Download menu

Řetěz

Více
14 roků 10 měsíců zpět - 14 roků 10 měsíců zpět #13493 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Řetěz
...jasne ze bezdusovky, pokud ma privareny draty k rafku

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 10 měsíců zpět uživatelem Piwča. Důvod: psal sem to z mobilu, to je na h.vno :-((

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13496 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Řetěz
Někdy si tu připadám jak na motorkari.cz :laugh:

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13497 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Řetěz
Tak tady u toho tématu se opravdu bavim... :laugh: :laugh: :laugh:

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13501 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Řetěz
Quincy :,,Ty, jsi žena ?

Více
14 roků 10 měsíců zpět #13504 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Řetěz
Ale chlapci,nebuďte na něj jako vosičky nebo sršáňci :silly: .
A ty ,panáčku,jak máš takové zvídavé otázky,přijeď na setkání a tam se o všech tvých otázkách,rozvíří velká debata a vše ti bude řádně vysvětleno do nejpodrobnějších detailů. ;)
Jsou to sice otázky na hraně provokace a ....,ale nic si z toho nedělej-nikdo není ve všem tak kovaný,aby mohl říct-já vím vše. ;)
Pokud se uvidíme v pá nebo so,tak mě vyhledej(jsem takový tichý a málo viditelný a snadno přehlédnutelný,tak dej pozor ať mě najdeš) a dáme řeč. ;)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 10 měsíců zpět #13769 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Řetěz
Řetěz jsem nýtoval doma bez specielních přípravků a myslím, že to není žádná věda. Důležité je u toho i proměřovat šířku toho nýtovaného článku, aby měl rozměry jako originál. Jinak jsem to zvládnul pomocí dulčíku, jednoho ořechu z goly a kladiva. Nýtoval jsem to v klidku na stole na kovadlině - sundavání kyvky mi v případě DR nevadí(je to povolení 3-4 šroubů). Spíš to všem doporučuji, protože promazání ložisek kyvky a přepákování není čas od času na škodu.
Mám další nepříjemný zážitek s řetězem ČZ ORH(X-kroužek) Najeto 6500 km a roztrhl se u KTM 690 přímo v čepu - v 1950 m/n.m. velmi příjemná záležitost... snad únava materiálu.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #13791 od Martin
To je dost,že se taky ozveš. ;) Se těšim na povyprávění a nějakou tu fotečku z výletu. A na Bigaře přijeď-rádi tě uvidíme. ;)

Více
13 roků 9 měsíců zpět - 13 roků 9 měsíců zpět #16062 od Martin
Nechce se mně zakládat nové téma a že je tady tak nějak tichoučko,tak zase něco připíšu.
Jak jsem se na Amalii "chlubil" výměnou př.vidlice a nějakýma různýma vychytávkama do bláta,tak jsem taky vyměnil přední kolečko za 14 zubů a rozetu z Freewinda s 43 zuby. Na silnici se to točí až přetáčí,ale mimo je to o dost lepčejší. B)
Tak teď jsem nasadil v rychlosti masku na vidle a chtěl zkusit větší přední kolečko. Jenže 525 kolečko 16ti zubové není,pouze 520(je o kousíček užší na zubech). Při kontrole řetězu jsem zjistil,že by mohl dojít k úhoně-je takový volnější. Takže nový a to kolečko jsem tam naordinoval. Byl jsem to prubnout a asi to bude dobré.
Nemám zapojený tacho a navi mně nějak nedobíjí a tak nevím,zda byla rychlost 160 nebo 180 za hoďku.:woohoo:, ale to časem zjistím.... :woohoo:
Ty smajlící mě serou!!!!
Poslední změna: 13 roků 9 měsíců zpět uživatelem Martin.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 8 měsíců zpět #16124 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Řetěz
Martine,taky jsem nadávno měnil řetězovku a dal do předu 14zubů a měl v plánu dát do zadu 43.Ale jsem rád,že jsem nechal těch 41.Ten jeden zub je v terénu dost poznat a na silnici to jde rychleji do vyšších otáček a maximálka klesla tak na 140km/h.S těma 43 vzadu to musíš mít max. ještě nižší,ale v terénu to může být zas paráda.Člověk musí zvážit pro a proti a je fakt,že jezdím málokdy víc jak stodvacítkou,protože je pak dost nepříjemné zápasit s odporem vzduchu :)

