Download menu

Klepe, mrška

• Dagga
  • Avatar uživatele Dagga Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #927 od Dagga
Klepe, mrška vytvořil uživatel Dagga
Zdar, lidi. DR 650 rs r.v. 92, ve zkratce: udělaný pøevrtání, Wiseco, nový výfukový ventily, novej rozvoďák... to by bylo ok, Wiseco je bomba, ale... ALE! potom co mi \"machøi v servise\" vyměnily rozvoďák (taky jsem si ještě po nich musel dotěsnit motor a dalších pár věcí, naštěstí dělali jen ten rozvoďák) tak to jelo ok tak dva dny a potom mi to začalo klepat. Klepe tím stylem, že když pøidám v záběru (podle tomu jak tomu dám nažrat) tak klepe s větší vehemencí! ještě maličkost: mám podezøení že ti blbci ze servisu zapoměli na to že jsem jim øíkal že to DID (rozvoďák) měli zkrátit o 2 články, páč v MotoMiru v Těšíně mě borec kterej mi to prodával hodně upozròoval na to že to má mít jen 124 a ne 126 článkù že to musím zkrátit... myslíte že to mùže být tím? nebo ojniční ložisko? Prosím o radu, páč už nevím...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #935 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Klepe, mrška
Blbá otázka, je tam olej?:blush:

Kolik tě stál ten píst a pokud si dělal, tak výbrus?

Kdyžtak napiš ceny všeho...;)

Více
18 roků 6 měsíců zpět #944 od Rooney
Odpověděl Rooney pro téma Klepe, mrška
mě to stálo, tedy Wiseco + výbrus něco kolem 4700;)

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #960 od Dagga
Odpověděl Dagga pro téma Klepe, mrška
jj, měla už stála celá generálka (doposud) tak 20 a víc.. hehe, je to dobrá motorka jak cip, akurát se docela sere. speciálně ty staré ročníky xx-94... uděláš wiseco a pak bude následovat, jeblej rozvoďák - takže go hlavy a novej rozvoďák, pak vyvažovák, volnoběžka, lamelové 4 kolco u startéru, filtr, olej, po 1000 znova olej a filtr (mezitím ti to tak litr oleje papne), potom øetězovku, seøídít ventily, opravit spojku.... CHÁPEŠ?!

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #961 od Dagga
Odpověděl Dagga pro téma Klepe, mrška
jo a ještě podělaný ojniční ložisk

Vygenerováno za 0.260 sekund