Download menu
koupì
- SIBI
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 6 měsíců zpět #855
od SIBI
koupì vytvořil uživatel SIBI
Jak to tady čtu,tak už nevěøím,že existuje dobrý DRko,jsem z toho trošku smutnej,už nevým,jakou jinou motorku bych měl koupit,abych do ni nemusel rvat prachy a olej.Ale ono za 50000kč co bych chtěl.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
18 roků 6 měsíců zpět #856
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma koupì
Co bys cekal?? to je to same jako auto kdyz si koupis auto za 50.000,- tak taky musis ocekavat nejaky investice 
Pokud chces DRko a chces aby bylo bez chyby tak te bude stat minimalne 2x tolik. a jeste od nejakeho cloveka co moc nejezdi
Pokud chces motorku do ktere nebudes muset vubec investovat tak sorry ale to si kup tu detskou plastikovou

sorry ale tak to proste je ja si koupil \"nove\" auto stalo me to temer 100.000,- a hned po tejdnu se mi odporoucel alternator. S tim nic nenadelas
proste to tak je a hotovo

Pokud chces DRko a chces aby bylo bez chyby tak te bude stat minimalne 2x tolik. a jeste od nejakeho cloveka co moc nejezdi

Pokud chces motorku do ktere nebudes muset vubec investovat tak sorry ale to si kup tu detskou plastikovou

sorry ale tak to proste je ja si koupil \"nove\" auto stalo me to temer 100.000,- a hned po tejdnu se mi odporoucel alternator. S tim nic nenadelas

I cesta, je cíl
- SIBI
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 6 měsíců zpět #858
od SIBI
Odpověděl SIBI pro téma koupì
Ja to chápu s autama už nejakou zkusenost mam,ale když koupim DRko za 50000 kč tak nepøedpokládám,že bude brát 8 l benzinu a na 1000 km skoro 1l oleje.Vypada to ,že jsem pekně naletel.
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
18 roků 6 měsíců zpět #859
od Sniper
I cesta, je cíl
Odpověděl Sniper pro téma koupì
No ale taky dost zalezi na co narazis a co poridis 
Ja jsem mel treba stesti mam tam \"jenom\" vyvazovaci retez na konci zivotnosti, a volnobezku ktera proste taky konci
Ale jinak je motorka v pohode strasne moc zalezi na tom od koho mas motorku a jak se o ni majitel staral
A pokud jsi koupil srot tak mu ho vrat mas na to ze zakona narok

Ja jsem mel treba stesti mam tam \"jenom\" vyvazovaci retez na konci zivotnosti, a volnobezku ktera proste taky konci

Ale jinak je motorka v pohode strasne moc zalezi na tom od koho mas motorku a jak se o ni majitel staral

A pokud jsi koupil srot tak mu ho vrat mas na to ze zakona narok

I cesta, je cíl
Vygenerováno za 0.232 sekund