zpět #20115
od lukaj
Ahoj... koukám že tento problém se tu nevyřešil nebo jen nikdo nenapsal.. Teď mám ten samej problém. Poradí někdo?
-
Fórum
-
Technika
-
Elektrika
-
Nestartuje !
Vygenerováno za 0.361 sekund