Download menu

Kyvka a prepakovani

• DedekDR
  • Avatar uživatele DedekDR Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7932 od DedekDR
Kyvka a prepakovani vytvořil uživatel DedekDR
Ahoj, repasovali jste uz nekdo loziska v kyvce a prepacku????

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7939 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Kyvka a prepakovani
Ložiska v kyvce jsem měnil loni - měl jsem malou vùli když se za ní vzalo na heveru. I když jsem ložiska asi rok pøedtím promazával, bylo jedno pouzdro dost vydøený. Ložiska jsem sehnal normálně u nás v shopu s ložiskama(asi 300,- obě) ale problém nastal s těma pouzdrama. Maj naprosto atypickej rozměr a nakonec jsem musel objednat za skoro 600 nový u Suzuki - kurvy jedny za 2 mròavý válečky. Chtěl jsem to nahradit pouzdrama za slinutýho bronzu, ale nakonec jsem se na to vybod - museli by se taky upravovat. Stahovák na ložiska jsem neměl, takže jsem je musel vybouchat vyrobenym nástrojem - šlo to dost blbě, drží tam pekelně. Ložiska v pøepákování jsem doposud vždy jen rozebral, vyčistil a namazal a jsou celkem OK - kromě toho kloubku na uchycení centrálu se daj normálně koupit. Určitě to co se bude muset kupovat orig. poøídit na Partsdepot(mnohem levnější než u Suzuki) - ty tenkrát ještě nefungovali, když jsem to já sháněl.

• DedekDR
  • Avatar uživatele DedekDR Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 4 měsíců zpět #7945 od DedekDR
Odpověděl DedekDR pro téma Kyvka a prepakovani
A jak se jmenuje ten shop kde jsi ty loza sehnal??? U nas v zastoupeni SKF vubec takovy rozmery nemaji.... Jo dostat to tam odsud byl fakt mazec vzhledem k tomu ze ten muj veteran ma po silnici najeto tak 1/4km a zbytek v humusu a blate tak ty loziska uz tam ani nebyly, spis jen takovy rezaty zbytky neceho..... Ten kloubek na central sem nasel na motonet.cz asi za 600 coz docela ujde - Partsdepot 1124. Napis mi prosim kde se daji ty loza koupit jak jsi psal.... Dik

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět - 16 roků 4 měsíců zpět #7983 od PajaDR650
Poslední změna: 16 roků 4 měsíců zpět uživatelem PajaDR650.

Vygenerováno za 0.359 sekund