Download menu

Mìøení teploty oleje

Více
18 roků 7 měsíců zpět #789 od VasekDR
Mìøení teploty oleje vytvořil uživatel VasekDR
Zajímalo by mne zda někdo máte teploměr na DRku,nechtěl bych tam montovat z žádné plechovky.Vytvoøit elektoniku na měrení by neměl být problém, horší je kvùli viditelnosti zda použít segmentovky LED, LCD nedo sloupec LED? čidlo jsem myslel vložit do šroubení horního vývodu chladiče oleje.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #790 od admin
Odpověděl admin pro téma Mìøení teploty oleje
Perfektní dotaz taky o tom uvažuji. Hròte sem nápady!!!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #791 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Mìøení teploty oleje
No ja mam na DRku jinou pristrojovku z nejakyho \"vodnika\" a tim padem tam mam budik na teplotu jenom staci pripojit cidlo na chladic :evil:

Uvazoval jsem o tom ze bych cidlo pripojil zezadu chladice smerem k motoru.

Protoze jsezdim hodne po praze tak by se mi to siklo kor jak letos byly ty sileny vedra. Zjistil jsem ze tim loudanim se v kolonach tak se mi \"vyvarili\" 3dcl Oleje za mesic. takze todle by se siklo a jeste by se hodil vetrak ze zadni strany chladaku. na nejakej vypinac aby kdyz jsou vedra aby se dala chladit masina. :evil:

Jsem se nejak rozepsal :D

Jinak moje pristrojovka je videt v kuriozitach :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 7 měsíců zpět #795 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Mìøení teploty oleje
Že se DR v horku pøi pomalém pojíždění pøehøívá to je mi jasný, na to je myslim zbytečnej teploměr - asi bych se ještě víc znepokojoval pøi těch vysokejch cifrách, jestli to motor pøežije.:( Spíš by mě zajímal ten ventilátor jestli to trochu poháhá - už jsem to na jednom DR650 RSE viděl - v møížce pøed chladičem měl vyøíznutou díru a v ní uchycenej ventilátor a spínal to ručně.Nevim ale kde tak malej ventilátor sehnat, aby to bylo trochu účinný.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #797 od Sniper
No podle me by tam sel dat PC vetrak ten je na 12V a je dostecne malej ale ma dostatecnej vykon ale zes na druhou stranu jak to udelat s vodou?? protoze vodotesnej neni urcite :-(

I cesta, je cíl

Více
18 roků 7 měsíců zpět #798 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Mìøení teploty oleje
Taky mám dojem,že na nějakým moto jsem podobný větráček viděl. Z auta,která mají oil chladič a větrák by byl velký.Ten má prùměr cca 20 cm.Je sice vodotěsný,ale velký. Myslím si,že kontrolka na pøehøátí oleje na našich moto je něco navíc. ten větrák by do města nebyl špatný,ale zase něco co váží a mùže se podělat. Musíš Snipere jezdit trochu svižněji a ne se courat.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #799 od Sniper
Te chci videt kdyz stoji magistrala, nebo jedes pres malou stranu jak mezi tramvajema a autama klickujes kilo :evil:
I kdyz taky jsem takle minulej tejden pospichal do skoly a dokonce jsem si v jedny zatacce co akorat projel kropici vuz dal docela hezkej driftik ale v kolone to proste nejde to vis sam ;-)

pokud je tam prostor tak se da jet svizneji ale mam v hlave zaklopku takze jedu pomalu nikdy nevim kterej magor se pokusi prejet z pruhu do pruhu a nechci to rozsvihat ;-)

I cesta, je cíl

Více
18 roků 7 měsíců zpět #802 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Mìøení teploty oleje
Já vím,že se po Praze nedá jet støelba,s ohledem na ty debily v plechovkách,co nepoužívaj zrcátka a hlavu.

Vygenerováno za 0.398 sekund