Download menu
Automatické mazání øetìzu
- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 6 měsíců zpět #824
od dayw
Automatické mazání øetìzu vytvořil uživatel dayw
Ahoj DRaci koukněte na tenhle článek a rád bych uvítal nějakou diskuzi na toho téma
www.motorkari.cz/index.php?show=00000003701
,hned jak se mi vrátí DRakouš z opravy a doufám že to bude co nejøív, bych si to rád koupil, máte to někdo?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- petrtomes
-
- Návštěvník
-
18 roků 6 měsíců zpět #827
od petrtomes
Odpověděl petrtomes pro téma Automatické mazání øetìzu
Uz jsem to zkouknul a musim rict, ze je to dalsi kram na utopeni penez!
Uplne staci koupit specialni olej ve spray na sekundarni retezy (mam Würth za 180 Kc) a jedenkrat za sezonu to snim poradne nastrikam (i vodici gumy a napinaci kladky) a bohate staci!Spray je na dve dukladne promazani (=2 sezony)
! Jezdim s moji DR650R skoro porad v terenu a zadny problem. A cena 3250 Kč za takovou pi....nu je do nebe volajici!!! - za to mam nove obuti na celou sezonu!!!

- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 6 měsíců zpět #828
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Automatické mazání øetìzu
To mi teda hlava nebere kdyz jsem pouzival Wurth ve spraii tak vydrzel pulku co Castrol a to Castrola mam tak na 500 - 600 km kombinovane jizdy. Neverim ze ti neco muze vydrzet tolik kilometru.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 6 měsíců zpět #831
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Automatické mazání øetìzu
Taky jsem používal Castrol,byl jsem s ním super spokojen,teď jsem chtěl ušetøit.Koupil jsem mazání od CRC,ale dělá vazelinu a øetěz ji háže všude. Objednal jsem si zase Castrol nebo potom zkusim od Motulu.
Tohle pøimayávání je jen tahání peněz a další věc,co se mùže poškodit nebo ztratit.
Tohle pøimayávání je jen tahání peněz a další věc,co se mùže poškodit nebo ztratit.
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
18 roků 6 měsíců zpět #833
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Automatické mazání øetìzu
Pokud někdo jezdí jen po silnici(to snad s DR-kem nikdo) pak je Scottoiler dobrá věc - prakticky bezúdržbový. V terénu je to něco jinýho.Když blbnu někde po lesích,prašný cesty, bahýnka atd. mùžu mazat øetěz prakticky furt už po pár desítkách km je skoro suchej.Mám zkušenost s několika rùznejma značka a je to v podstatě stejný,akorát ty co víc mažou taky víc lítaj z øetězu všude, kam nemaj;) . Nevěøim že v režimu offroud bude automatický mazání stíhat.
- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 4 měsíců zpět #1112
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Automatické mazání øetìzu
Ok to je aspon poradna odpoved, jezdim dost a to tak 50/50 offroad/silnice takze na to mazani teda kaslu. No ted teda uz nejezdim bo mam motorku stale neopravenou (od srpna) a taky proto ze sem se vysekal v terenu na Honde XLR 125ccm trosku jsem to vorostoval a pak uz si pamatuju jen probuzeni v nemocnici, nic nevim ani kde sem jel ani jak se to stalo ale co vim je ze sem mel otrez mozku a mam zlomenou klicni kost pochroumany zebra atd. motorka ma jen malej skrabanec .. jeste ze mam dobrou helmu a hadry s chranicema, nemel jsem ani blbej skrabanec krom toho na motorce, tak se opatrujte a pamatujte ze ochranych prvku neni nikdy dost a ze motorka neni plechovka s airbagem .) diky helme jsem stale mezi vami. Pa vsem.
Vygenerováno za 0.255 sekund