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16189 od Stoupa
Odpověděl Stoupa pro téma Řetěz
Používáte nějaké malé rozety? Mám 48 zubů, a větší se mi dávat nechce,protože by byla větší než kolo. V terénu je to gut. Na silnici si to dokážete představit. Při 130km/h 6000ot/min

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16307 od Piwča
Dneska jsem se byl lehce projet před tím naším setkáníčkem a na přechodu pro chodce zastavím a nechávám přecházet přizbůsobené spoluobčany, a jak jsem se u toho postavil a lehce podrbal koule, ohlédl jsem se dozadu, a kua, ze zadní rozety čouhaj dva šrouby. Takže dva bez matky (ale nevypadly), zbytek povolenej. Jako fakt nejsem snad takovej debil, abych si toho nevšimnul, když mažu řetěz nebo motku tlačím z garáže. Ale jsem, páč diverzní akci nějakého paroháče jsem obratem zavrhnul, ty povolené matice byly adekvátně špinavý od výměny řetězovky, a to jsem to utáhnul více než přiměřeně. No a v tom to asi bude, jak se ty starý "samojistící" matice jednou povolí, tak už je tam radši nedávejte. Dejte nový nebo to nějakým předražený udělátkem zalepte. Sám bych tomu nevěřil, kdyby se mi to nestalo. Zní to možná dětinsky, ale lepší než zůstat někde viset, nebo přijít o nohu řetězem.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16312 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Řetěz
Hele Piwčo moc poslední dobou nepíšeš,ale zase pak to stojí za to!Seš si jistej,že si to "onehdá"fakt kontroloval,neřkuli dotahoval?!Možná Ti to dotahoval ten němec,co mě furt něco schovává?!?!

Čiao.K.

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16314 od Martin
Máš pravdu-kontrolovat a zase okouknout. Já tam při výměně rozety dal lepidlo na šrouby(modré barvy) a myslim,že mám klid. Samojistící matice jsou dobré-dřív jsme je platili zlatem :) ,ale dnes lepidlo je lepčejší ...
Na netu jsem viděl několik vytržených rozet-právě z povolených šroubů-fuj. Přes víkend jsem řešil přední kolo a brzdu s náhonem na tacho,ale zítra se mrku i na rozetu. Pro zichr. B)

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16317 od Piwča

Kubrt11 napsal: Hele Piwčo moc poslední dobou nepíšeš,ale zase pak to stojí za to!Seš si jistej,že si to "onehdá"fakt kontroloval,neřkuli dotahoval?!Možná Ti to dotahoval ten němec,co mě furt něco schovává?!?!

Ale píšu, to důležitý Vám, to méně sobě nebo tak nějak. A máš recht, byl to němec, hlavní povolání psychiatr, neuropatolog asi jako vedlejšák, to je slovo co :) Já to ale fakt utáhnul na krev, zas takovej pošahanec nejsem.

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16318 od Piwča

Martin napsal: Máš pravdu-kontrolovat a zase okouknout. Já tam při výměně rozety dal lepidlo na šrouby(modré barvy) a myslim,že mám klid. Samojistící matice jsou dobré-dřív jsme je platili zlatem :) ,ale dnes lepidlo je lepčejší ...
Na netu jsem viděl několik vytržených rozet-právě z povolených šroubů-fuj. Přes víkend jsem řešil přední kolo a brzdu s náhonem na tacho,ale zítra se mrku i na rozetu. Pro zichr. B)

Ty první dvě slova, to tak krásně zní :) Držím Ti palce, ať to o některý víkend i vyřešíš :)

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16321 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Řetěz
No je pravda,že jsou vjeci mezi nebem a zemí,který neovlivníš ani kdyby ses pos...,a volná rozeta asi patří mezi ně!?!Od teďka to tahám před každou jízdou!!!

Čiao.K.

Vygenerováno za 0.401 sekund